Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Çünkü savaş yok.

Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali’deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo’su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut

Bu ülkelerde iç savaşlar yıllardır devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

kermit said:

george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer

sıralamada pele göremiyorum. kariyeri daha başlangıç noktasında olan messi bile varken. messi'nin futbol'unu izlemek için savaş'a falan ara verilmiyor. dünya'da hangi futbolcu için yapılmış pele'den başka?

dostum senin için pele iyidir
ama ben bu oyuncuların arasına sokmuyorum. benim futbol hastalığım bu.
brezilyalı oyuncu ronaldo dışında sevmiyorum. bunun sana nasıl açıklamasını yapayım.
ben bu adamların messi dışında çocukluğumdan beri hastasıyım.
hayır peleyi koymadım diye sana giren çıkan ne onu anlamadım.
istediğim oyuncuyu koyarım o listeye istediğimi koymam.
PELE BOK GİBİ OYUNCU YA
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Dartanian said:

Çünkü savaş yok.

Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali’deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo’su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut

hay senin mantığına HAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Dartanian said:

Çünkü savaş yok.

Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali�deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo�su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut

OHA AHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

khalad said:

Dartanian said:

Çünkü savaş yok.

hay senin mantığına HAHAHAHAHAHAH

Nijerya'da Pelé 'nin futbolunu izlemek için biafra ile yapılan savaşta 2 günlük ateşkes ilan edilmiştir.
Örnek olarak bunu vermiştim o nedenle yazdım. Birazcık yukarda ağırlık yapan şeyi kullansan sorun olmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

khalad said:

kermit said:

george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer

sıralamada pele göremiyorum. kariyeri daha başlangıç noktasında olan messi bile varken. messi'nin futbol'unu izlemek için savaş'a falan ara verilmiyor. dünya'da hangi futbolcu için yapılmış pele'den başka?

dostum senin için pele iyidir
ama ben bu oyuncuların arasına sokmuyorum. benim futbol hastalığım bu.
brezilyalı oyuncu ronaldo dışında sevmiyorum. bunun sana nasıl açıklamasını yapayım.
ben bu adamların messi dışında çocukluğumdan beri hastasıyım.
hayır peleyi koymadım diye sana giren çıkan ne onu anlamadım.
istediğim oyuncuyu koyarım o listeye istediğimi koymam.
PELE BOK GİBİ OYUNCU YA

dostum bana giren çıkan yok
Sosyal ağlarda paylaş

hayır senin sorunun şu
peleye ahmet çakar dışında kötü diyen birini görmedim
bende kötü demedim
sadece kendimce yani bana göre en sevdiğim, en çok beğendiğim futbolcuları sıraladım
sen birden böyle mahalle karıları gibi celallendin.
peleyi o sıralamaya koymayan adamla futbol tartışmam hede hödö diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim her şeyi geçtimde zidane'ın maçlarını canlı yayın izleyebilip birazda futboldan anlıyosan o sıralamaya kesin girer ya :D ne biliim geçmişten cantona var batistuta girebiliorsa yada totti giriyorsa gascoigne kesin girmesi lazım fln filan baya iyi oyuncu var aslında :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...