Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi foruma girdim adamların yazdıgı tüm mesajlarda öyle bi türkçe var ki anlamak mümkün değil. hani bazılarını anlıyorum ama hepsi devrik değişik falan böyle bi özellik mi var acaba hani googledan metin çeviriyorsun farklı dillere bi scriptmi vardır o forumda mesela almanca aslında ama sen türkçe aradıgın için herşeyi türkçeye çeviriyor otomatik dicem ama eyvallah falan yazan var? mesajlardan bazı alıntılar; said: Ben de teşekkür vin! Gerçekten de uzun zamandır devam eden sen gibi görünüyor! said: Ben yardım olamaz tanıyanlar tarafından rahatsız edildi. Ayrıca hiçbir yerde var, ne yapılabilir. said: Şimdi dün geceden beri rahatsız oldu ... harika çalıştı geldi! said: Ben gerçekten yapılmış tam iki soru teşekkür ederiz. said: Bana da gelen teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 azeri olabilirmi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yok lan olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 google translate botu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 turkceyi yeni ogrenenler sitesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi otomatik çeviriyormuş forum süper 65 dilde takılıyor ama ben sorunumu çözdüm mü evet sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 linkide vermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Fistan said: linkide vermicem link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 disaridan biri paticige girse onlarada garip gelir yazilanlar. her yerin jargonu farkli, ama jambon dedinmi onun yeri ayri. eksinin bi sekli var, itiraf.com un var paticigin var vs.. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ne şekli be otomatik çeviriyor işte her dile adamın forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 reyou'nun uykusu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 vücudu atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://forum.hilfe-forum.eu/tr/ galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben gelmek dünya olmak siz insanlarla dost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://say.expressivo.com/lgog8tde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 almancı stayla benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 said: Bioshock 2 ve Buhar Merhaba, Buhar ile yapabilirsiniz pre-düzen Bioshock 2 CUT. Ama İngiltere'de UNCUT sipariş etmek istiyorum. Left 4 Dead işe yaradı, ben Steam üzerinden, Almanca indirmek olabilir. Hatta Steam ile satın almak için kayıt olabilirsiniz çünkü Bioshock 2 Windows Live oyunu, nedir? Tebrik Ahahahaha komikmiş lan. Doktor bu ne :S http://www.istanbulbeyleri.com/anasayfa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 moar like istanbulgeyleri AMIRITE AMIRITE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Abi demosu 1.4 gb Eve gittiğim an oynamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 steam e buhar demeleri konusunda ben de dargınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Merhaba foruma yeni am ve bana dün Naruto Ultimate Ninja Downloaded ve şimdi nasıl ve özellikle hangi programla oyun yanmak bilmek istedim? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi çok basit türkçeyi yeni söktükten sonra karne hediyesi olarak pc almışlar onlarda hemen forumlara girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar