Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zagg invisible shield

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Ekran koruması güzel yok gibi duruyor hakkaten , body dandik hem uygulaması zor hem de çabuk yıpranıp değişim istiyor. Body için gelaskin tavsiye ederim D&R'larda fln var 30 lira civarında hem de tonlarca deseni mevcut , web sitesinden de kullandığın desenin backgroundunu ücretsiz indirebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Altında baloncuk kalıyosa ya ekranın temiz değildir ya da yanlış uygalmışsındır. Ekran için kullanılan kısmı baloncuk bırakıyor die bir durum söz konusau değil youtube'de videosu bile var nasıl uygulancağının oraya bi bak derim.
Tekrar söylüyorum ekran çok güzel body yaramaz. Ama bu zımbırtılarının hepsini özellikle ekrana uygulamak zor onu söyleyim , ne alırsan al aynı nane yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

Altında baloncuk kalıyosa ya ekranın temiz değildir ya da yanlış uygalmışsındır. Ekran için kullanılan kısmı baloncuk bırakıyor die bir durum söz konusau değil youtube'de videosu bile var nasıl uygulancağının oraya bi bak derim.
Tekrar söylüyorum ekran çok güzel body yaramaz. Ama bu zımbırtılarının hepsini özellikle ekrana uygulamak zor onu söyleyim , ne alırsan al aynı nane yani.

baloncuk olmasa bile çok kalın olduğu için farkediliyor.5800'de denemiştim , hiç memnun kalmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Takılı olduğu ne kadar belli oluyor?

Bu arada ben iphone için almıycam, burda iphone kullanan çok olduğu için sorayım dedim, sonuçta farklı telefon için de olsa ayın ürün.

abi baloncuk oluo fln demişler de, sıvısını kullanıp takarsan olmuo baloncuk fln. takılı oldugu da ancak telefona güneş ışığı yansır da sen de yandan bakarsan ekran sönükken fln belli oluo öyle diim.

biz 2 tane uyguladık bizim 5800 lere. gayet de süper. gerçi kız arkadaşım arka kaağınkini çıkarttı parlak duruo die sevmemiş de. ben ön arka kapak kullanıyorum memnunum çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de buna benzer microsonic firmasının "shield skin" diye bi ürünü var. Fiyatı birazcık daha uygun gibi? Bunu deneyen var mı?

Yorumlar ya çok olumlu, ya da çok olumsuz, ne yapsam bilemedim. :(

örnek: http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/microsonic-blackberry-8520-shield-skin-tam-govde-koruyucu-gorunmez-kilif_02.036.8038.0058.htm
Sosyal ağlarda paylaş

xshield yshield çokta farketmiyo bunlarda mesela iyi uygulamak falanda değil. Nekadar iyi uygulanılırsa uygulansın max 2 ayda köşeleri kalkar, deli gibi toz birikir, sap sarı olur. 2-3 ay kullanmış birinden fotoğraflarını göndermesini isteyin mesela göreceksiniz. Ha o şekilde kullanırım beni bozmaz diyosanız o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aldiydim bundan. iphone icin arka kisma uygulamasi benim icin tam bir iskenceydi. uyguladim bi zaman sonra koseler yapistiklari yerden kalkip puruz yapmaya basladi. 10 gun sonra falan arka kismi cikardim. on kisimda hala var, belli oluyor ama rahatsiz etmiyor. on yuze yapistirmak gayet yeterli bence, masaya koydugumda ekrani assagiya gelecek sekilde koyuyorum cizik falan olmuyo. ayrica telefon cizilecek diye korkanlar alternatif olarak, biraz beceriklilerse tabi, ebaydan 1 adet kapak, 1 adet on cam alarak 20$'a telefonun dis goruntusunu yepyeni yapabilirler. piyasadaki cogu kiliftan'da ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ufak birkaç şey söyleyip gidicem,
aslında telefon alırken(kaç para olduğu, ne kadar olduğu önemli değil) biraz da eskimesi veya çizilmesi için de para veriyorsunuz. tabii şu anki moda olan telefon teknolojisi tamamen dokunmatik olduğundan ekranın çizilmesi veya hasar görmesi çok önemli bir olay.

5800'ın tokalı incecik kılıfına benzer birşey alarak sorunu çözebilirsiniz bence, onca para verdiniz ama sadece kullanmak için değil eskimesi için de aldınız, çok da kafaya takmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Churel said:

xshield yshield çokta farketmiyo bunlarda mesela iyi uygulamak falanda değil. Nekadar iyi uygulanılırsa uygulansın max 2 ayda köşeleri kalkar, deli gibi toz birikir, sap sarı olur. 2-3 ay kullanmış birinden fotoğraflarını göndermesini isteyin mesela göreceksiniz. Ha o şekilde kullanırım beni bozmaz diyosanız o başka.

Bu ön koruma zumbırtıları cihazında köşe bırakmıyo zaten. Ben kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır aynı ilk gün yapıştırdığım gibi duruyo. Sarı fln da olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

Churel said:

Bu ön koruma zumbırtıları cihazında köşe bırakmıyo zaten. Ben kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır aynı ilk gün yapıştırdığım gibi duruyo. Sarı fln da olmuyo.

önde bi sıkıntı olmaz zaten. Benim dediğim arka yüzeyler için. öndede shield tarzı şeyler çok kalın oluyo tamam dokunmatiği etkilemiyo ama yinede ben ince crystal film kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...