Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Lan kızla çıkarken bu kadar özlüyorsan 2 durum var; 1- Mecnun kadar aşıksın, ki bu durumda zaten kız yakın olsa da fayda tmez. 2- Demekki kız seni o kadar sallıyorki kızla çıkmana rağmen kızla görüşemiyorsun. Daha da kötü boşa gtsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: pekiya bu ekilde onu özlerken bu kadar oluyosa ayrıldığnda özleyeceksin köpek gibi özleyeceksin. ama o seni özlemeyecek?? belki de onu akşam simidi ediyorlar şu anda zaten seni umursamıyor. seni umursamayanı umursayacağım diyorsan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bunun sonraki raddesi de, hatunu birakmayi becerdikten sonra kendini kullanilmis gibi hissetmek oluyo. akabinde de OHA NE SALAKMISIM YA! diyorsun. bir de aliskanlik haline getirmis gibi duruyorsun burdan ''ask herseyi affeder mi'' gibi laflarinla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 okumadım ama vaniLLe haklı gibi. tırnak falan kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Buyse said: _MysteriouS_ said: pekiya bu ekilde onu özlerken bu kadar oluyosa ayrıldığnda özleyeceksin köpek gibi özleyeceksin. ama o seni özlemeyecek?? belki de onu akşam simidi ediyorlar şu anda zaten seni umursamıyor. seni umursamayanı umursayacağım diyorsan devam et. zaten şu son 1 ayda yaptığım şey o beni aramadan aramamak yada plan yapmadan hadi bir yerlere gidelim felan demiorum ama özlüyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Aluriel verecekmiş montunu seninle, onunla ..ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mont kolay ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu konuda çok netim, bir olur, ikincisi çok zor, üçte şut. ister arkadaş ister kardeş ister başka bişi bilemem. ha insan "aşığım ulen" dediği o mantıksız mantık çerçevesi dahilinde, 1. buluşma: ekilme, "tamam abi olabilir yani üşütmüştür kızcağız" 2. buluşma: ekilme, "e napalım ya, ani bi quiz çıkmış, gelememiş" 3. buluşma: ekilme, "telefonu bozuldu herhalde ondan açmıyo" ... ... .. . .. 954 buluşma: ekilme, "ya abi annesi ve babasının olduğu transatlantik batmış, ne yapsın kız benim yanıma mı gelsin o halde?" diye düşünür. zaten 4s dediğimiz o hafif barzomsu, apaçimsi ama çok doğru kuralın da açıklamak istediği budur. not: yok böyle bişi yaşamadım yani 3. ye getirmedi kimse, 3 kere ekemez de zaten kolay kolay. ayıptır yani insan kendi kişiliğini bu kadar ayaklar altına almamalı. geç kalma konusu da öyle ama ben o konuda tam bir mal olduğum için yorum yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu 4 s ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sevgi saygı sempatiklik sembolizm güvenli ilişkinin dört anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: Olayı anlatayım ilk başta. Birisi size bişiler için söz veriyo ama bi şekilde işleri çıkıyo veya canı istemediği için gelmio o gün için o kişi ile yaptığınız planlar yalan oluyo 1-2-3 5-7-9 felan derken hep aynı şey kişiye karşı tutumumunuz değişiyo. Kişi bunun farkında sorduğunda sölediğinizde ise ne yani ben satışçıyımıyım yalancımıyım oluyoo. Çok fena güvensizlik hiisi duyuyorum o kişiye karşı artık sölediği hiç bir şeye inanmak gelmiyo içimden. "o" ve "yo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben bu olayı 5-6 senelik bir arkadaşıma yapmıştım,tamam geliyorum diyip son anda gelemicem kanka kusura bakma demiştim.( 2 sefer gerçekten işim vardı son seferde keyfine satışa getirdim). Bidaha yüzüme bakmadı tel.e bile cevap vermedi o derece.Tabi karşıda kız olunca durum farklı. Ha ben olsam napardım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 _MysteriouS_ said: Olayı anlatayım ilk başta. Birisi size bişiler için söz veriyo ama bi şekilde işleri çıkıyo veya canı istemediği için gelmio o gün için o kişi ile yaptığınız planlar yalan oluyo 1-2-3 5-7-9 felan derken hep aynı şey kişiye karşı tutumumunuz değişiyo. Kişi bunun farkında sorduğunda sölediğinizde ise ne yani ben satışçıyımıyım yalancımıyım oluyoo. Çok fena güvensizlik hiisi duyuyorum o kişiye karşı artık sölediği hiç bir şeye inanmak gelmiyo içimden. o sana iş atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 _MysteriouS_ said: bu 4 s ne -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 güvensizlik insanın kendine yakışanı giyip giymediğini anlayamamasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 _MysteriouS_ said: bu 4 s ne Büyüyünce geçer üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şu arkadaşların evet geliyoz diyip sonra satış koymasına uyuz oluyorum neymiş burger kingin patatesleri iyi değilmiş, mcdonaldsa gidelimmiş e öyle deseydin başta ne yürütüyon 10 saat manyak herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fede said: sana olan ilgisini kaybetmiş yapacak bişey yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yüz verme, sert davran, kullanabiliyorsan kullan. adam olursa insancıllaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar