DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 xaviyi abartmayın balına iki pas attı kahraman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 xavi adamsa miamiyi şampiyon yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 adam 4 pass attı direkt defansı aciz bırakıp forveti kaleciyle karsı karsıya bırakan, ve belkide Real i (butun) takım toplamda yaptıgı kadar isabetli pas yapmıstır :) Messi cok iyi degildi bu macta net farkettim hucum ederken vizyonu yok dogru zamanda pas veremiyor yada takım arkadaslarına guvenmiyor, Ranoldo nunda eli ayagına dolastı ... Puyol u sol kanatta bindirme yapıp real sag bekine bacak arası yaparken seyretmek ... paha biçilemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DoruK said: xaviyi abartmayın balına iki pas attı kahraman oldu sana abanmak istiyorum hacı o ne demek lan aynı maçı mı izledik dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mardindeyim sınırda o yüzdne izleyemedim sonra özetlere baktım, hakem cok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Rıdvan : Hakem yan hakemlerle hiç anlaşamıyor çok kötüler. Ercan Taner : Küs olabilirlermi ? Bu nedir ya ilker yasinlik laflar bunlar , ercan tanerde yaşlanıyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DoruK said: xaviyi abartmayın balına iki pas attı kahraman oldu DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ercan taner çok kötüydü birde marcelo dışında madrid de oynayan yoktu barca haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 PZero said: Real Madrid banko ... ronaldo kimin daha iyi olduğunu gösterecektir . daha önceki bombacı beşiktaş yorumlarıyla beraber futboldan 2 gr anlamadığını bol bol her yazında gördüğümde üzülüyorum.. canımsın karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Real Madrid li futbolcular stres içinde çıkmışlar maça zaten maçtan öncede yaptıkları açıklamalarla kendilerini kaybetmeye hazırlamış adamlar normalde futbollarını oynasalar çok daha kaliteli maç izlerdik ve real kazanırdı diye düşünüyorum. Yanlış kadro tercihleri falan olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yalnız barçada eksikler falan olmasa herkes yerinde olsa maç daha farklı bi havaya girebilirdi iyiki olmadı real açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Dartanian said: Yalnız barçada eksikler falan olmasa herkes yerinde olsa maç daha farklı bi havaya girebilirdi iyiki olmadı real açısından iyide real de de eksikler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Zlatanın eksikliği Kakanın eksikliğinden daha önemli (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DoruK said: xaviyi abartmayın balına iki pas attı kahraman oldu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 barça bu sene seve seve şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Wispy said: Zlatanın eksikliği Kakanın eksikliğinden daha önemli (bence) Kaka'yı hiç beğenmem mesela. Messi'nin sağ kramponu olamaz Kaka. Hayatımda gördüğün en sıkıcı ve düz futbol oynayan overrated ortasaha oyuncusu. Tabii Ballack'la birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nilep kakada seni sevmiomuş hiç. ole dedi geçen gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha inanmıyorum ama, ege ye katılıyorum. kaka dünyanın en overrated oyuncusu, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sarı ve kırmızının yanyana çok güzel durduğu konusunda da katılıyosun, artisleşme (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Esnaf said: ercan taner çok kötüydü sadece bu maç kötü olsa gene iyi. ntv'de maç anlatmaya başladığından beri dünyanın en kötü spikeri. arada bi futbolcu ismi söylüo ki onlarda genelde topu ayaklarından 5 sn önce çıkarmış oluolar. pozisyon oluo "oraağğveharikabigooool" filan dio nefes almadan. kim pas amtış, kim topu ortalıo belli değil. bi anda gol dio. maç içinde okay karacan gibi bilgi filan verse böyle değişik ama yok. lig tv spikerleri bile neler dio maçta neler öğreniorz. adam maç boyunca 20 defa isim söylüo o kadar. gerisi sessizlik. rezalet yani edit: ayrıca ronaldo için farklı futbol kültüründen geldi meldi bişeyler demişsiniz. adam ingiltereden geliyor ki bana göre ispanya ordan kat ve kat kolay fubol oynamak için. ingiltere'de öyle artistik yapanı alırlar aşağı. ronaldo o zorluklarda neler yaptı orda. burda bi o kadar izin veriolar futbol oynamana. daha rahat olması gerekirdi yani. aradaki fark biri ben en iyiyim diye dolaşan şımarığın teki, diğeri ise 2 maç hat-trick yapıp önemli olan takımın kazanması golü atanın önemi yok diyen mütevazi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 BiTcH_oFBaT said: dünyanın en kötü spikeri.lütfen, ertem şener çok darılmış buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi onu dinlerken eğleniosn en azından gülüosn filan. biri var anlıosun maçı anlatan. bu adam susuo. bence önündeki listeden isimleri arayıp bulana kadar pozisyon geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ertem şeneri dinlerken kasılıyorum ben, bir cümleye başladığı sırada "ulan bu sefer bitirebilsin cümleyi nolur" diyorum içimden. ama adamda cümle kurabilme kabiliyeti yok, sabrinin spiker versiyonu gibi, bi cümleyi bitirmeden 3. süne geçiyor ne söylediğini unutuyor falan. anlatılmaz yani. starda başka bi spiker var mesela o iyi ama, adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi bir spikerden ne bekliyorsunuz yani adam ne anlatsın size? ercan taner gayet de mis gibi anlattı maçını, rıdvan da kendi söylüyor fısıldayarak sonra da kendi duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ingiliz spikerin tadı ayrı oluyor be hacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar