nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben de garanti diye biliyorum. Garanti olmasa öyle oynamaz zaten salak değildir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 1 sene kahrını çektik güzel paraya gider herhalde :) jo iyi adamsın be niye karakolluk oldun.tamda fener maçı falana denk geldi.yazık oldu.süper olsa bile kalamaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Elano 4 senelik anlaşma yaptı daha ilk senesi doldu, 3 sene daha kontratı olan adamı almak için bayağı sağlam bonservis lazım. Bir de gitmesin bence de, orta sahaya düzgün bi adam alınsa bayağı iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Rewendor said: Valla bence o kadar da rezil değiller, haklılar gayet. Sen git saçma sapan Trabzon'a yenil, FB maçında evinde bu kadar rezil feneri bulmuşken kepaze gibi oyna, sezon başından beri o kadroyla deplasmanda 2 galibiyet alama, sonra da diyarbakıra 4 attın diye alkış bekle. Hadi len ordan derler (en hafif tabirle bu da, küfür içermeyeninden) Bunca zaman ruhsuz oynayan takıma böyle ıslık yakışır. Haftalardır orta sahada 2 pas yapamayan saçmalayan, takımı 4-0-3 oynatan topala sarpa, fırsat buldukça fırsatı değerlendirip batıran ayhana yakışır. Bırakın GS'yi şu ligde Diyarbakırda bile ilk 11 çıkamayacak kapasiteyle oynayan Caner'e de yakışır. Sahada hayalet gibi gezinen Arda'ya bile yakışır. Bi silkinsinler de adam gibi oynasınlar. Ha, belli başlı istisnalar var tabii. Neil'a, Giovanni'ye, Baros'a, Hakan Balta'ya, Keita'ya ıslık gelirse esas hayvanlık, terbiyesizlik odur. Aynen katılıyorum.Sözlükteki salaklara da okutmak lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Çok yıkıcısınız abi :( Protesto ederken desteği de bırakmamak lazım. Renklere sahip çıkmak için takıma da tezahürat yapmak zorunda yani taraftar. Görevi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 E tamam da destek vericez diye "aferin oğlum ne güzel batırıyosunuz, o kadroyla 3.lük kovalıyosunuz" mu demek lazım? destek verildikçe bu halde takım. Ha, Jo'ya tepki biraz abartılı tabii. Sadece oyuna girdiğinde ıslıklanması yeterliydi bence. Hele hele sözlükte de dendiği gibi Caner varken Jo'ya bu kadar tepki hakkaten ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Hayır abi laf edilsin de 20 dakka gerçekten uzun bir süre. Sahada bütün stad sürekli aleyhimde tezahürat yapsa zıçarım kafanzıa der topu suratlarına abanırdım yani. Futbolcuların sinirlerini germek doğru değil. Uyarı amaçlı bikaç dakka ıslıklarsın, tezahüratları yaparsın 20 dakka. Ondan sonra da zaten Galatasaray için tezahürat yaparsın. Ben "Arda Turan oleeey" desinler demiyorum. Aşkımız renklere sizlere değil diyen adamlar Haydi bastır Galatasaray derken de kulüp için tezahürat yapıyordur sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fener o kadar da rezil değil yalnız. orta sahada bizden daha iyiler en azından. kadro kalitesi değil oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yok, bu kadar sert bir tepki gerekliydi bence (Jo olayında dozu aştı ama), daha azıyla 2 dk ıslıklayıp sonra 88 dk yavşayıp gs oley diye bağırmanın bi etkisi olmazdı. Şimdi köpek gibi koşarlar artık önümüzdeki deplasman. Heyecanla maç sonu ropörtajlarını yorumlarını bekliyorum ne diyecekler ne yorum yapacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DoruK said: fener o kadar da rezil değil yalnız. orta sahada bizden daha iyiler en azından. kadro kalitesi değil oyun olarak. Zaten kadro kalitesine rağmen öyle kötü oyun var diye bu tepki. Orta sahada dediğin tüm orta sahası sakat ya da farklı yerde oynuyodu, Özer yok, Topuz kanada geçmiş falan. Deniz'li Selçuklu orta sahayı bizden iyi oynatıyorlar, demek ki bu takımda bi problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Skora bakıyosunuz 4-1 maçı hiç izlememiş biri Galatasaray ın iyi bir oyun sergilediğini düşünür.. Ama ben bir Galatasaylı olarak