wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Olay fakir olup ölmek deil arkadaşım. Fakir insanların hepsi mutsuz mu? İlla paran olunca benim param var çok mutluyum mu oluyorsun? Belirtmek istediğim bu illa paran var, birsürü fırsatın var diye bu adam mutludur. Benim param olsa mutlu olurdum diyemezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bella said: wastyrx said: Farinal said: Sağlık veriyor. Hastalandığında en iyi bakımı alıyorsun. Sevgi de veriyor hiç merak etmeyin tezin bu senin dimi? Benim param var ve bu ikisini de bana vermediğini söylüyorum. wastyrx said: 1250 euro çok fazla lan! öğrenci indirimi ya da taksit yok mu yafz Zor günlük.. çok zor hemde, ama bakıcaz bi çaresine ^^ :( Abimden şuan istesem çıkarır verir bu miktarı.. Ben istememeyi seçiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tamam abi aferin bravo paran varsa kullan o zaman yoksa da kullanma da param var benim süperim ama herşey çok kötü edebiyatı yapma yok öyle bir şey parası olan adam olmayan adamdan 20000 kere mutlu olabilir ekstrem durumlar hariç. Mesela ölümcül hastalığa yakalnır tedavisiz falan bir şey yapılamaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 2. liseli kim ortaya çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 para sevgi veriyomu ne demek abi.para zaten sevgi vermez.fakir olup sevgisiz de olabilirsin.onun maddiyatla değil kişilikle alakası var.sevilmeye değer bi adamsan kendinle barışıksan yaşamayı seviyosan sever sevilirsin yani bu kadar basit.zengin olup ukala ve megaloman oldugu için sevilmeyen adam tabiki vardır e o zaman para sevgi vermiyo varmı böyle mantık..sağlık kısmına gelince,ya şu param var diyelim ama kanseri tedavi ediyomu ayaklarını bi bırakın artık.paraN(SENİN) varmış gibi kabul ediceksiniz bak varsayımdaki amaç empati kurmak değil.başkasının parası varmış gibi değil.çaresiz bi hastalığın var mı yok mu bilmiyorum ama hastalığın yok sanırım ona göre konuşuyorum.hastalığın yok.ee çok zengin olsaydın bide?sağlığın yerinde,her kapıyı açan anahtarın var.mutlu olmak zorunda kalıyosun.onlara rağmen mutlu olamıyosan da bok ye yani.sen mutlu olmamaya programlanmış bi emo isen yapıcak bişey yok.paranın mutlu edip etmemesi yine kişilikle de alakalıdır.küçük şeylerle yetinmeyi bilen insanlar fakir de olsa zengin de olsa mutlu olmayı bilir.şükür demeyi bilmekle alakalı.bide insan kendine olmayanı ister olayı.zengin ama hasta olan adama sorsan alın paramı da 10 yıl fazladan yaşayayım der.fakire sorsan varsın kanser olayım da 2 yıllık kalan ömrümü bari adam gibi yaşayayım der. işin özü para önemlidir ama nolursa olsun insanlar üzerinde bıraktıktığı etki farklıdır.boşa tartışmayın burda birbirinizin kalbini kırmayın burda rencide etmeyin kimseyi.ne o öyle parası olan adam 1250 euro çok fazla diyemez mi yani.bizim de var paramız ama ee 1500 mü sudan ucuz demiyoruz.türkiye standartlarına göre çok olan para çoktur yani bunun zenginlikle bi alakası yok =P neyse.bana gelince.lise son öğrencisi olarak gayet mutluyum =)3 gün sonra sınav var özgüven sonsuz.son 3 gün başıma bişi gelmezse sınavı tokatlicam.bu kadar. @ teneke : 2. liseli benim.VARMI ULAN Bİ DİCEN??!?!? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hahah konuya bak tartışmalara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 anaaa liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: Tamam abi aferin bravo paran varsa kullan o zaman yoksa da kullanma da param var benim süperim ama herşey çok kötü edebiyatı yapma yok öyle bir şey parası olan adam olmayan adamdan 20000 kere mutlu olabilir ekstrem durumlar hariç. Mesela ölümcül hastalığa yakalnır tedavisiz falan bir şey yapılamaz gibi. Yanlış yerden bakıyorsun arkadaşım. Hayat çok kötü, kimse beni sevmiyor, kimse beni anlamıyor //_-) diyen yok burda, artistlik yapanda yok, yok böyle yok şöyle diye.. Senin gibi kişisel görüşümü belirtiyorum ki paran olunca mutlu olurum tezi bence yanlış. Sen inşallah mutlu olursun paranla ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Normal bir insanı alalım. Yani manyak ruhlu biri olmayacak normal senin benim gibi arkadaşları olan vs. düzgün birisi olsun. Bu adam parası varken olmadığı zamandan daha mutlu olur. Parası yokken komple mutsuz olunca mutlu demiyorum. daha mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutluluk=para abi.kimse sevgiydi sağlıktı demesin.para derken illa milyon dolarlar demiyorum.borçtu bilmemneydi yoksa.sosyal hayatını yaşayabilcek kadar ve evini okulunu sıkıntıya sokmayan bi para düzenin varsa mutlusundur.ha illa mutsuz anlar olur ama bu genel bi mutluluktur :) sağlık dediğin para olmadan olmuyor.milleti hastenelerden kovuyorlar artık.acıma yok. aşk dersen onu bulabilmek için evden cıkmak sosyal olmak lzm.buda para demek mutsuzum cunku okulum yok suan.borclarım var.ve eskiye oranla hiç param yok denilebilir.kriz ile birlikte işler kötüye gitmeye başladı ve hala kötü.ve sevgilim yok bikaç aydır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bizi bu hale düşüren emperyalızlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bella said: wastyrx said: PATA said: Hayat paran varsa güzel Değil.. ben de eskiden öyle düşünürdüm. ama hayat paran varsa güzel.evet. iş hayatına girince tam olarak öyle olmadını anlıyorsun , 4-5 sene. edit: zevklerine paran yoksa mutsuzsundur tabi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Boş.. Haklısın abi para olunca insan mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ulan keşke en üste para var huzur vr ekleseydim.. ekleyecektim aslında ama daha ilk şıkdan komikli şık olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutluyum yav, yaşayıp gidiyoz oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Karag8z said: yeni konu açsammı açmasammı derken burdan devam edeyim dedim. Nasılsa her nisanda a.k.p. kendi nin icratlarını öve öve bitiremiyor. Halkın yüzde 85.4'ü mutlu Türkiye'de halkın yüzde 85,4'ü kendini mutlu hissediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 Yaşam Memnuniyeti Araştırması kapsamında halkın "mutluluk" düzeyini de değerlendirdi. Araştırma verilerinden yapılan derlemeye göre, ülkedeki bireylerin yüzde 31,1'ü orta düzeyde mutlu, yüzde 46,6'sı mutlu, yüzde 7,7'si de çok mutlu olduğunu ifade ediyor. "Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2008"de bireylerin yüzde 30,3'ü orta düzeyde mutlu, yüzde 47,5'i mutlu, yüzde 8,2'si de çok mutlu olduğunu ifade etmişti. 2008'de mutsuz olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 11,4 iken, çok mutsuz olanların oranı da yüzde 2,5 düzeyinde kalmıştı. Araştırmanın 2009 sonuçlarına bakıldığında mutsuz olduğunu belirtenlerin oranı küçük bir artışla yüzde 11,5'e çıktı, çok mutsuz olduğunu belirtenlerin oranı da yüzde 3,1'e yükseldi. Araştırmanın bu yılki sonuçlarına göre, kadınların yüzde 29,6'sı kendisini orta düzeyde mutlu, yüzde 49,2'si mutlu, yüzde 8,9'u da çok mutlu olarak tanımladı. Erkeklerin ise yüzde 32,7'si "orta düzeyde mutlu", yüzde 43,9'u "mutlu", yüzde 6,4'ü "çok mutlu" olduğunu ifade etti. EVLİLER DAHA MUTLU TÜİK'e göre, evli kadınların yüzde 89,8'i mutlu ve orta düzeyde mutlu, evli erkeklerin de yüzde 84,2'si mutlu ve orta düzeyde mutlu olduklarını düşünüyor. Bununla birlikte evli olmayan kadınların yüzde 81,7'si mutlu ve orta düzeyde mutlu, evli olmayan erkeklerin de yüzde 80,1'i kendisini mutlu ve orta düzeyde mutlu olarak tanımlıyor. ÜNİVERSİTE MEZUNLARI DAHA MUTLU Mutluluk düzeyi öğrenim durumuna ve yaş grubuna göre değerlendirildiğinde ise en mutlu grupların üniversite mezunlarıyla 65 ve üzeri yaştakiler olduğu görülüyor. Orta düzeyde mutlular da eklendiğinde en mutlu kesimi 18-24 ile 25-34 yaş grupları oluşturuyor. Üniversite mezunlarının yüzde 63,2'si mutlu, yüzde 27,8'i orta düzeyde mutlu, yüzde 9'u da mutsuz olduğunu dile getirdi. Öğrenim durumuna göre en az mutlu kesim ise yüzde 50,3 ile okur yazar ama okul bitirmeyenler oldu. İlkokul mezunlarının yüzde 52,5'i kendisini mutlu hissederken, yüzde 14,7'si de mutsuz olduğunu belirtti. 65 yaş ve üzeri bireylerin yüzde 54,3'ü, 55-64 yaş arasındaki bireylerin de yüzde 52'si mutlu. Orta düzeyde mutlular da eklendiğinde, 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlardan yüzde 82,1'i mutlu. Yaş gruplarına göre kendisini en az mutlu hissedenler 55-64 yaş grubundakiler. Bu yaş aralığında bulunanlardan yüzde 52'si mutlu, yüzde 29,1'i orta düzeyde mutlu, 18,8'si ise mutsuz. GELİR YÜKSELDİKÇE MUTLULUK ARTIYOR Hane halkı gelir grubuna göre bireylerin mutluluk düzeyi incelendiğinde, mutluluğun gelirle doğru orantılı olduğu ortaya çıkıyor. Geliri 3 bin 500 lira ve üzerinde olan bireylerden mutlu ve orta düzeyde mutlu olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 94,3. Bu grubunun yüzde 71,1'i mutlu, yüzde 23,2'si orta düzeyde mutlu, yüzde 5,6'sı mutsuz. 600 lira ve altında gelire sahip olanların ise sadece yüzde 43,5'i mutlu, yüzde 31,5'i orta düzeyde mutlu. TÜM AİLE MUTLU EDİYOR Bireylerin mutlulukları, mutluluk kaynağı olan kişilere göre ele alındığında da en büyük mutluluk kaynağının "tüm aile" olduğu anlaşılıyor. En büyük mutluluk kaynağının tüm aile olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 71,2. Mutluluğun kaynağını çocuklar olarak görenlerin oranı yüzde 12,7, eş olarak görenlerin oranı yüzde 6,9. Sosyal güvenlik kapsamında bulunan bireylerin yüzde 58,7'si, sosyal güvenlik kapsamında bulunmayan bireylerin ise yüzde 42,7'si mutlu olduklarını belirtti. Her nisanda türkiye mutlu sen neden mutsuzsun hede hödö ehue gibi salkaça bir tavır içine giren moronik zihniyetin yayın organı yayınlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Suark said: valla askerlik bitti mutluyum dünyanın en boktan ülkelerinden birinde çalışıorm gene mutluyum ah türkiye ah, Diyarbakır'a girsem mutluluktan uçacam herhalde. Mutsuz olmak için neden pek yok aslında, ölüm dışında hiçbirşey üzülmeye değmiyor. Ölüm de hayatın parçası Ha Istanbul'umda olsam, sabah denizin kokusuyla uyansam ( veya çöp toz kokmayan herhangi bi hava olabilir ) mesela tereyağına ekmek banabilsem EKMEK üfff ya da ya da peynir. Peynir olsa yesem, o sevmediklerim bile olsa yesem hepsini yesem heryer peynir olsa ekmek olmasa bile olur peynir olsun. bi güncük yapsam bunu ne mutlu olurum ama. Mutluyum ama ben yine de, özgürlüğün kısıtlanmadıkça, hayatında ölüm olmadıkça mutsuz olmak, gereksiz. nerdesin naapıyosun abicim sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Tamam ben sana para vereyim kurtar istediğim kişiyi ne kadar istiyosan hemde.. çok biliyorsunuz param olsa şöyle yaparım böyle yaparım demeleri.. yeteri kadar para ile herşeyi yapabilirsin kankut. raadol. adriana lima'nın bile aylığı 1 milyon dolar. bastı parayı aldı lihtenştayn prensi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aston martin db9 alana kadar mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 adamın biri varmış ayağına ayakkabı yok diye üzülüyomuş sonra bi adam görmüş çok neşeliymiş bakmış ayakları yok ha bide sakla samanı samanlık seyran olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Para sevgiyi satın alamıyor, ben sevilmeden, sevgime karşılık bulmadan mutlu olamam. Yani para mutluluk getirmez. Rahatlık getirir, eğlence getirir ama mutluluk getirmez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 şu an ne mutluyum ne mutsuzum gün içinde mutluyum eger bi olay olursa çooook mutlu olucam ama nilepe göre bi süre sonra çok mutsuz olucam çooook>çok o yüzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermitin yeni rakılı resmi vardır diye geldim ama yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mulgear6 said: şu an ne mutluyum ne mutsuzum gün içinde mutluyum eger bi olay olursa çooook mutlu olucam ama nilepe göre bi süre sonra çok mutsuz olucam çooook>çok o yüzden np Ahahaha mal. Sonunda benim dediğim olunca hala aynı modda olursan -ki daha beter bi modda olcaksın muhtemelen- o senin çoooook'tan çoooooooook büyük bi çok olacak çekeceğin acı. Ama ben hep yanındayım merak etme sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar