Ne gerek var. Sonuçda çoğu üni. görevlisi puanlarla ilgilenmez bile ösym al bunları okuluna der o da kayıt yapar benim bildiğim. Bide sana belge verecek bilmemne üni. aadad böl. kazandın gibisinden. o yeterlidir bence. Hatta ablamdan hatırlıyom diploma bide o belge ile gitmiştik ama yinede saklayalım sakata gelmeyelim :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
ünilerin sayfalarında kayıt çin gerekli belgelerde yazıyodu istersen yırt =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
üni müni boş iş
hadi askere gidelim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
gelir çok yakında, herkes internetten bakmak zorun değil çünkü; pazartesi son tercih için. o zamana kadar elinizde kesin bulunur![signature][hline][email protected] | 6254196
wildpervert, 27 Temmuz 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
ünilerin sayfalarında kayıt çin gerekli belgelerde yazıyodu istersen yırt =)
Tamam işte 2. sonuç belgesi. nereyi kazandığını söyleyen belge lazım. Ama olsun yırtmayalım biz yinede :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Prawler, 27 Temmuz 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
üni müni boş iş
hadi askere gidelim
güzel olur aslında
hayatın ne olduğunu anlarız[signature][hline]BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Bana geldi kağıt uyduruk bi şey internette ne yazıyorsa aynısı yazıyor tek farkı
Türkçe x doğru y yanlış vs..
Net ler de yazmıyo yani heh .[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 28 Temmuz 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
bana geldi sonuçlar ama nası öle netler var ben anlayabilmiş değilim!!
kesin eminim nası oluyo böle bişey ya![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
İnterneti olmayanlar mesela köyde girenler napıcak?Adamlar sonuç belgesini bekliyorlar
yarınt tercih için son gün
bugun belge geçiyor ellerine[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
artık allaha emanet..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Valla bana da bugün geldi, yazık millete.[signature][hline]SilphatosIceheart SyntheticIntelligentLifeformProgrammed for Harm/AndroidTrained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)-Est Sularus oth Mithas-
Gelir bugün, yarın.[signature][hline]SilphatosIceheart SyntheticIntelligentLifeformProgrammed for Harm/AndroidTrained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)-Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar
McFrenzy
wildpervert
Prawler
hadi askere gidelim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Cthulhu
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir
Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sailor
McFrenzy
Tamam işte 2. sonuç belgesi. nereyi kazandığını söyleyen belge lazım. Ama olsun yırtmayalım biz yinede :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
kermit
güzel olur aslında
hayatın ne olduğunu anlarız[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Penthesilea
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Bleeding
Türkçe x doğru y yanlış vs..
Net ler de yazmıyo yani heh .[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 28 Temmuz 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert
kesin eminim nası oluyo böle bişey ya![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
bLackcha0s
ayrıca anlamaıdğım bişey var
İnterneti olmayanlar mesela köyde girenler napıcak?Adamlar sonuç belgesini bekliyorlar
yarınt tercih için son gün
bugun belge geçiyor ellerine[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
wildpervert
Silphatos
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
arcane
itinayla threadin agzina, edilir.
Silphatos
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
EagleEye