korkuyla izledim maçı açıkçası.. kalecisi sakat, defans kadrosu eksik, stoper olmuyan bir oyuncunun baros u tututuğu diyarbakır ı yenmek çokda kolay olmasa gerek... ama ortada 2-3 Galatasay oyuncusunun oyunu (ki oyunu kazandıran tek durum) haricinde berbat bi oyun vardı... Sabri diycem demiyorum artık o çobanı hepimiz tanıyoruz.. Sözün kısası Galatasay berbat oynadı kazandı. Takım oyunu namına hiç bişiy göremedim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 galatasaray bundan sonra bursa dışında puan kaybetmez gibime geliyor. deplasmanlar manisa, gençlerbirliği ve istanbul bşb. istanbul bşb'den ve manisa'dan raht çıkar, son maçı da gençlerbirliği olduğu için onu da alır gibime geliyor. bursa'yla berabere kalırsa da 69 puana varmış olur, ki bu da ikincilik için yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Tuttukları takıma yapılan tezahüratı ıslıklayan taraftar trolldür abi bence. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Rewendor said: DoruK said: fener o kadar da rezil değil yalnız. orta sahada bizden daha iyiler en azından. kadro kalitesi değil oyun olarak. Zaten kadro kalitesine rağmen öyle kötü oyun var diye bu tepki. Orta sahada dediğin tüm orta sahası sakat ya da farklı yerde oynuyodu, Özer yok, Topuz kanada geçmiş falan. Deniz'li Selçuklu orta sahayı bizden iyi oynatıyorlar, demek ki bu takımda bi problem var.bence bu defansın oyun kuramamasından kaynaklanıyor. mesela bugün hakan balta ve neill gibi iki tane top yapabilen stoperle oynadık, çok rahat çıktı takım ileri. defans orta sahada iş yapınca orta sahamızın hücum yönü daha iyi ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valla katılmıyorum, bence zayıf rakip bulmuşken gayet güzel paslarla ilerledi takım. Özellikle Balta-Neill çok iyiydi. Keita ve Baros da her zamanki gibiydi. Arda hala koca götünü dolaştırıyor, Sabri zaten Sabri ama sonuçta berbat da oynamadık yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Eoteyn said: Skora bakıyosunuz 4-1 maçı hiç izlememiş biri Galatasaray ın iyi bir oyun sergilediğini düşünür.. Ama ben bir Galatasaylı olarak korkuyla izledim maçı açıkçası.. kalecisi sakat, defans kadrosu eksik, stoper olmuyan bir oyuncunun baros u tututuğu diyarbakır ı yenmek çokda kolay olmasa gerek... ama ortada 2-3 Galatasay oyuncusunun oyunu (ki oyunu kazandıran tek durum) haricinde berbat bi oyun vardı... Sabri diycem demiyorum artık o çobanı hepimiz tanıyoruz.. Sözün kısası Galatasay berbat oynadı kazandı. Takım oyunu namına hiç bişiy göremedim ben...ben o kadar kötü bi oyun görmedim açıkçası. gayet iyiydi, sabrinin komik hataları hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yalnız ben balta-neill i beğendim ya. iki top yapabilen adam iyi oldu stopere sanki? bi de ne yaptığını bilen bi sol kanat olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi bizim beklerimiz neden salak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Güngör de fena pas yapmıyor aslında, defansif olarak da Balta'dan daha iyi orada. Daha iyi bir takıma karşı stoperde Balta yazık olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sabrinin muhteşem hareketleri nerde ya yok mu ? ilk dağlara attıgı şut ve neille verdiği paslar .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sabri negüzel konuşuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ne diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 stadda patiden birinin kazım gitti kötü oldu jo'yla ne partiler yaparlardı esprisini çaldım ve etraftan +rep puan topladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Çok yıkıcısınız abi :( Protesto ederken desteği de bırakmamak lazım. Renklere sahip çıkmak için takıma da tezahürat yapmak zorunda yani taraftar. Görevi o. Geç abi o ayakları. Birde numaralıda ki yalaka ekibide övmüşsün zaten sana laflar hazırlarım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar