Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Siyaset yasagından beri cidden daha keyifli oldu konu dısı yani hergun insanları banlatmak uyarmak zevkli bir sorumluluk degildi. Ayrıca bazı topiklerde insan gorusunu bildirmek savunmak hatta kavga etmek istiyor ama gorev askı buna engel oluyor şişip kalıyorduk iyi oldu siyaset yassagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Seni mod ol diye zorlayan mı var>:D< At apoletlerini katıl konuya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Tayyib'in yargıyı bırak siyasete atla mesajı gibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 valla sıkıcıysa sıkıcı. size göre kötü moderasyonsa kötü moderasyon. mümkünse, insanların birbirine küfür etmeden siyaset edebileceği bir ortam yaratın, orada tartışın. ondan sonra "yaaa baba olmuyomuşşş yeaaaaaa" dersiniz o kadar emekten sonra ama. sanıyor musunuz ki biz görüşlerimizi açıklamak, adam gibi tartışmak istemiyoruz ? ama olmuyor işte. can sıkan "yasak" değil valla. ben gayet eğleniyorum forumda. ha derseniz ki yasağı kaldırın; herkesi banler, üyelik alımını kapatır, yine eğlenirim ben. sonra herkes "üzgünüz bu alana mesaj atmaya yetkiniz yok" yazısını görür kedi fotoğraflarına bakıp ağlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kedi fotoğrafına bakıp da ağlayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 özlemişim lan patiyi. siyaset hala yasak mı? fizban acc'umu açsana bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bir konuyu çarpıtma fizban. Kimse moderasyona kötü demiyor. Sadece taraflı olduğunu ve siyaset gibi konularda mesaj sayısı nedeniyle yetersiz kaldığı söyleniyor. Bu moderasyona kötü dediğimiz anlamına gelmez. Konularda tartışmak istiyorsan da yönetici kimliğini bırakarak gireceğin bir bölüm yarat gir sen de tartış. Bunda zor birşey yok, sadece istemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Patinin moderasyonu etek gibi, önemli yerleri örtecek kadar uzun dikkat çekecek kadar kısa ...böyle miydi bu laf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kaldıracaksın eteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 @Rock PublicEnemy said: eskiyle şimdiyi kıyaslayın. eskiden güncel 2 refresh arasında aynı kalmazdı şimdi günde 5 sayfa gitse iyi. bunda kişilerin yaşlarının artması, kötü moderasyon vb. etkenler yer alıyor. ayrıca bir sürü farklı tipte insan vardı şimdi neredeyse çoğu insanın tarzı birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kötü diye bir kişiyi gözden kaçırmışım, kusura bakma. Aket-Atum said: Patinin moderasyonu etek gibi, önemli yerleri örtecek kadar uzun dikkat çekecek kadar kısa ...böyle miydi bu laf? Söz doğru da burdaki moderasyon için kullanılması çok doğru değil. Genel olarak çok açık bir moderasyonumuz var. Birşeyleri örttükleri pek söylenemez:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 paticik kendisi icerik saglamadigi icin kendisinin sikici olmasi mumkun degil, bu durumda icerigi saglayan uyeler sikici oluyor, sikici olmayin, sikilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hicte sikici bir yer degil bence gayet naif hos guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kavurma said: hicte sikici bir yer degil bence gayet naif hos guzel naif Fr.naïf 1. Kendi kendisini yetiştirmiş, doğal bir plastik sanat yeteneğine sahip sanatçılar tarafından yaratılan resim sanatı. 2. Saf, tecrübesiz hangi anlamda kullandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 plastik sanatı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 okuması zevkli yazması asap bozucu bir yer. siyaset yasağı iyi oldu, gerçi günemi patiden takip ediyordum ben o açıdan kötü oldu. ama işte insanların ego tatmin sahası olduğu için yukardaki gibi durumlar yaşanabiliyor, can sıkılıyor. heh tabi hakkını yemeyelim, bir sorun olduğunda patiden yardım isteyebiliyoruz (aramaya inanmak da önemli) ki çok kez hayat kurtarıcı oldu benim için. he isterdim ki başkalarının sorularına cevap vereyim, yetişmesi zor oluyor, çat diye 2 dakkaya adamın sorunu çözülmüş oluyor :D aklıma gelen birer olumlu/olumsuz yön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Eskiden muthisti simdilerde yeniyetmelerin kosturdugu tarla misali bir yer olma yolunda kimse darilmasin gucenmesin gercek bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 eskiden derken ilk uye oldugun zamanlardan bahsediyorsun sanirim yani 2010 subat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bazen cok sikici olabiliyor. feci yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fistan said: eskiden derken ilk uye oldugun zamanlardan bahsediyorsun sanirim yani 2010 subat? oltaya gelmissiniz Sn Fistan ben cok daha eskilerdenim 2010 filan degil sadece bazi nedenlerden nick im olani kaybettim bununla yetiniyorum gozum yoktur madolyonda asli olan bir ortam olsun yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 eski nick neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Soulbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 paticik sıkıcı değil de zeka seviyesi çok düştü son 2 ayda filan. hava değişimine bağlıyorum. kışı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roburahaju Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 barbu said: bazen cok sikici olabiliyor. feci yani ne demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aquila said: paticik kendisi icerik saglamadigi icin kendisinin sikici olmasi mumkun degil, bu durumda icerigi saglayan uyeler sikici oluyor, sikici olmayin, sikilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar