Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eyv Sam && Cüce. Skeleton bölümü beni de kastı, sora hic görevi yapmadan gelismeye calıstım, base'ime girdi amca, bende kesiverdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 advisor'un elemlerine dokunma, kendisine odaklan. skeleton king'e gene dokunmayın geliştirene kadar kahramanlar kumpanyasını. en sonunda bir karavana takılıp şehre girdi, genkbenk yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben kestim elementallarını şehre gelmeye basladığında advisor, gittim bi tane dwarven tower diktim elemental spawnlarının ortasına, büyüyle hemen bitirdim insaasını, tıkır tıkır indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Skeleton King şehre girince AoE ile indiriyor bütün binaları ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sehre girmeden öne, gidip mnitasın kurtarıcaksın, sonra sehrin dısında tebası olmadan kapışıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Oyunun multiplayerını deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 şu life & death bölümündeyim sanırım temple'ı nereye dikecegimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dolaştır heroları, bole mor mor parlıyan taslar var onların üstüne dikiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi en güzel baslangic hemen bi market kurucan sonra tower ve hall of honer. Hall of honer'da 1 tane lvl 20 ranger 1 tane 24 rogue tutuyorum. ikisinin toplam fiyatı 2.8k mi ne süper. ranger'i hemen cıkarıyorum (Rogue'u mecbur kalmassam cıkarmıyorum cünkü 3 hakkımız var rogue gibi epic olamayan bir class'da kullanmak istemiyorum ve ranger daha sonra gelistirilebilir nasil olsa... ) neyse sonra 2 tane rogue guild kuruyorum üstüne Cleric sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 valla açikcasi elf basmasam blacksmith'te yaya upgrade vermicem. rangerlar çok gereksiz olmuş eskiden barbarları arkalarına alırlardı (barbarlar rangeri otomatik olarak takip edderdi) öyle güzel olur. hii bir de eskiden rangerlar kendileri gezinir harita açardi. şimdi bayrak koyunca açılıyorlar dışarı ki o konuda da elf ezyo. (bilmiyom biri tier 1 unit diğeri tier 2 ama rangerin tier 3 upgradeleri cok pahali) warrior of discord gitmiş. ben çok severdim şimdi el mucbur paladin basiyoruz. elfler çok tatlı olmuş hızlılar sağlam dpsleri var. öldükleri zaman üzülüyorum ama no fun at all öyle mi içten denir. bir de şey de çok güzel for the elves hehe bana göre en dengelisi roq+cleric+warrior daha sonra parti olayiyla wizardlari da saliyorum ortaya elfleri de. 2 elf 1 roq 1 cleric çok süper oluyo. roqlar tanklayabiliyo o çok iyi.(boss fightlari kast etmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Cuce said: dolaştır heroları, bole mor mor parlıyan taslar var onların üstüne dikiceksin. ahah soruyu sordugumda haritanın %98i rahat açılmıştı sadece bu yerin üstü kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ranger cok gereksizde beastmaster yada helia'ya cevirebiliyoruz ilerde o yüzden oyun bası iş yapiyor. Bu arada en iyi tank dwarf. Heralde son bir iki bölümde kesin kullanıcam hall of honer'dan. tercihlerim priest of argela , dwarf , blade master olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 beastmasterlar fena değil de o chaos shield yokmu offfffffffffffff imbalar imbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 krypta lar ilk oyunda daha iyiydi sanki. bunda da hoş olmuş ama şeyi anlamadim elf diyo cüceden hoşlanmaz diyo( ilk oyunda birini yapinca diğeri yapilmiyordu) amma ben bu oyunda aynı gruba bile koydum yanilmiyorsam olayi ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 2 rogue guild şart bu arada, fei para yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 skeleton king bolumunu gecemiyorum yahu... o kadar cok undead + fare rush yiyorum ki herolar catir catir oluveriyor hemen. bs upgrade falan hic bisi kurtarmiyor. bir suru ranger basmayi denedim yine olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hizli kurulup hemen 3 rogue 3 ranger yaptim baslar baslamaz sonra markete gectim hatta cogu harita icin cabucak baslayip 3 ranger 3 rogue basmak temel kural gibi hemencikte civardaki lailari yok ettimi rahatliyorsun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sonra kullanmıyacağın ranger ları basmaktansa cleric cık bence, upg erdip o holy naneyi alırsan temixliyoalr undeadleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 simdi gectim, hemen hall of heroes dikip market ve bi sure kule dikip 3 tane lvl 25 hero cikarmayi bekledim, sonra hemen paladine farmladim, 4 paladin ve 3 lvl 25 heroyla anneleri yargiladim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ranger baslarda cok iyi, hem ucuz hemde fare zehiri gibi butun aptal lowbie yaratikalri tik tik temizliyor alti ustu 450 golt sonradanda explore flaglere kosuyor filan seviyorum rangerlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 E iyi de roguelar da explore flaglere koşuyolar eğer nefesleri kokuyorsa :) Bence en sağlamı warrior + cleric kombosu en başta. Warriorlar ölmüyor hatta geri bile dönmüyor devamlı savaşıyorlar ve biraz kule desteğiyle tutuyorlar. Bu sırada hem warrior hem clericler çok hızlı level atlıyor. Zaten sonra rogue ve ikinci warrior guildi çıkardıktan sonra lvl 7-8 herolar görünmeye başlıyor ve ip orada kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 thiefler başlangıç için ideal bence. Upgradeler ucuz, burst iyi, azıcık paraya koşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bide cesetten mesetten para calıp kingdom'daki toplam parayı arttırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben şahsen 5k ile filan başlanıyorsa hepsinden birer guild yapıyorum wizard hariç başta, para kısıtlıysa ranger + thief, sonra cleric + warrior. hepsinden yapabilirsem yetiyor çok uzun süre. thief'ler hemen kaçıyor, ranger'lar geberiyor çünkü sadece onlar varsa. explore flag'e ranger ve elf hariç giden yok, thief'ler hemen tüyüyorlar ilk mobu gördü mü. warrior ve cleric olmadan da tier 1 yaratık hariç birşey ölmüyor sapır sapır dökülmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Arkadaşlar bütün yorumlarınızı takip ettim.Şimdi başlamak istiyorum ama oynanış olarak sıradan bir strateji değil sanırım.Hero basıp onlarlamı questleri tamamlıyoruz.Heroları kendimizmi yönetiyoruz.Nedir oyunun ana oynanış şekli yardım edebilcek varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar