Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

adam 4 pass attı direkt defansı aciz bırakıp forveti kaleciyle karsı karsıya bırakan, ve belkide Real i (butun) takım toplamda yaptıgı kadar isabetli pas yapmıstır :)

Messi cok iyi degildi bu macta net farkettim hucum ederken vizyonu yok dogru zamanda pas veremiyor yada takım arkadaslarına guvenmiyor, Ranoldo nunda eli ayagına dolastı ...

Puyol u sol kanatta bindirme yapıp real sag bekine bacak arası yaparken seyretmek ... paha biçilemez :)
Sosyal ağlarda paylaş

Real Madrid li futbolcular stres içinde çıkmışlar maça zaten maçtan öncede yaptıkları açıklamalarla kendilerini kaybetmeye hazırlamış adamlar normalde futbollarını oynasalar çok daha kaliteli maç izlerdik ve real kazanırdı diye düşünüyorum. Yanlış kadro tercihleri falan olmasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ercan taner çok kötüydü

sadece bu maç kötü olsa gene iyi. ntv'de maç anlatmaya başladığından beri dünyanın en kötü spikeri.

arada bi futbolcu ismi söylüo ki onlarda genelde topu ayaklarından 5 sn önce çıkarmış oluolar. pozisyon oluo "oraağğveharikabigooool" filan dio nefes almadan. kim pas amtış, kim topu ortalıo belli değil. bi anda gol dio. maç içinde okay karacan gibi bilgi filan verse böyle değişik ama yok. lig tv spikerleri bile neler dio maçta neler öğreniorz. adam maç boyunca 20 defa isim söylüo o kadar. gerisi sessizlik. rezalet yani

edit: ayrıca ronaldo için farklı futbol kültüründen geldi meldi bişeyler demişsiniz. adam ingiltereden geliyor ki bana göre ispanya ordan kat ve kat kolay fubol oynamak için. ingiltere'de öyle artistik yapanı alırlar aşağı. ronaldo o zorluklarda neler yaptı orda. burda bi o kadar izin veriolar futbol oynamana. daha rahat olması gerekirdi yani.

aradaki fark biri ben en iyiyim diye dolaşan şımarığın teki, diğeri ise 2 maç hat-trick yapıp önemli olan takımın kazanması golü atanın önemi yok diyen mütevazi bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

ertem şeneri dinlerken kasılıyorum ben, bir cümleye başladığı sırada "ulan bu sefer bitirebilsin cümleyi nolur" diyorum içimden. ama adamda cümle kurabilme kabiliyeti yok, sabrinin spiker versiyonu gibi, bi cümleyi bitirmeden 3. süne geçiyor ne söylediğini unutuyor falan. anlatılmaz yani. starda başka bi spiker var mesela o iyi ama, adını hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...