Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Trabzonspor @10 Nisan @19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

valla bi 15-20 dk dır falan radyodan takip ediyorum maçı bi yandan oyun oynarken de Trabzon feci bastırıyor gibi gözüküyor. Ha izlemediğim için kesin bişi diyemem de eğer durum böyleyse atsınlar bi tane de beşiktaş feneri yensin benim hayaller başlasın :P

Hatta canlı anlatıma baktım şimdi:

said:
83' Kazanılan frikikte topun başına Colman geldi, bu youncunun vuruşunda Hakan son anda dokundu ve top direkten kornere çıktı.
82' Hakan'dan müthiş bir kurtarış. Bu akşam kaleciler adeta harikalar yaratıyorlar. Hakan önce Colman'ın sonrasında da Egemen'in vuruşlarında müthiş kurtarışlar yaptı.
81' Sezer, adeta golle burtun buruna geldi. Alanzinho, harika bir pasla tüm Beşiktaş savunmasını oyundan düşürdü, Sezer kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat topu kontrol edemeyince pozisyon yok oldu.
80' DEĞİŞİKLİK - Nobre İÇERİ - Ernst DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
80' Beşiktaş'ta Nobre oyuna girme hazırlığı yapıyor...
79' SARI KART - Serkan Balcı (TRABZONSPOR)
79' Alanzinho soldan taşıdığı topla ceza sahasına kadar sokuldu, geriye doğru çıkardı topu.. Ceyhun çok sert vurdu yandan auta gitti bu şut!.. Etkili oluyor Trabzonspor son 10 dakikada...
78' DEĞİŞİKLİK - Serdar Özkan İÇERİ - Yusuf DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
77' Selçuk göğsüyle önüne indirdiği topa çok sert vurdu ancak üstten auta gitti bu şut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...