Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

abi en güzel baslangic hemen bi market kurucan sonra tower ve hall of honer. Hall of honer'da 1 tane lvl 20 ranger 1 tane 24 rogue tutuyorum. ikisinin toplam fiyatı 2.8k mi ne süper. ranger'i hemen cıkarıyorum (Rogue'u mecbur kalmassam cıkarmıyorum cünkü 3 hakkımız var rogue gibi epic olamayan bir class'da kullanmak istemiyorum ve ranger daha sonra gelistirilebilir nasil olsa... )

neyse sonra 2 tane rogue guild kuruyorum üstüne Cleric sonra gg
Sosyal ağlarda paylaş

valla açikcasi elf basmasam blacksmith'te yaya upgrade vermicem. rangerlar çok gereksiz olmuş eskiden barbarları arkalarına alırlardı (barbarlar rangeri otomatik olarak takip edderdi) öyle güzel olur. hii bir de eskiden rangerlar kendileri gezinir harita açardi. şimdi bayrak koyunca açılıyorlar dışarı ki o konuda da elf ezyo. (bilmiyom biri tier 1 unit diğeri tier 2 ama rangerin tier 3 upgradeleri cok pahali)

warrior of discord gitmiş. ben çok severdim şimdi el mucbur paladin basiyoruz.

elfler çok tatlı olmuş hızlılar sağlam dpsleri var. öldükleri zaman üzülüyorum ama no fun at all öyle mi içten denir. bir de şey de çok güzel for the elves hehe

bana göre en dengelisi roq+cleric+warrior daha sonra parti olayiyla wizardlari da saliyorum ortaya elfleri de.

2 elf 1 roq 1 cleric çok süper oluyo. roqlar tanklayabiliyo o çok iyi.(boss fightlari kast etmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de roguelar da explore flaglere koşuyolar eğer nefesleri kokuyorsa :) Bence en sağlamı warrior + cleric kombosu en başta. Warriorlar ölmüyor hatta geri bile dönmüyor devamlı savaşıyorlar ve biraz kule desteğiyle tutuyorlar. Bu sırada hem warrior hem clericler çok hızlı level atlıyor. Zaten sonra rogue ve ikinci warrior guildi çıkardıktan sonra lvl 7-8 herolar görünmeye başlıyor ve ip orada kopuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen 5k ile filan başlanıyorsa hepsinden birer guild yapıyorum wizard hariç başta, para kısıtlıysa ranger + thief, sonra cleric + warrior. hepsinden yapabilirsem yetiyor çok uzun süre. thief'ler hemen kaçıyor, ranger'lar geberiyor çünkü sadece onlar varsa. explore flag'e ranger ve elf hariç giden yok, thief'ler hemen tüyüyorlar ilk mobu gördü mü. warrior ve cleric olmadan da tier 1 yaratık hariç birşey ölmüyor sapır sapır dökülmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...