Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oh, ai yok sandım 55. saniyeye kadar vurmayınca karşıdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yok abi ai falan yerden kalkarken otomatik damage koyuyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ahahaha hakkaten ilk vuruşu normal sanmıştım o da düştükten sonraymış YÜKSEK FIRTINA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ehhehe adam raundu kazanınca boynunu büküp ekrandan çıktı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tamam emek var da işin içinde.. bir gerizekalılıkda var hani arada çok ince bir çizgi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ciddi olmak gerekirse resimleri çekmekle uğraşmışlar, milyon tane sekans var ama şu oyunu programlamak için hele ki ekip kurulmuş ise gerçekten de aman aman bir emek gerekmiyor, hele ki form bazlı geliştirme araçları kullanıldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fly said: ciddi olmak gerekirse resimleri çekmekle uğraşmışlar, milyon tane sekans var ama şu oyunu programlamak için hele ki ekip kurulmuş ise gerçekten de aman aman bir emek gerekmiyor, hele ki form bazlı geliştirme araçları kullanıldıysa. bir iş yapacaksan adam gibi yapacaksın, buna oyun bile denemez iki üç tane apaçi ps2 oynarken kalkmış hadi biz oyun yapalım mortal kombat gibi olsun demiş bunu yapmışlar insan bari mugen falan kasar başta da, işin temelini öğrenir, iki kostüm diktirerek karakter yapılmıyor ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 AHUAAH 1:32 de yerdeki elemanın kombosu beni benden aldı ahuahauha ayaklara mı daldı o naaptı asdjhkasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Oyun sende neden yavaş çalışdı, sistemin de yüksek, bende 1gb ram amd 4600 işlemci ile o görüntüdekinden 2 kat oranında hızlı oynuyuyorum..:S bide Han'ın özel hareketini çekip koysana bi, peşinden en az 20 mesaj yazılmazsa neyim.>:D< oturup 1 tuşuna bascan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hm yanılmışım söyle arkadaşlarına iki günlük program yazıp emeğe saygı bahçelievlere özgürlük diye gezinmesinler, şunun benzerini bizim okuldaki herkes final ödevi diye 3-4 günde tek başına yazdı. ama karakterler için kostüm vs heves edip uğraşılmış, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 çekim istek mesajı yazmıştım kaybolmuş.::o mesaj gelmiş, geç gelmiş.. Fly senin şu arkadaşların oyunlarını merak ettim, verde oynayak..Öyle bişe yazıyonki memlekette herkes oyun yapıyo sanılır..Benim çevremde de biton adam oyun yapıyoz diye dolanıyolar, okey tavla piştiden başka bişe yok, sen ne vercen. senin arkadaşlarda yılan oyunu yazıyolardır. >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 evet tonla adam var tavladan öteye gidemeyen, haklısın o konuda okul ödevi diyorum, nerenle okudun dayı kuşbakışı adam patlattığın shooter, yılan değil o form1 i görmesem diyecektim evet uğraşılmış ama kontrolleri çabuk cevap veremeyen form aplikasyonundan ibaret elimizdeki şey, nokta. ne kadar süre harcandı bir de buna, söylesene bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sen nerenle okuyon göstersene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hayır önce sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne kadar süre harcanmış bilmemneymiş ben nerden bileyim, kafan güzel anlaşılan, ne oynadığıma bakarım, form aplikasyon ne oluyo ya, bide yorum yazıyon bu kafayla, oyun oynuyoz uyan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi dakika bunu ciddi ciddi oynuyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 evet, oynuyom, tek kişide oynamıyom hem de, beğenemedin mi.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şapka çıkarıp uzaklaştım, kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Sağol. oynarken benden izin aldınmı diye sorcaksın sandım. sormadın. muahahhahahaha.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Werewolf said: >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 6.sayfa (Toplam 10 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 evet tonla adam var tavladan öteye gidemeyen, haklısın o konuda okul ödevi diyorum, nerenle okudun dayı kuşbakışı adam patlattığın shooter, yılan değil o form1 i görmesem diyecektim evet uğraşılmış ama kontrolleri çabuk cevap veremeyen form aplikasyonundan ibaret elimizdeki şey, nokta. ne kadar süre harcandı bir de buna, söylesene bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sen nerenle okuyon göstersene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hayır önce sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne kadar süre harcanmış bilmemneymiş ben nerden bileyim, kafan güzel anlaşılan, ne oynadığıma bakarım, form aplikasyon ne oluyo ya, bide yorum yazıyon bu kafayla, oyun oynuyoz uyan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi dakika bunu ciddi ciddi oynuyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 evet, oynuyom, tek kişide oynamıyom hem de, beğenemedin mi.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şapka çıkarıp uzaklaştım, kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Sağol. oynarken benden izin aldınmı diye sorcaksın sandım. sormadın. muahahhahahaha.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Werewolf said: >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar