Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal kutusu

_MysteriouS_

Öne çıkan mesajlar

_MysteriouS_ said:

benim sölemek istediğim şey biliorum burda siyaset yapmak veya güncel konuşmk yasak ama sölemeden edemicem. Bu ülkede herkes okumuş olmayabilir ve gazete tirajları ortada ve her insan internete istediği ana erişme seviyesinde olmayabilir geriye bir tek tv kalıyo. Benim demek istediğim ülkenin önde gelenleri gazetecileri felan çıkıp durum hakkında gidişat hakkında felan halka bişiler anlatmıyo kim kiminle nerde eğlenmiş kim kimden ayrılmış felan her kanalda

Haber kanallarından da istediğini alamazsın hatta aslında çoğu gazeteden de alamazsın çünkü hepsi propaganda aracı olduğundan çoğunlukla hükümet yalakalığı yapıyorlar. Yada zorla yaptırılıyorlar diyelim. Beklentin güzel ama ütopik. Koy da rahvan gitsin yani sen dizini izle, kafanı dağıt.. Aydınları istiyosan sevdiğin gazetelerde oku. TV'den halkı aydınlatmak hükümetlerin tam olarak istemediği şey zaten. İmkansızı istiyosun, yakınma boşuna
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi açımdan istemedim ki bu ülkenin ücra köşelerin ücra köyler var ve ellerinde bir tek tv olan ben istanbulun göbeğinde yaşıyorum istediğim an istediğim bilgiye ulaşabiliyorum istediğimi takip edebiliyorum ben kendi adıma sölemiyorum aptal kutusu die. Zaten çok tv düşkünü birisi olsam 5-6 ay gibi bir süredir sadece futbol maçları için bakmazdım
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

@mysterious: Kendin için değil köydekiler için istiyorsun anladım da devlet yıllardır kolay kandırıp oy toplamak için köylüleri daha da cahilleştirme politikası uygularken nasıl bekliyorsun ki bunu? Yani olmaması çok doğal, bu politikayla. Onu söylemeye çalışıyorum. Yoksa keşke olsa tabi

aptal kutusundan kastımda o zaten
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten eskiden tv izlememek çok acayip bişeydi
insan tv izlemezse napar lan diyodum. de artık bilgisayar milgisayar var tabi. daha doğrusu internet falan var daha çok zaman geçirebilio insan.

ben sırf odamda ses olsun diye açarım dream tv falan, severim tvnin varlığını. küçüklüümden beri böyleyim. arada döner bakarım fln ilginç bişey çıkar.
bir de haber izliyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...