khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dartanian said: Çünkü savaş yok. Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali’deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo’su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut Bu ülkelerde iç savaşlar yıllardır devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 khalad said: kermit said: george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer sıralamada pele göremiyorum. kariyeri daha başlangıç noktasında olan messi bile varken. messi'nin futbol'unu izlemek için savaş'a falan ara verilmiyor. dünya'da hangi futbolcu için yapılmış pele'den başka? dostum senin için pele iyidir ama ben bu oyuncuların arasına sokmuyorum. benim futbol hastalığım bu. brezilyalı oyuncu ronaldo dışında sevmiyorum. bunun sana nasıl açıklamasını yapayım. ben bu adamların messi dışında çocukluğumdan beri hastasıyım. hayır peleyi koymadım diye sana giren çıkan ne onu anlamadım. istediğim oyuncuyu koyarım o listeye istediğimi koymam. PELE BOK GİBİ OYUNCU YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 khalad said: Dartanian said: Çünkü savaş yok. Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali’deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo’su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut Bu ülkelerde iç savaşlar yıllardır devam ediyor. hay senin mantığına HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 khalad said: Dartanian said: Çünkü savaş yok. Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali�deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo�su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut Bu ülkelerde iç savaşlar yıllardır devam ediyor. OHA AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yayınımıza savaş nedeniyle ara veriyoruz sayın seyirciler. herşey pele için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bi olay vardı pkk mı ne ya barcelona maçı sırasında yada manu maçı sırasında saldırmıştı pkk mıydı o ırakta olan çatışma mıydı? Hatta haberlere çıkmıştı maç esnasında hazırlıksız yakalandılar diye.Kalleş saldırı diye geçmişti asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: khalad said: Dartanian said: Çünkü savaş yok. Nijerya, Sudan, Kongo, Angola, Mozambik, Ruanda, Liberya, Sierra Leone, Burundi ve Somali’deki iç savaşlarda bir milyonun üstünde insan ölmüştür. Moritanya, Gambiya, Gine-Bissau, Nijer, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Brazzaville Kongo’su (Kongo Cumhuriyeti), Cibut Bu ülkelerde iç savaşlar yıllardır devam ediyor. hay senin mantığına HAHAHAHAHAHAH Nijerya'da Pelé 'nin futbolunu izlemek için biafra ile yapılan savaşta 2 günlük ateşkes ilan edilmiştir. Örnek olarak bunu vermiştim o nedenle yazdım. Birazcık yukarda ağırlık yapan şeyi kullansan sorun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: khalad said: kermit said: george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer sıralamada pele göremiyorum. kariyeri daha başlangıç noktasında olan messi bile varken. messi'nin futbol'unu izlemek için savaş'a falan ara verilmiyor. dünya'da hangi futbolcu için yapılmış pele'den başka? dostum senin için pele iyidir ama ben bu oyuncuların arasına sokmuyorum. benim futbol hastalığım bu. brezilyalı oyuncu ronaldo dışında sevmiyorum. bunun sana nasıl açıklamasını yapayım. ben bu adamların messi dışında çocukluğumdan beri hastasıyım. hayır peleyi koymadım diye sana giren çıkan ne onu anlamadım. istediğim oyuncuyu koyarım o listeye istediğimi koymam. PELE BOK GİBİ OYUNCU YA dostum bana giren çıkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hayır senin sorunun şu peleye ahmet çakar dışında kötü diyen birini görmedim bende kötü demedim sadece kendimce yani bana göre en sevdiğim, en çok beğendiğim futbolcuları sıraladım sen birden böyle mahalle karıları gibi celallendin. peleyi o sıralamaya koymayan adamla futbol tartışmam hede hödö diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit adam değil brezilya ülke değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 allah belamı versin benim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit adamsa paticiği şampiyon yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit paticiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ama paticik kermit değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pele adam olsaydı maçtan atıldıktan sonra tekrar oyuna girmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pele yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 lan pele için bile tartışıyosunuz birbirinizle, aşıyosunuz artık kendinizi haha kermit peleyi sıralamaya yazsa nolur yazmasa nolur=) gökalp, sen de bi dahakine bi kenara iliştiriver peleyi, sorun çıkmasın=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearerOHAHAHAHAHA orda kazım yok sen naptığını sanıyorsun lan. BYE SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 cavanagh said: gökalp, sen de bi dahakine bi kenara iliştiriver peleyi, sorun çıkmasın=p george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer > pele şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: george best > maradona > batistuta > messi,totti, alan shearer > pele şimdi oldu senin bu sıralamadaki futbol bakışın ne abi onu çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Kermit George Best'in kaç maçını izledin merak ettim:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ya kardeşim her şeyi geçtimde zidane'ın maçlarını canlı yayın izleyebilip birazda futboldan anlıyosan o sıralamaya kesin girer ya :D ne biliim geçmişten cantona var batistuta girebiliorsa yada totti giriyorsa gascoigne kesin girmesi lazım fln filan baya iyi oyuncu var aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adamin ismi best iste ondan yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Sotto said: Kermit George Best'in kaç maçını izledin merak ettim:).. pelenin kaç maçını izledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 lan hem sizene benim sıralamamdan istediğimi koyarım istediğimi koymam ne arıza milletsiniz yukarda açıklamasınıda yapmışım benim kendi sıralamam istediğimi koyarım diye size giren çıkan ne cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar