throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Boyle bi kiz var simdi bugun facebook acc'ini gordum. Profil resmi olarak altın silah ve o silaha bagli kelepce olan bir resim var. :/ Resimdeki waffen marked parabellum olsa hic sorun olmazdi da. Ama kiz bir silah fabrikasinda satin alma muduru ayni zamanda makine muhendisi. Bir anda sogudum niye boyle oldu bilmiyorum. Niye boyleyim ben. Daha once de isim var deyip arada bir kaybolan sonradan altili ganyan oynadigini ogrendigim bir kiz da tanimistim. Facebook profiline koydugu resimden karakter analizi yapan bir tek ben mi varim? Cok mu abartiyorum? Kisisele acicaktim sonra degmez dedim garbage yaptim. Deyin ki cok abartiyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 keske kisisele acsaydim. /move Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benım de facebook profiline konulan fotoğraflardan kişilik analizi yapan ve bu konuda ciddi olan bir arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben anlamadım resimden bi analiz mi yaptın sen şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 silahları seviyor olamaz mı? afasd makine mühendisiyse zaten deişik aletlere meraklı olması bence çok mantıklı.. Bölümde genelde 1 erkek başına 3 erkek düşüyor yani sen hesap et gerisini afsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ABI ALTILI GANYAN OYNAYAN KIZ NEDIR HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 silaha bağlı kelepçe değil o ANAHTARLIK sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 anahtarlik sdfsd. olsun yine ayni hesap. yani neden boyle bir resim koyma geregi duyar ki insan. Niye silah?? Bir tek bu resim var profilinde baska resim de yok. Ama kizi taniyorum kanli canli gormuslugum var yani yanlis anlasilmasin. friend request yollamisti sabah 7:30 gibi kabul ettim artik yapacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi anahtarlık o ne fantezi varmış sende de hemen kelepçeye vurmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hediye falandır anısı vardır birine ithafen koymuştur bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 throine said: friend request yollamisti sabah 7:30 gibi kabul ettim artik yapacak bir sey yok. vah vah içim kan ağladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ona altın bi zincir al ona altın bi silah al profit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 altili ganyan oynayan kizin kabul edilebilir bir tarafi yoktu da, su yasima geldim ben bile nasil oynandigini bilmem daha kupon nasil doldurulur bilmem. ama buna bir sans daha vericem. bir de yeni ogrendim kpss kasiyormus, hizlandirilmis kpss kurslarina gidiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 adam sabah 7.30 da kabul etmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 adam saate bakmış kabul ederken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 throine said: Altili ganyan oynayan kizin kabul edilebilir bir tarafi yoktu da, ama buna bir sans daha vericem. bir de yeni ogrendim kpss kasiyormus, hizlandirilmis kpss kurslarina gidiyormus. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kalkar kalkmaz ilk isim laptopimin kapagini acmak zaten 24 saat acik durumda. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 throine said: Altili ganyan oynayan kizin kabul edilebilir bir tarafi yoktu da, ama buna bir sans daha vericem. bir de yeni ogrendim kpss kasiyormus, hizlandirilmis kpss kurslarina gidiyormus. noluo len sanki bana padişah torunu fln adam, nesi varmış altılı oynayan kızın? benimde maçta ana avrat düz giden, sandalye deviren arkadaşlarım var. Garipsesem de dünyanın en ii insanlarındandır belki noluyormuş klasik kız tipine uygun olmayınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hızlandırılmış kpss kursu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada bu kadar önyargılı olmayın insanlara karşı. Ne varmış kız altılı oynuyorsa, olamaz mı ? Yukarıda da söylenmiş benim de fanatik bursasporlu bir kız arkadaşım var, maşta eli kolu durmuyor bursasporun ilk 11'ini saysın sana, ama kızı görsen dibin düşer NABER. Yani hem fiziksel hem karakteristik özellikler yüzünden bu kadar önyargı bünyeye zarar. Neymiş silah resmi koymuşmuş. Abartmayın abi bu kadar. edit : ha bir de kpss ye hazırlandığı için 2. bir şans vermen süper bir hareket olmuş, allah sabır versin yanında olacak insana ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ilginç kriterlerin var. kpss hazırlanıyor, olur. ganyan oynuyo, olmaz. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sayisal loto, sans topu vs. oynasin hatta iddia bile oynasin ama altili ganyan OLMAZ. :/ henuz buna hazir degilim kaldiramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar