vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Buyse said: fistan haklı yalnız. oh ilişkim de bitti süper oldu koydum çocuğu diyordur adam. size ne? geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: Dynun said: lan işin içinden çıkamayınca "troll yaptım troll!" ahahaah ben böyle bişey demedim yalnız ben forumun geneline dedim. hatta vanile demiştim kafamda. yanlış yerlere gitmiş. yoksa ben bu topikte fistanı tutuyorum. öptüm sizi, dövüşün bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit said: saçmalamışsınız baya hepiniz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 levent müdahalede gecikiyo. kaan da hep oyunda zaten. modluğu bana verin insanlar birbirine girdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bir gün daha geçmiyor ki iq'su mutlak sıfırın da altında bir tartışma daha yaşanmasın. topicte burnumdan hava püskürtmemi sağlayabilen tek şey bu post oldu, o da tel deliğinden geldi yani. saçma sapan muhabbetler. Fistan said: gayipten_gelen_ses said: sevgilin olduğunu belirterek hayatımı yaşıyorum , her anım dolu dolu olduğundan sıkıldım bide böyle şeyler yapıyorum demek mi isteniyor lan nerden bildin hatta itiraf ediyorum sevgilim yok yalan söledim yemekte yok yiyecek dünden kalan ekmeğin köşesini kemiriyorum komşunun wirelessden kaçak giriyorum koltuk altı kıllarımı 3 aydır kesmedim küllükleri gezip izmarit kontrol ediyorum az sonra da 31 çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 forumda kızlara laf sokmaya çalışıp kızları kaçırmayın bide çirkin oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi forumdaki kişileri gerenğinde fazla ciddeye alıyosunuz rahadolun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu topik garbıcın felsefesine ters olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit said: forumda kızlara laf sokmaya çalışıp kızları kaçırmayın bide çirkin oluyo Dişiler olmasa aslında ne güzel emmeli gömmeli konuşurduk değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kavga var dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Masakari said: kermit said: forumda kızlara laf sokmaya çalışıp kızları kaçırmayın bide çirkin oluyo Dişiler olmasa aslında ne güzel emmeli gömmeli konuşurduk değil mi? yazarak orgazm olursun şimdi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan domine etmiş. Karşı düşünceyi savunan herkes haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ohoo, sen git adamı kendi yazdığı şeyi likeladı diye aşağıla, seni aşağılayan olunca da foruma kamyonla butthurt yığ. laf yemeyi kaldıramıyosan laf atmayacaksın aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çok güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 imzana koyuyum hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 dajklsdalkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 biz ablamla şöyle kavga ederdik, misal: - sanane - sen eşeksen banane - ben kusayım sen ye gibi, hehe. bi de çabuk çabuk söylerdik ki, öbürü söyleyemeden biz söyleyelim diye :D hatta 2 falan değil, 10-12 yaş civarıydık bu tür kavgaları ederken. çok kısa sürede olay boğuşmaya dönüşür, o beni yere yatırıp, kollarımdan bastırır, ben de bir yandan ellerini tırmalamaya çalışırken, diğer yandan yukarı doğru tükürmeye çalışırdım B)- tey tey... gerçi gene kavga ediyoruz da, fiziksel boyuta getirmiyoruz artık, ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://www.yigitozgur.net/galeri/albums/arsiv/0077.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: hatta itiraf ediyorum sevgilim yok yalan söledim yemekte yok yiyecek dünden kalan ekmeğin köşesini kemiriyorum komşunun wirelessden kaçak giriyorum koltuk altı kıllarımı 3 aydır kesmedim küllükleri gezip izmarit kontrol ediyorum az sonra da 31 çekicem AHAHA of bu nasıl bir dramdır bence buna bir de "inşaatta yaşıyorum" ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu topik için söylenmesi gereken bişey var olm Çatlayın da patlayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 SEZAI'NIN SON ILETILERI, SANİYELER ÖNCE YAZMIŞ AMA BU SEFER LIKE YAPMAMIŞ :( Sezai XXX Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim. A few seconds ago · Comment · Like Hide Sezai XXX Artık günlerim günlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileyi gördüm hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım şimdi anlıyorum acıdan hasretten gözyaşından başka hiç bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime yok olan geçmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım çocuklar Gibi Ağladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 YANI BU BAŞLIKTAN DA TAKIP EDEBİLECEĞİMİZ ÜZERE SEZAI'NIN İLİŞKİSİ 11 NİSAN'DA BAŞLAYIP 7 MAYIS'TA BİTMİŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar