wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Yavuz tut. Temizlersin bir de. Ayıklayıver. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 profil resminden karakter tahlili yapılıyosa ben boku yedim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 MADBOY said: ABI ALTILI GANYAN OYNAYAN KIZ NEDIR HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: FİREND RİKUESTİMİ KABUL ETTİİNE GÖRE KESİN VERİR böyle düşünen adamlar var cidden ya (sana demiorum sipeys lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 throine said: friend request yollamisti sabah 7:30 gibi kabul ettim artik yapacak bir sey yok. ohoo iş bitmiş sen yarından tezi yok o kızı istemeye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 copry said: silaha bağlı kelepçe değil o ANAHTARLIK sadasdasd asasdasdd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 facebook profil resminden karakter analizi yapman çok kötü sosyal olman lazım bence. görüp koklaman sesini duyman gülüşünü vs hissetmen lazım karakter analizi için resimden yaparım diyen yapamaz yapar ama bilemez. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 FORSUNU KOKLA FORSUNU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Jedi said: resimden yaparım diyen yapamaz yapar ama bilemez. net Gerçekten net olmuş aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi genel yargı her şey için yapılabilir, böyle elitleşmişsiniz hemen. Altılı ganyan oynayan kız ne istediğine bağlı olarak kabul edilir ya da edilmez. Tercihlerdir, hayat bakışıdır ona göre istekler ve arzular değişir. hani kıvırıyoruz elitleşiyoruz falan da bari böyle elitleşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu topik güzel topik, iyi topik. kızın da fotoğrafını çek ikiniz birlikteyken, ekle, etiketle. profil yapsana bunu yhaa :):):) de, profil fotoğrafı yaptırt zorla. seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benim tanidigim kisi ile facebook profilindeki kisi bambaskaymis gibi geldi bi an resmen sok oldum sabahin 7'sinde o fotografi gorunce. bu topikte anlattigim parfum olayina benzedi bu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ganyan oynayan kızın msn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 4 sene oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ganyan oynayan kadin at gibi degilse, cöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1.80 miş nil o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 işlevi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Facebok varsa at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bugun telefonda fabrikada nasil giyinmeliyim diye sormustum biraz genel mudurluk + fab. tadinda bir yer cunku. ben sorar sormaz kigili'dan 500tl alisverise 125tl'lik indirim ceki ya da %25 indirim ayarlayabilecegini soyledi benim icin. nasil olduysa bir anda red ettim, agzimdan cikiverdi. oysa promosyon insaniyimdir hatta esantiyon insani bile denilebilir benim icin, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tekrar ara istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 throine said: red ettim, Bunu mu demek istediniz? reddetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bunu alanlar şunları da aldı: kabul etmemek, geri çevirmek, hayır demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi keşke kızın kendi resminden analiz yapsaydın bakışlarından felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bella said: çok kötü ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar