Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal kutusu

_MysteriouS_

Öne çıkan mesajlar

Ya ne gerizekalı bi alet tv. Uzun zamanda beridir ilk defa tv izleyesim tuttu ilk defa bi bakayım neler oluyo dünyada diye haber arayıp seyretmek istedim abi 1 tane haber programı insanı bilgilendirici aydınlatıcı bişey olmazmı yaaa hep dizi hep dizi nereye kadar ben ülkemde dünyamda olanları nerden takip edicem. Bu kadar kullanışlı bir icadı nasıloluyorda tv yöneticileri bu kadar gereksiz bir hala getiriyor anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi dizileri falan bilgisayardan takip ediyoruz da tvnin olayı arada güzel şeylere denk gelmek. extreme sports kanalında falan bazen çok güzel yarışlar oluyor, national wildda harika belgeseller denk geliyor. Birkaç kanalı takibe alıp arada bir girip bakmak lazım ne var ne yok diye.
Sosyal ağlarda paylaş

oha haberi ülkendeki gelişmeleri dünyadaki gelişmeleri en iyi tvden takip edebilirsin
nerden etcen başka yani gazeteler de ona bakarsan reklam, ilan, taraflı köşe yazarları vs
internet siteleri bak burda güncel konuşmnak yasak mesela güncelin %90siyaset, gazetelerin resmi siteleride magazin zaten
ee geriye tv kalıyoki gayet güzel sırf haber izlemek isteyene haber kanalı var sky haberturk ntv cnn cnnturk gidiyo işte
Sosyal ağlarda paylaş

_MysteriouS_ said:
abi 1 tane haber programı insanı bilgilendirici aydınlatıcı bişey olmazmı yaaa hep dizi hep dizi nereye kadar ben ülkemde dünyamda olanları nerden takip edicem. Bu kadar kullanışlı bir icadı nasıloluyorda tv yöneticileri bu kadar gereksiz bir hala getiriyor anlamıyorum.

tv nin tamamen gereksiz, saçma bişey olduğu fikrine katılıyorum, hele şu devirde. ben de açmıyorum hiç. reklam bombardımanından film bile izlenmiyor zaten.

ama tv, "bilgilendirici, aydınlatıcı" bişey değil, böyle bir misyonu da olmadı zaten. en fazla propaganda aracı oldu, o da bilgi içermiyor. o yüzden tv yöneticilerini paylamak yersiz.

bilgi internette bu devirde. bilgilendirmeden de eğlendirici olabilirdi tabi tv, bunu eleştirsen anlarım. çünkü o da değil. kaldır at kutusu gibi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aptal kutusu da, zaten millet "HACI TVDEN BİLGİ EDİNİYOM ÇOK SÜPER" diye izlemiyo ki.

günlük hayatın dertlerinden uzaklaşmak için ufak bir imkan bu. kredi kartı borçlarından, terkeden sevgiliden, vermeyen kızdan aşk-ı memnu ile uzaklaşıyor, kurtlar vadisi ile kafa dağıtıyor adamlar. ha ben izlemiyorum, tv yerine interneti bilgisayarı kullanıyorum, öyle kafa dağıtıyorum. sen arkadaşlarını toplayıp monopoly oynarsın öyle kafa dağıtırsın.

yani "21. YÜZYILDA HALA TV Mİ İZLENİR YA, BEN BİLE İZLEMİORM KIZLAR BAĞA VİRSİN" temalı söylemler artık prim yapmadığı gibi, tv izlememek te marjinallik olmaktan çıkmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:
yani "21. YÜZYILDA HALA TV Mİ İZLENİR YA, BEN BİLE İZLEMİORM KIZLAR BAĞA VİRSİN" temalı söylemler artık prim yapmadığı gibi, tv izlememek te marjinallik olmaktan çıkmıştır.

bunu yazmak istemiştim iştede anlatamamışım tam. bu guzel olmuş.
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

benim sölemek istediğim şey biliorum burda siyaset yapmak veya güncel konuşmk yasak ama sölemeden edemicem. Bu ülkede herkes okumuş olmayabilir ve gazete tirajları ortada ve her insan internete istediği ana erişme seviyesinde olmayabilir geriye bir tek tv kalıyo. Benim demek istediğim ülkenin önde gelenleri gazetecileri felan çıkıp durum hakkında gidişat hakkında felan halka bişiler anlatmıyo kim kiminle nerde eğlenmiş kim kimden ayrılmış felan her kanalda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...