Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hakem:kuddusi muftuoglu Atl maçından sora açmıcam demiştim.ama o maçta zorla gitti turu geçebilirdik :).kötü gidişe son için bu topici açmam lazımdı. bursa şu sıralar gençler ile 0-0.ben beraberlik bekliyorum o maçtan.kazanırsak averajla 3. oluyoruz ve fenerle puan farkı 1 oluyor. beşiktaş fener maçı var.belki inancımızı yitirdik ama yinede 'ya olursa ? 'diyoruz.rakiplerimizin puan kaybı olacak ve bursayla içerde oynicaz.en kötü şamp ligine gitmemiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Şampiyonlar ligine gitmemiz lazım cidden.. Bastır Galatasaraaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 alır artık bu maçı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet gs kazanacak. üst olur hatta. gönül rahatlığıyla oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben gs kazanacağını düşünüyorum hatta gs nin aradan sıyrılıp şampiyon olcağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Red said: hakem:kuddusi muftuoglu .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şom agızlılık yapmiyim ama bir aksilik olmazsa bursa berabre biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fener ile puan farki 1 olck drken ? Iysn dmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ha yok ben ankaraspor eklenmemiş puana baktıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 maç başı 3 gol atacağız! en iyi transferleri yaptık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 tmam o zman :p ayrıca kuddusı yanı.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahah güzel giden topik ilk firesini verdi. fenerbahçe şuan şampiyonlugun en buyuk adayı.biz ekmeğimizin peşindeyiz avrupaya gitme çabaları falan.bizde ugraşıp seviyenizi düşürmeyin.zira puan farkı var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 poopla said: maç başı 3 gol atacağız! en iyi transferleri yaptık! gerçekten fenerin yaptığına inanıyorsan.. bize öyle laf atıyorsan.. vah vah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 alt biter. muhtemelen 0-0 yada 1-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 üst biter. muhtemelen 8-0 ya da 14-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Galatasaray rahat kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Red said: ahah güzel giden topik ilk firesini verdi. fenerbahçe şuan şampiyonlugun en buyuk adayı.biz ekmeğimizin peşindeyiz avrupaya gitme çabaları falan.bizde ugraşıp seviyenizi düşürmeyin.zira puan farkı var aramızdabeşiktaş feneri yenerse gs şampiyonlar ligine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu maçı alırsak önümüzdeki hafta işler baya karışabilir. sami yen'de bursayı yenersek bjk de feneri yenerse ya da berabere kalırsa of düşünmek bile istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 diyar kazanır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Aykut Sabri H.Balta Neill Caner Elano Topal Arda Santos Baros Keita Çok ofansif kadroyla çıkıyoruz, stoperde neden Balta var onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 stoper hariç olması gerken kadro bu.cunku gol yiyen takımız bari atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mokoko said: alt biter. muhtemelen 0-0 yada 1-1. gs bole kadroyla cıkıosa alt bitmez. 1-3, 2-4 falan olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar