radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ösebyo demek çoh zevkli ayrıca eusebio yazması da güzel, bence ilgi bu yüzden üstüne alınma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 erucalavera said: o diil de casillas'a yazık şu takımda real ligden mi düşüyor haberimiz yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lol=) @ledzeppelin: ilk gol pozisyonda kafa ile o topu da kesemez messinin göğüs çalımına da birşey yapamaz başka biri de yapamazdı zaten adam elinden geldiğince çabalamış, ayağını da koymuş messi yerden sektirerek vurunca yapacak birşey kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 erucalavera said: o diil de casillas'a yazık şu takımda hayırda hangi takımda oynayacaktı onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 barçanın b takımında oynayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konn said: erucalavera said: o diil de casillas'a yazık şu takımda hayırda hangi takımda oynayacaktı onu anlayamadım fenerde aziz başkan alıcakmış seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Herhangi bir "takım"da oynasa daha iyi. Adam Real Madrid taraftarı oradan yetişme ama Real Madrid "takım" değil sadece kendini düşünen 25 futbolcunun iş ortaklığı. Ama takım değil yani. O adam cidden Real Madrid'i düşünürken sadece kendini düşünen takım ruhundna yoksun tiplerle oynamak zorunda kalıyo. O yüzden yazık adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu arada twitter'da gördüm aklıma geldi said: Hala Rıdvan'ın üçlü averaj sorusunu düşünüyorum. Valencia 30 puan geride. Hangi üçlü? Rıdvan ne kast ediyorsun açık konuş. Offf ambale oldum neydi lan bu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 her barca maçında adam ne yaparsa yapsın takım yenildiğinden dolayı yazık casillas'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şunu demek istedi galiba orda berabere bitseydi bu maç 3. valencia olsaydı bakıcaklardı kim valenciaya daha fazla çakmış gibilerinden galiba rıdvan öyle bişiler kurdu kafasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 real madrid zidan gittikten sora adam olamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 öyle bi olay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ridvana omer urundul asisi yapmislar sanki sacma sapan yorum yapiyor kac mactir guntekin de surekli onayliyor her dedigini o daha da sacma tv8deki sesi ercan tanere benzeyen eleman anlatsa maclari keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ordaki diyalog mükemmeldi ya. -3 lü averaj mı var ispanyada -zaten barcelona yendiği için şimdi onu düşünmeyelim hocam -3 lü , ilk maç noldu -valenciya 20 puan geride zaten -3 lü yani maç beraber bitse noluyor ilk maç ne -barcelona yendiği için 3 puan ilerde şuanda -ama berabere olsa -barcelona 3 puan önde şuanda -ama 3 lü var di mi . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 e önce ikili averaja bakılıyo, bu maç berabere bitse barca ikili averajla geçicekti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sparkcaster said: öyle bi olay mı var? işte galiba öyle bişiler düşündü bende anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ridvan 3lu cektirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 xavi ne kadar muhteşem bir futbolcudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 radagast62 said: Hotdog said: ronaldo messiyi ezecek kaçışı yok,maç sonu alıntılarım bu mesajı http://www.topnews.in/files/Lionel%20Messi.jpg http://www.cristiano-ronaldo.org/photos/cris-sad-43.jpg http://elvis-pelt.com/sad_ronaldo.JPG Zaaaa demeye gelmiştim.Bunu gördüm sessiz güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 uyuz oluyorum bu bebeye cevahirdeki tiplere benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fede said: ordaki diyalog mükemmeldi ya. -3 lü averaj mı var ispanyada -zaten barcelona yendiği için şimdi onu düşünmeyelim hocam -3 lü , ilk maç noldu -valenciya 20 puan geride zaten -3 lü yani maç beraber bitse noluyor ilk maç ne -barcelona yendiği için 3 puan ilerde şuanda -ama berabere olsa -barcelona 3 puan önde şuanda -ama 3 lü var di mi . . . . hahahaha süpermiş ya , yok böyle bişi al ercanı vur rıdvana.. bu arada maçta uyuduk resmen arkadaşlarla , gs fb maçları daha zevkli oluyordu valla , kötü maç oldu , hak eden kazandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: E tamam o maç kötü oynadı Ronaldo. Messi kafa golü atar ayrıca ben demedim atamaz diye, diyenler utansın. Ha MEssi de Barcelona da overrated da değil, bunları diyenler de utanmalı :D Güzel de ezdi Barcelona, ona da saygım sonsuz oh be döve döve yola getirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ben asla Messi veya Barcelona overrated demedim zaten garip garip konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Lenas said: xavi ne kadar muhteşem bir futbolcudur. +1001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar