reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bixiecribs - youtube said: He acts all friendly and laughs on camera. BUT, if you google this story, the host actually SUED the animal handler after the show! He never won any money, but seriously, what a loser. ahaha eleman dava etmis programdan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bide baska bir wtf http://www.youtube.com/watch?v=f8MNH7JuR7I&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 said: lmfao this guy went hood mode so fast ahahaha yarım saat güldüm şu yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 vıtıf nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi, yemin ediyorum kalbim sıkıştı gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 işte benim akrabalar ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar