BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutlumuyuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 2. vizelere daha 1 ay olduğu için gayet neşemiz yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yarı mutlu diye seçenek yoktu, ben de baskın olan mutsuzu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutlu mutsuz diye bişey yoktur. gerçekler vardrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya ''liseliyim abi ben'' yeterliymiş 25cm anketin bütün gidişatını değiştircek :/ ayrıca hayat sevince güzel adlı parça bütün patidaşlara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tahmin edin ben hangisini işaretledim, hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 topic kişiselde olsaydı daha mutlu olurdum. ankete katılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 17nisana kadar çok mutsuzum. 17sinden itibaren çok mutluyum. uçlarda yaşıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 depresyondayım seçeneği olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben bayadır depresyondayım valla arada biraz geçer gibi oluyo ama sonra illa kötü bişey oluyo yine dipte buluyorum kendimi. Hayat çok reröre seçeneği olsa daha iyi olur bence, çünkü reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tellos said: ya ''liseliyim abi ben'' yeterliymiş 25cm anketin bütün gidişatını değiştircek :/ ayrıca hayat sevince güzel adlı parça bütün patidaşlara gelsin Hayat sevilince güzel aga. Sen sevip de o sevmeyince yada sonuç olarak sen sevdiğinle olmayınca sevince çok çirkin bişey oluyo hayat. Kilit nokta sevilmek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 depreşik seçeneği yoktu bende 25 cm dedim afasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nileppezdel said: tellos said: ya ''liseliyim abi ben'' yeterliymiş 25cm anketin bütün gidişatını değiştircek :/ ayrıca hayat sevince güzel adlı parça bütün patidaşlara gelsin Hayat sevilince güzel aga. Sen sevip de o sevmeyince yada sonuç olarak sen sevdiğinle olmayınca sevince çok çirkin bişey oluyo hayat. Kilit nokta sevilmek =D öle bir mutluluk yok zaten abi en son meg ryanda yaşandı onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok mutluyumB)- peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi ben kronik mutsuzum ya, tam mutlu olayım diyorum bir şeye seviniyorum, sonra bi bokluk oluyor çok afedersin. neyse ben gidip kediyi seviyim biraz onunla uyurum belki neşem yerine gelir, gerçi kalkınca ders çalşmam lazım nah gelir. Neyse bye, /mutsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sekiz kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 valla askerlik bitti mutluyum dünyanın en boktan ülkelerinden birinde çalışıorm gene mutluyum ah türkiye ah, Diyarbakır'a girsem mutluluktan uçacam herhalde. Mutsuz olmak için neden pek yok aslında, ölüm dışında hiçbirşey üzülmeye değmiyor. Ölüm de hayatın parçası Ha Istanbul'umda olsam, sabah denizin kokusuyla uyansam ( veya çöp toz kokmayan herhangi bi hava olabilir ) mesela tereyağına ekmek banabilsem EKMEK üfff ya da ya da peynir. Peynir olsa yesem, o sevmediklerim bile olsa yesem hepsini yesem heryer peynir olsa ekmek olmasa bile olur peynir olsun. bi güncük yapsam bunu ne mutlu olurum ama. Mutluyum ama ben yine de, özgürlüğün kısıtlanmadıkça, hayatında ölüm olmadıkça mutsuz olmak, gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolsuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutlu olmak için sebebim yok. mutsuz olmak için de. kötü bir durum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben bu aralar bayağı mutluyum sebebini çözemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xcZUMtwToSg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 14 kişi daha oy verse de "her 100 poatiden biri" diye tespit yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutsuz olarak prim yapmak 7 sene önce sona erdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hayat paran varsa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar