TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hadi daha çok yorum yapalım beyler. güzel topik bu topik. yalan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o kıza bülbül öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 harbi benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bone said: bu tip video başlıkları çok tuhafıma gidiyor. videolara bakıyorsun, "nefes alan mal", "yemek yiyen mal", "okula giden mal" vs. acaba insanlar kendi mallıkları gözükmesin diye mi böyle videolarda "mal" demeyi tercih ediyor. mesela bu videoda "kendini c.ronaldoya benzetip triplere giren mal :D:D" başlığını koyan adamın "sigaraya bi daha zam gelmesin.. ne kadar duman o kadar randuman :D" diye bir grubu varmış. :D:D:D:D tribi... abi ben aynen video ismiyle açmıştım başlığı.. bana mal mı diyorsun.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 her an "kiiiil frenzy" diyip koşturacakmış gibi bir yüz hali var lan bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 -Deno- said: abi ben aynen video ismiyle açmıştım başlığı.. bana mal mı diyorsun.. :(yok. feysbuktaki adama diyör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 söle agzinin ortasina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kürekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gelisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 acımadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hunharca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 patlatmak... dur lan kürek dedim patlatmak olmaz. girmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 CÖTÖNK diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 GEREK. ama harbi yolda öle sırıtarak üzerime gelse tekme tokat girerim lan ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 :D,(tu) :D,(tu) :X :( ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 adam benziyor ama ahhdsdfhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abii adam bildin benziyor. cristiano dedin tip apaçi ok ama hani ben aşiri bi mallik göremedim vidyoda adam arkadaşiylla eglenyo işte. ki hani şu da bi gerçek ki bu eleman yolda yürümek yerine sağlam bi araba ile çiksaydi vidyoda oha herif harbi benziyo geyikleri dönecekti. rahat bırakın biraz milleti. bu ara gençler birakin ağiz ortasına vurma geyiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 asdşfknagpşapşıan adam resmen olmuş alşgndpıagdan yancısının 1000 arkadaşı var oeha dgpknd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yav said: C.Ronaldo da apaçi'nin teki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 apaçiler çift yaratılmış derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 niye mal bende cozemedim. birinin taklitini yapmak eglencesine niye mallik olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bende anlamadim niye mal dendigini hele son saniyelerini cok ii yapmis =) öyle agzinin ortasina cötenek diye vurmaya ne gerek var kiskanmis herkes xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gizli faşizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 şimdi ben bu adamı alsam hacı şakir reklamında oynatsam clear bana dava açar mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 boş işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar