_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valaha bi aç bak istersen haber kanallarıda ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: benim sölemek istediğim şey biliorum burda siyaset yapmak veya güncel konuşmk yasak ama sölemeden edemicem. Bu ülkede herkes okumuş olmayabilir ve gazete tirajları ortada ve her insan internete istediği ana erişme seviyesinde olmayabilir geriye bir tek tv kalıyo. Benim demek istediğim ülkenin önde gelenleri gazetecileri felan çıkıp durum hakkında gidişat hakkında felan halka bişiler anlatmıyo kim kiminle nerde eğlenmiş kim kimden ayrılmış felan her kanalda Haber kanallarından da istediğini alamazsın hatta aslında çoğu gazeteden de alamazsın çünkü hepsi propaganda aracı olduğundan çoğunlukla hükümet yalakalığı yapıyorlar. Yada zorla yaptırılıyorlar diyelim. Beklentin güzel ama ütopik. Koy da rahvan gitsin yani sen dizini izle, kafanı dağıt.. Aydınları istiyosan sevdiğin gazetelerde oku. TV'den halkı aydınlatmak hükümetlerin tam olarak istemediği şey zaten. İmkansızı istiyosun, yakınma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben kendi açımdan istemedim ki bu ülkenin ücra köşelerin ücra köyler var ve ellerinde bir tek tv olan ben istanbulun göbeğinde yaşıyorum istediğim an istediğim bilgiye ulaşabiliyorum istediğimi takip edebiliyorum ben kendi adıma sölemiyorum aptal kutusu die. Zaten çok tv düşkünü birisi olsam 5-6 ay gibi bir süredir sadece futbol maçları için bakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 discovery çanıl için baksan daha karizmatik olablirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ezel hariç tv kulanmıyorm bide ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi bilgi için kitap dergi falan okuyosun zaten tvnin böle bi işlevi yok eğlence kutusu de çık işin içinden köydeki de kendi istediği bilgiyi edinir onun içinde tv gerekli değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o da her yerde yok ya paket alıcaksın yada kablo tv olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 samanyolu izliyodum da eski kalitesinden ödün verdiler diye bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 @mysterious: Kendin için değil köydekiler için istiyorsun anladım da devlet yıllardır kolay kandırıp oy toplamak için köylüleri daha da cahilleştirme politikası uygularken nasıl bekliyorsun ki bunu? Yani olmaması çok doğal, bu politikayla. Onu söylemeye çalışıyorum. Yoksa keşke olsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: @mysterious: Kendin için değil köydekiler için istiyorsun anladım da devlet yıllardır kolay kandırıp oy toplamak için köylüleri daha da cahilleştirme politikası uygularken nasıl bekliyorsun ki bunu? Yani olmaması çok doğal, bu politikayla. Onu söylemeye çalışıyorum. Yoksa keşke olsa tabi aptal kutusundan kastımda o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 stupid is as stupid does, aptal seyler izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sesini kapatıp oda aydınlatması olarak kullanıyosun. cnbc-e açık oluyor. gece yatarken jay leno denk geliyor. izleyerek uyuyosun. böyle şeylere yarıyor tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aquila said: stupid is as stupid does, aptal seyler izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bilgisayarı da aptal kutusu olarak adlandırabilirsin aslında o da sacma sapan seylerle dolu ama seçici olursan ikisinden de mutlu mesut faydalanırsın. .... kültürünü deil ilmini bilimini al:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 proggorp said: sesini kapatıp oda aydınlatması olarak kullanıyosun. cnbc-e açık oluyor. gece yatarken jay leno denk geliyor. izleyerek uyuyosun. böyle şeylere yarıyor tv. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hakkaten eskiden tv izlememek çok acayip bişeydi insan tv izlemezse napar lan diyodum. de artık bilgisayar milgisayar var tabi. daha doğrusu internet falan var daha çok zaman geçirebilio insan. ben sırf odamda ses olsun diye açarım dream tv falan, severim tvnin varlığını. küçüklüümden beri böyleyim. arada döner bakarım fln ilginç bişey çıkar. bir de haber izliyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Salmelox said: Bilgisayarı da aptal kutusu olarak adlandırabilirsin aslında o da sacma sapan seylerle dolu ama seçici olursan ikisinden de mutlu mesut faydalanırsın. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 televizyon aptal kutusu değil, izlediğiniz gördüğünüz şeyler aptal. sabah akşam aslanları falan izleyin demiyorum ama, kablolu tvde gerçekten çok güzel kanallar var. uydu almayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sıpoylır RaidenXelRu said: aquila said: stupid is as stupid does, aptal seyler izlemeyin. forrest gump gibi olsanız daha ne lan adam gibi adam en azından :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hayatım boyunca bağımlısı olmadım, ama hayatımdaki yerini de inkar etmedim, çünkü maç izlemeyi seviyorsan yapabileceğin birşey yok TV hayatında yer kaplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 telegolsüz bir hayat düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben paso jazz falan izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dunyada ne olup bittigini ogrenmek icin, milliyet.com, youtube, paticik konu disi, eglence yetiyo valla bana baskada bisi yok zaten. TV = REKLAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 1-2 yıla internette de tüm videolar reklamlı olcak rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 basindaki 30 sn reklami anlarimda e artik videonun ortasina reklam koyarlarsa yakarim bu gezegeni, yakarim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar