Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstifa

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

bizimkisini sevgilisi yeni terketti (ilk defa değil daha öncede terkedilmiş) ki zaten sevgilisi bundan küçüktü.

bekar, ilelebette bekar kalacak gibi duruyor evde kalması muhtemel.

daha önce boluda kendi açtığı mağazayı batırıp istanbul a gelmiş.

çok ilginç bir profili var zaten hatunun nasıl dayandım onca zaman şaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

Dün akşam 'mağaza hepimizin mağazası fedakarlık yapıcaz arkadaşlar yoksa yürümez bu fedakarlık yapmam diyen varsa bassın istifasını bende kadro oluşturucam burada...' öttü durdu. Banada dönüp 'yarın 10 da geliyosun çalışıcaz mağazayı toparlamamız lazım' dedi iyi dedim bende hani yapıcak bişi yok ki normalde girişim 13.00 da.

Resmen terbiyesizlik. "Fedakarlık yapmayan bassın gitsin" demekle dışarda bir sürü işsiz var, bu parayla nasılsa çalışacak bir çok adam bulurum demek istiyor, yarında 10 da geleyimde başdan böyle konuşmadık insan adam gibi sorar gelebilirmisin diye akabinde mesai ücretinden bahseder insan gibi. Mağaza hepimizin fedakarlık şart oldu canım, suyundanda koy derler adama.

Dünyanın bütün işçileri birleşin :P.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yani yapmadığımız şey değil fedakarlık. zaten böyle çakallık yapmıyolarken eğer zamanım varsa boş boş dolaşacağıma yarım saat 1 saat erken gider yardımcı olurdum. biliyor kendiside işte işine gelmiyor söylemek. bir kere bahsini açtı anlattım böyle böyle hani işten kaçtığım yok verdiği cevap 'ben hatırlamıyorum senin erken geldiğini'.

işte bu yüzden sendikalaşmak lazım (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...