Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 cocukken kısa vadeli düşünürdüm sağ ayagımı mı öne atayım solu mu diye düşünmek gibi. o konuda karar vermeyi başardıktan sonra yürüdüğümü farketmem 26 senemi aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Her zaman Hatta şimdi bile, jet pilotu olmak istedim. orta okuldan sonra Hava lisesi muhabbetini kazandım sadece hava, kara veya deniz yoktu. Her şey bitti son muaynede bel açıklığı çıktı uçamassın dediler.. liseden soara inadına yine yazdım sadece hava harp i, kazandım, yine bel açıklığı çıktı.. :) Fizik okudum ne yazıkki.. akademik kariyer yapmak istemedim. Şimdi Turkcell de çalışıyorum. küçük emrah gibi hissettim kendimi lan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sparkcaster said: herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu oldum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 küçükken bilim adamı diyodum. kalırsam okulda olurum hani ama şu anda istediğim şey embiryoloji. ikisinden biri olcam 'anne ben embiryoloji oldum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 astronot olucaktım süt dişlerim çürüyünce astronot yapmazlar beni diyhe vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 elektrikçi olmak istiyordum, endüstriyel tasarım okuyorum, mesleğin adını bilmiyormuşum, televizyonlarla elektrikli ev aletlerle ile uğraşan adama elektrikçi diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bildim bileli bilgisayar, elektronik, makine üçlemesini düşündüm makine oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Evdekilerin gazıyla doktor olucam diyordum.Şimdi mühendis olmaya uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bişey olmaz derdim cok bezgindim hep. harbiden de bi bok olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben büyüyünce PATAT olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayalimdeki bölüm itü & suny bilişim sistemleri mühendisliği idi, burslusu tutmadı, çevre mühendisi oldum. şikayetçi miyim, pek değil zira bilgisayar ve networkten çok rahat devam edebilirim, öğrenciyken de para kazandım o işlerden yani. içimde ukte kaldı mı, yoo, kalmadı lan. çevre zevkli bi bölüm. hatta iyi ki bilgisayar okumamışım diyorum, kod yazmaydı, projeydi falan kafayı yer asosyale bağlardım ben. şimdi arkadaşlarla labda çalışıyoruz falan yaaanee. bok kokuyo ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sparkcaster said: herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu ben bisey istemedim ama bunu oldum, hala da oluyorum. YUKSEK MUHENDISIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 "roket adam" said: hayalimdeki bölüm itü & suny bilişim sistemleri mühendisliği idi, burslusu tutmadı, çevre mühendisi oldum. şikayetçi miyim, pek değil zira bilgisayar ve networkten çok rahat devam edebilirim, öğrenciyken de para kazandım o işlerden yani. içimde ukte kaldı mı, yoo, kalmadı lan. çevre zevkli bi bölüm. hatta iyi ki bilgisayar okumamışım diyorum, kod yazmaydı, projeydi falan kafayı yer asosyale bağlardım ben. şimdi arkadaşlarla labda çalışıyoruz falan yaaanee. bok kokuyo ama olsun. yazarken inandırıcı geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet inandırıcı geldi, 20 yaşındayım ve bu şubat itibariyle 14 sene oldu bilgisayar başında geçirdiğim, artık bilgisayardan tiksiniyorum. hani para kazanıyo olmasam laptopumu falan satmıştım daha önceden de söylemişimdir bunu. bıkmıyo musunuz abi siz? çok şey ıskaladım pc yüzünden. ben cidden acıyorum bilgisayar başında geçen zamanıma uzun süredir. acıyorum ama bırakamıyorum yani, bilgisayar bağımlısıyım, bunu reddedecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben küçükken dansöz olmak istiyormuşum, sdfssd Sonra ilkokul zamanı ingilizce öğretmeni, ortaokul ve lise hazırlıkta çocuk doktoru, sonra bölüm seçerken yabancı dil seçip boğaziçi çeviribilim'e girdim. Şimdi de çeviri ile tamamen alakasız kurumsal iletişim alanında çalışıyorum. Bayağı bi değişim geçirmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pilot olacam diyordum maliyet muhasebecisi oldum. çok alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Manken olmak istiyodum ben küçükken. Küçüklüğümde gerçekleştirdim nitekim bu arzumu. Arzum Onan'ın arkasında 7 cücelerden biri olarak podyuma çıkmıştım 5 yaşında falan ahahahahaha. Sonra veteriner olmak istedim hep. Fenden nefret ettiğimi farkedince vazgeçtim bu sevdadan. Psikolog olcam diye tutturdum sonra. Psikolojiye girdim. Şimdi de insan kaynakları yönetimi masterı yapmayı düşünüyorum. Ama bi de adli psikolog mu olsam falan demeye başladım da burda zor o meslek ya. Sonunda klinik psikoloji masterı yaparsam ona da şaşırmam gerçi neyse. Hala tam olarak bilmiyorum ne istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bu yaşında hala ne yapmak istediğini bilememek çok çirkin bi duygu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 3-4 ev alıp kiraya verip HİÇBİR ŞEY yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 en büyük hayalim içgüveysi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Werewolf said: en büyük hayalim içgüveysi olmak Çok ii bi istek abi.. Bu devirde iç güveysi olmak var. Ekmek elden su gölden oh miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 "roket adam" said: evet inandırıcı geldi, 20 yaşındayım ve bu şubat itibariyle 14 sene oldu bilgisayar başında geçirdiğim, artık bilgisayardan tiksiniyorum. hani para kazanıyo olmasam laptopumu falan satmıştım daha önceden de söylemişimdir bunu. bıkmıyo musunuz abi siz? çok şey ıskaladım pc yüzünden. ben cidden acıyorum bilgisayar başında geçen zamanıma uzun süredir. acıyorum ama bırakamıyorum yani, bilgisayar bağımlısıyım, bunu reddedecek değilim. ne iş yapsan bilg. başında olman/kullanman gerekli haliyle bir farkı olmuyor eve gidince yine bilg. başına geçiyorsun vakit geçsin diye çok değişen bişey olmuyor aynı olayları/düşünceleri bende yaşadım insan kabulleniyor ama hobi olarak yap aktif oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 adam olmak isterdim. babam oku adam ol derdi çünkü. çalışıyorum kazanıyorum hala okuyorum ama hala şüphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kalite kontrolcü olamak istiyordum güvencecisi yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 @forgiver: sıfıra indirmek imkansız evet, ben de kısa süreli yapabilirim ancak bunu işlerimi tamamen bıraksam bile. ama azaltmak, azaltacak bir meslek seçmek vs. mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar