Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

Her zaman Hatta şimdi bile, jet pilotu olmak istedim.

orta okuldan sonra Hava lisesi muhabbetini kazandım sadece hava, kara veya deniz yoktu. Her şey bitti son muaynede bel açıklığı çıktı uçamassın dediler..

liseden soara inadına yine yazdım sadece hava harp i, kazandım, yine bel açıklığı çıktı.. :)

Fizik okudum ne yazıkki.. akademik kariyer yapmak istemedim. Şimdi Turkcell de çalışıyorum.

küçük emrah gibi hissettim kendimi lan !!
Sosyal ağlarda paylaş

hayalimdeki bölüm itü & suny bilişim sistemleri mühendisliği idi, burslusu tutmadı, çevre mühendisi oldum. şikayetçi miyim, pek değil zira bilgisayar ve networkten çok rahat devam edebilirim, öğrenciyken de para kazandım o işlerden yani. içimde ukte kaldı mı, yoo, kalmadı lan. çevre zevkli bi bölüm. hatta iyi ki bilgisayar okumamışım diyorum, kod yazmaydı, projeydi falan kafayı yer asosyale bağlardım ben. şimdi arkadaşlarla labda çalışıyoruz falan yaaanee. bok kokuyo ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

hayalimdeki bölüm itü & suny bilişim sistemleri mühendisliği idi, burslusu tutmadı, çevre mühendisi oldum. şikayetçi miyim, pek değil zira bilgisayar ve networkten çok rahat devam edebilirim, öğrenciyken de para kazandım o işlerden yani. içimde ukte kaldı mı, yoo, kalmadı lan. çevre zevkli bi bölüm. hatta iyi ki bilgisayar okumamışım diyorum, kod yazmaydı, projeydi falan kafayı yer asosyale bağlardım ben. şimdi arkadaşlarla labda çalışıyoruz falan yaaanee. bok kokuyo ama olsun.

yazarken inandırıcı geldi mi
Sosyal ağlarda paylaş

evet inandırıcı geldi, 20 yaşındayım ve bu şubat itibariyle 14 sene oldu bilgisayar başında geçirdiğim, artık bilgisayardan tiksiniyorum. hani para kazanıyo olmasam laptopumu falan satmıştım daha önceden de söylemişimdir bunu.

bıkmıyo musunuz abi siz? çok şey ıskaladım pc yüzünden. ben cidden acıyorum bilgisayar başında geçen zamanıma uzun süredir. acıyorum ama bırakamıyorum yani, bilgisayar bağımlısıyım, bunu reddedecek değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben küçükken dansöz olmak istiyormuşum, sdfssd
Sonra ilkokul zamanı ingilizce öğretmeni, ortaokul ve lise hazırlıkta çocuk doktoru, sonra bölüm seçerken yabancı dil seçip boğaziçi çeviribilim'e girdim.
Şimdi de çeviri ile tamamen alakasız kurumsal iletişim alanında çalışıyorum.
Bayağı bi değişim geçirmişim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Manken olmak istiyodum ben küçükken. Küçüklüğümde gerçekleştirdim nitekim bu arzumu. Arzum Onan'ın arkasında 7 cücelerden biri olarak podyuma çıkmıştım 5 yaşında falan ahahahahaha.
Sonra veteriner olmak istedim hep. Fenden nefret ettiğimi farkedince vazgeçtim bu sevdadan. Psikolog olcam diye tutturdum sonra. Psikolojiye girdim. Şimdi de insan kaynakları yönetimi masterı yapmayı düşünüyorum. Ama bi de adli psikolog mu olsam falan demeye başladım da burda zor o meslek ya. Sonunda klinik psikoloji masterı yaparsam ona da şaşırmam gerçi neyse. Hala tam olarak bilmiyorum ne istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

evet inandırıcı geldi, 20 yaşındayım ve bu şubat itibariyle 14 sene oldu bilgisayar başında geçirdiğim, artık bilgisayardan tiksiniyorum. hani para kazanıyo olmasam laptopumu falan satmıştım daha önceden de söylemişimdir bunu.

bıkmıyo musunuz abi siz? çok şey ıskaladım pc yüzünden. ben cidden acıyorum bilgisayar başında geçen zamanıma uzun süredir. acıyorum ama bırakamıyorum yani, bilgisayar bağımlısıyım, bunu reddedecek değilim.

ne iş yapsan bilg. başında olman/kullanman gerekli
haliyle bir farkı olmuyor
eve gidince yine bilg. başına geçiyorsun vakit geçsin diye
çok değişen bişey olmuyor

aynı olayları/düşünceleri bende yaşadım insan kabulleniyor ama
hobi olarak yap aktif oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...