Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Çok ciddi bir anket değil, 800 Alman rock müzikseveri tarafından online yapılan bir oylamanın sonucu bu: 01. LED ZEPPELIN ; Stairway to Heaven 02. AC/DC ; Highway to Hell 03. DEEP PURPLE ; Child in Time 04. DEEP PURPLE ; Smoke on the Water 05. NIRVANA ; Smells Like Teen Spirit 06. METALLICA ; Nothing Else Matters 07. IRON MAIDEN ; The Number of the Beast 08. QUEEN ; Bohemian Rhapsody 09. JETHRO TULL ; Locomotive Breath 10. BLACK SABBATH ; Paranoid 11. GUNS N' ROSES ; November Rain 12. LED ZEPPELIN ; Whole Lotta Love 13. METALLICA ; One 14. BRYAN ADAMS ; Summer of 69 15. AC/DC ; Hells Bells 16. GUNS N' ROSES - Paradise City 17. METALLICA ; Enter Sandman 18. ALICE COOPER ; Poison 19. LYNYRD SKYNYRD ; Sweet Home Alabama 20. QUEEN ; We Will Rock You 21. BON JOVI ; Runaway 22. EAGLES ; Hotel California 23. ROLLING STONES ; Satisfaction 24. ROLLING STONES ; Sympathy for the Devil 25. MOTÖRHEAD ; Ace of Spades 26. STEPPENWOLF ; Born to be Wild 27. KISS ; I Was Made for Loving You 28. BON JOVI ; Livin' on a Prayer 29. GUNS N' ROSES ; Sweet Child of Mine 30. URIAH HEEP ; Lady in Black 31. VAN HALEN ; Jump 32. GOLDEN EARRING ; Radar Love 33. AC/DC ; TNT 34. DIRE STRAITS ; Sultans of Swing 35. EUROPE ; The Final Countdown 36. ACCEPT ; Princess of the Dawn 37. DIO ; Holy Diver 38. IRON MAIDEN ; Run to the Hills 39. METALLICA ; Master of Puppets 40. PINK FLOYD ; Another Brick in the Wall 41. JIMI HENDRIX ; Voodoo Chile 42. GUNS N' ROSES ; Knockin' on Heavens Door 43. AC/DC – Thunderstruck 44. HEAD EAST ; If You Knew Me Better 45. IRON MAIDEN ; Fear of the Dark 46. PEARL JAM ; Alive 47. BRUCE SPRINGSTEEN ; Born in the USA 48. MANOWAR ; Warriors of the World unite 49. JIMI HENDRIX ; All Along The Watchtower 50. BON JOVI ; It's My Life [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 02 Ağustos 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mor ve Ötesi - Bir derdim var olmalı bu listede =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 01. LED ZEPPELIN ; Stairway to Heaven 02. AC/DC ; Highway to Hell ehuehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 güzel bi liste ancaak rock n' roll'un genel olarak değerlendirmeye alınmayışı.. kötü olmuş. eğer değerlendirmeye alınıp da seçilmediyse çok büyük bi saçmalık diyebilirim. yine de öyle bi dergi, internet sitesi vs. anketine göre iyi..[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben Led Zeppelin in Kashmir i çok seviyorum ayrıca John Lennon - Instant Karma Morcheeba - What New York couples fight about Nirvana - Dumb Audioslave - Show me how to live vb.. deminden beri Winampım da sırayla bunlar gidiyordu ondan yazdım aha şimdi RadioFreeZerg çalıyor ama bu gruba girmez sanırım :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aslında paticikte de bu tarz bi anket yapılabilir:) organizasyon istiyoruz:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bence Metallica-Dyers Eve Megadeth-Holy Wars Testament-New Order Kataonia-Last Resort Death-SpiritCrusher Kreator-Coma Of Souls Blind Guardian-Majesty Iced Earth-İm-Ho-Tep Hypocrisy-New World Manowar-Brothers Of Metal Slayer-Rainig Blood Children of Bodom-Hatebreeder Opeth-Advent Overkill-Fuck You Anthrax-Time Iron Maiden-Trooper[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 iron maiden - hellowed by the name abi bu niye yok[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bon jovi'nin olup da u2'nun olmadığı bu listeye birkaç yerimle ayrı ayrı güleceğim, münasebetsiz yerim sırada bekliyor ama önce ağzımdan sıra.. hahahaha End of transmission.. *bir süre geçer* almanların zevki olsa zaten pop müzikteki en büyük başarıları 90 küsur luftballons olmazdı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yaw orda 7th Son of a 7th Son da yok Almanlar gitsin Heidi falan izlesin böle liste hazırlamak onları aşıyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ortaya cikan bu liste fena bir liste degil... asil yanlis olan boyle bir liste hazirlamaya kalkismak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Cranberries-Zombie Sanırım rock sınıfına giriyor. Yanlışım varsa düzeltin.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fena değil aslında ama eksikler var bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 güzelmiş ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Peki Hallowed... Olmaz...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sayamam ben öle en iyileri forum yetmez bana[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Son 50 Yılın En İyi Rock Parçaları × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yaw orda 7th Son of a 7th Son da yok Almanlar gitsin Heidi falan izlesin böle liste hazırlamak onları aşıyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ortaya cikan bu liste fena bir liste degil... asil yanlis olan boyle bir liste hazirlamaya kalkismak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Cranberries-Zombie Sanırım rock sınıfına giriyor. Yanlışım varsa düzeltin.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fena değil aslında ama eksikler var bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 güzelmiş ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Peki Hallowed... Olmaz...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sayamam ben öle en iyileri forum yetmez bana[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar