Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik sıkıcı mı?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Siyaset yasagından beri cidden daha keyifli oldu konu dısı yani hergun insanları banlatmak uyarmak zevkli bir sorumluluk degildi. Ayrıca bazı topiklerde insan gorusunu bildirmek savunmak hatta kavga etmek istiyor ama gorev askı buna engel oluyor şişip kalıyorduk iyi oldu siyaset yassagı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sıkıcıysa sıkıcı.

size göre kötü moderasyonsa kötü moderasyon. mümkünse, insanların birbirine küfür etmeden siyaset edebileceği bir ortam yaratın, orada tartışın. ondan sonra "yaaa baba olmuyomuşşş yeaaaaaa" dersiniz o kadar emekten sonra ama.

sanıyor musunuz ki biz görüşlerimizi açıklamak, adam gibi tartışmak istemiyoruz ? ama olmuyor işte.

can sıkan "yasak" değil valla. ben gayet eğleniyorum forumda. ha derseniz ki yasağı kaldırın; herkesi banler, üyelik alımını kapatır, yine eğlenirim ben. sonra herkes "üzgünüz bu alana mesaj atmaya yetkiniz yok" yazısını görür kedi fotoğraflarına bakıp ağlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bir konuyu çarpıtma fizban. Kimse moderasyona kötü demiyor. Sadece taraflı olduğunu ve siyaset gibi konularda mesaj sayısı nedeniyle yetersiz kaldığı söyleniyor. Bu moderasyona kötü dediğimiz anlamına gelmez. Konularda tartışmak istiyorsan da yönetici kimliğini bırakarak gireceğin bir bölüm yarat gir sen de tartış. Bunda zor birşey yok, sadece istemek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rock
PublicEnemy said:

eskiyle şimdiyi kıyaslayın. eskiden güncel 2 refresh arasında aynı kalmazdı şimdi günde 5 sayfa gitse iyi. bunda kişilerin yaşlarının artması, kötü moderasyon vb. etkenler yer alıyor. ayrıca bir sürü farklı tipte insan vardı şimdi neredeyse çoğu insanın tarzı birbirinin aynısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü diye bir kişiyi gözden kaçırmışım, kusura bakma.

Aket-Atum said:

Patinin moderasyonu etek gibi, önemli yerleri örtecek kadar uzun dikkat çekecek kadar kısa ...böyle miydi bu laf?

Söz doğru da burdaki moderasyon için kullanılması çok doğru değil. Genel olarak çok açık bir moderasyonumuz var. Birşeyleri örttükleri pek söylenemez:)o
Sosyal ağlarda paylaş

okuması zevkli yazması asap bozucu bir yer.

siyaset yasağı iyi oldu, gerçi günemi patiden takip ediyordum ben o açıdan kötü oldu. ama işte insanların ego tatmin sahası olduğu için yukardaki gibi durumlar yaşanabiliyor, can sıkılıyor.

heh tabi hakkını yemeyelim, bir sorun olduğunda patiden yardım isteyebiliyoruz (aramaya inanmak da önemli) ki çok kez hayat kurtarıcı oldu benim için. he isterdim ki başkalarının sorularına cevap vereyim, yetişmesi zor oluyor, çat diye 2 dakkaya adamın sorunu çözülmüş oluyor :D

aklıma gelen birer olumlu/olumsuz yön.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

eskiden derken ilk uye oldugun zamanlardan bahsediyorsun sanirim
yani 2010 subat?

oltaya gelmissiniz Sn Fistan ben cok daha eskilerdenim 2010 filan degil sadece bazi nedenlerden nick im olani kaybettim bununla yetiniyorum gozum yoktur madolyonda asli olan bir ortam olsun yeterli :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...