karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Köpek gibi sevenler daima kaybetti. Kedi gibi seveceksin. Ansızın ve az. Tırnaklarını kullanarak yaralayacaksın da bazen. Çiziklere, bıraktığın izlere bakıp hatırlayacak ve köpek gibi sevecek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sen neyin kafasını yaşıosun bole? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi maç var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 biz paticik kırık kalplileri olarak size 4 S yi öneririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fede said: biz paticik kırık kalplileri olarak size 4 S yi öneririz ben canlı örneklerinden biriyim afadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 neymiş 4 S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya tanımazsın, az buz bi mesaj atmışlığım vardı "jose" ismiyle eskiden. sonra girmez oldum. bi giriim, bakalım nasıldı dedim, mokoko yorumlarıyla niye patiye takılmaz olduğumu çok hızlı hatırlattı, sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hüzün fışkırıyor nikinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 perşembe mübarek gün arifesidir. kara diye sıfat koyulmaz. allah taş eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 benim kafam güzel diye mi adamın yazdıkları anlamlı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Evet. Köpek gibi sadık olmak rererö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bir perşembe günü bitmiş ilişkisi, garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Coder said: benim kafam güzel diye mi adamın yazdıkları anlamlı geldi yok banada anlamlı geldi ilk mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gayet mantıklı bir ilk mesaj. fake hesapla girip hayat dersi veren gizemli kişiliktin 2. mesajına kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya sana cevap sana da cevap, hepinize cevap hiç altta kalmam ben yapmak istemiorum, o yüzden ses etmiyorum. yoksa bişey söliim kaçiim ya da başka bi hesabım olsun fln durumları yok. genel kanım, pati pek benim üslubumu sevmio heralde, bişeyler yazacak oluyorum, anlamsız yere taunt uyo birilerini, boş boş yorumlar, troller bişeyler. ben de işte arada, söleyecek bişeyim olunca yazayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kişisel algılama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahanda kavga bşladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 cuma ol da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sözü sevdim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 karapersembe said: troller bişeyler. bi afra bi tafra ne bu ya haklısın kardeşim umarım kedi gibi seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 trole trol dedim diye mi alındın sen şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 cevap vermek istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bi büyük rakı iç pembecumartesi nikiyle gelirsin mutluluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar