Churel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 // yasaaaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 daha anca eve gelebildim şöyle bir baktım da OS4.0'a da, bir iphone 3G sahibi olarak eski iphone sahiplerinin kaçırdığı çok da bir şey yok bence. yanlış anlamadıysam -ki anlamadım- 4.0'ın her özelliği olacak fakat bir tek Multitasking olmayacak eski iphonelarda. Multitasking o kadar de önnemli değil. Zaten eski iphoneda gerekli çoğu appda basic bir multitasking vardı. yani müzik dinlerken bir yandan safaride gezmek, fotoğraflara bakmak vs. ya da ne bileyim filmde kaldığınız yerden devam etmek. Gerçi multitaskingden anlaşılana göre değişir bu olay. mesela istediğiniz "hem oyun açık olsun hem excelimi doldurayım hem müzik dinleyeyim" diyorsanız kusura bakmayın. az önce 4.0ın bir kullanım videosunu izledim gayet iyi gibi durduryor şimdilik izlenimimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 MrLevie said: Gerçi multitaskingden anlaşılana göre değişir bu olay. mesela istediğiniz "hem oyun açık olsun hem excelimi doldurayım hem müzik dinleyeyim" diyorsanız kusura bakmayın. avuc ici kadar aletlerde bu dedigini yapanlari kullanan birisi olarak hic bir ise yaramadigini soyleyebilirim benim duzeyimdeki kullanicilar icin, salak sacma zirva kullanissiz amacina hizmet etmeyen bir sey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bence iphone la googleın androidi kıyaslanmalı. apple'ın politikalarından nefret ediyorum. herşeyi kısıtlıyor. özgürlüğünüz onlar verdiği kadar. imaclerden kıllık kaptım devam ediyor. hiçbir ürününü satın almam. keza ipad de benim için çok boş bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bence google, android power userların ve developerların istedikleri gibi kurcalayabilecekleri ama sıradan kullanıcıların da uğraşmadan zevkle kullanabilecekleri dengeyi yakalayabilecek gibi. (wp7den herkes ümidini kesmiş durumda zaten, iphone taklidi birşey, hatta iphone'un copy&paste bile beceremediği zamanki taklidi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bir kaç sitede yazıyor. betalarını vs kurmuşlar telefonlarına. nasıl kuruyoruz, nasıl haberimiz oluyor bu durumdan ? yine bölgesel olarak mı dağıtılacak bu geliştiriciler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Muhtemelen Apple kendisi beta testing için dağıtmıştır , biz de office 2010'u deniyoruz mesela şu an , benzer bir durum vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 developer beta cikti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 iphoneu beğenen insanlar, bi de blackberry kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 iphoneu kötüleyen insanlar, bir kaç gün iphone kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 demek ki beta sürüm bölgesel olarak veriliyor. orjinalide galiba bölgesel gelecek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nasıl bölgesel? developer.apple.com/iphone üzerinden dağıtıyorlar şu anda kayıtlı developer'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 99 dolar muhabbeti nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 developerlar yıllık 99 dolar ödüyor applea. iyi yere tezgah açtı herifler ha. ne program yazma derdi var, ne parayı nası kazancam derdi var. yap bi dokunmatik ekran ve işletim sistemi bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 MrLevie said: yap bi dokunmatik ekran ve işletim sistemi bitti gitti. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 catlada patla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fastreloader said: iphoneu beğenen insanlar, bi de blackberry kullanın iphone sucks, blackberry daha bir sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fastreloader said: iphoneu beğenen insanlar, bi de blackberry kullanın 2 sene iphone kullandım, birkac aydır da bold 9700 kullanıyorum. ikisinden de cok memnun kaldım ama bence cok farklı aletler. su anda blackberry i bırakmak istemiyorum, ama iphonedaki multimedia-oyun rahatlıgını ozluyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar