nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kalın vardı bende arkaadşınki 1 sene durmuştu, 9 saatte falan hiç sorun çıkarmıyordu öyle. Ama o performansla xbox360'ım gg oldu sdfsdf Yaz gelsin kalın almayı planlıyorum hiç gerek yok slime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kahve, çay falan içerken bir yandan ps3 onuyorum işte. bardağı ps3 ün arkasına bırakıyorum sıcak kalıyor baya bi süre. acayip ısıtıyor yani. ps3 ve bilgisayar aynı odanın içinde benim. bilgisayar zaten 7/24 açık. devamlı bi dl falan. ps3 ü açınca üzerine, kalorifer peteğini kapatmak zorunda kalıyorum. yaşanmaz bi hale geliyor oda :P çok şükür ps3 ısınmadan dolayı patlamadı kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi zaten ps3lerin asiri isinma uyarisi war yaniyorum alllaaaah diye bagiriyo ozellikle bole bi televizyon dolabina felan koyar kapagini kaparsan cocugunu kesiyo oyun icinde de kendide oterek alarm veriyo acin kapilari yandim ulan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 uyarı falan yoktu işte, gayet sakin ve mazlum bir biçimde çalışırken 'tık' ses efektini bile vermeden iki kez kitlendi oyun gerçi şimdi düşündüm de 2 aylık kullanımım da sadece 2 kere yaptı bunu, ama son 5 gün içinde 2 kere yapınca korkuyor insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bc2 de mi yapıyo dark ? öyleyse galiba oyundan o. forumlarında falanda millet şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok işte ilk bc2'de yaptı, dünde uncharted 2'de yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yılbaşından beri slim ps3'üm var, 17-18 saat aralıksız oyun oynandığı oldu, hiçbir ısınma sorunu yaşamadım. ısınmaya yakın tek sorun, hani şu elektronik cihazların kapandıktan sonra daralmalarındna dolayı oluşan çıt çıt sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende mgs4 ü 1 gün aralıksız oynadım hiç tık etmedi 80gb tombul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 guzel hava alicak yerde benim alet, daha hic isinma sorunu olmadi benimde ki bazen 2-3 gun hci kapamam, kesintisiz 10 saat filan FF13 oynadigim oldu gecen nereye koydugunuza dikkat edin bence aleti, nefes alabilicegi biryer olsun mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla benimki 1 senedir masamın üstünde duruyo, hatta masa toz içinde. henüz bişey olmadı bakalım :) fizban said: hani şu elektronik cihazların kapandıktan sonra daralmalarındna dolayı oluşan çıt çıt sesi. yahu hep merak etmişimdir bunu tam olarak niye oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cihaz ısınıyor çalışırken, genleşiyor dış malzeme, aluminyum aksamı falan. sonra kapattıktan sonra soğumaya başlıyor, kısalıyor, kısalırken geriliyor o yüzden o sesler çıkıyor. tv'den vs de gelir o sesler. hatta eski crt monitörlerden çılgın gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benimki tozdan br reader gitti. yaptıracam bir ara ama resmen halim yok bir daha demons soulsta karakter kasmaya. inanılmaz olmuştu tam gitti bütün karakterler çünkü. abv sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fizban said: cihaz ısınıyor çalışırken, genleşiyor dış malzeme, aluminyum aksamı falan. sonra kapattıktan sonra soğumaya başlıyor, kısalıyor, kısalırken geriliyor o yüzden o sesler çıkıyor. tv'den vs de gelir o sesler. hatta eski crt monitörlerden çılgın gelirdi. asıl kaloriferden gelir o sesin hası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben ps nin ustunu örtü ile ortuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha tozdan bozuluyorsa br okuyucular dantel kalkan ördürmenin vakti geldi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sanırım yarın alıyorum ps3, teşekkürler yardımlar için, peki böyle 2 ve/veya daha fazla arkadaş oturup oynayabileceğimiz hatta saatler harcayacağımız oyun öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fifa 10,littlebigplanet,resident evil 5 fifa 10 yeterli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fight night sf resident evil fifa guitar hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 resident evil nasıl oynanıyor 2 kişi :D youtube a bakayım bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben aldım ps3 bi de fifa 10 aldım ama cd yi takıp oynarken sanki çok ses çıkıo gibi geldi bana, normal bişi mi bu? alıştım birazda sessiz pc dvd vs.lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ps3 ses cıkarıyor evet.tv nin sesi kısıkta oynarsan dikkatini dagıtabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar