huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Blizzard leblebi gibi beta key dağıtmaya başladığından beri burda da epey bir oyuncu betaya kabul edildi. Kullanıcı adlarımızı buraya yazalım, denk geldikçe oyun atalım. yazmayı unutmuşuz... sadece kullanıcı adlarını yazalım, kaybolup gitmesin arada bilgiler. huun.huun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 unuttum :D Gangren.Kerg'di galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mardox.mardox ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fevax.tunca race/lig: (main)zerg/platinum 1300 civarı rating, protoss-terran/gold-silver civarları edit: biraz fikir vermesi açısından lig ve rating de yazılsın bence, beraber practice yapmak isteyenler kendi seviyelerine daha yakın kişilere yönelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nik: gurrenlagann.gurrenlagann race/lig: protoss/gold 1200~rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 editleyemediğim için tekrar yazayım o zmn: lig: coppper puan: 1200 civarı main >> zerg tunca replaylerini alabilir miyim, kayıtlıysa?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Aelfric.lake Platinum Protoss oyuncusuyum ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E3Harley Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 harley.harley ama 4-5 gündür oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 allure.fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 scorch.saliano bronze ligin dibindeydi en son terran oynamaya calışan zerg oyuncusu işte bildigin habire yeniliyor nadire online olabiliorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
battoosai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 battoosai.turk adım kerem mass.ozzy arkadaşım, adı ozan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bha.bha race: zerg bronze league division 94 oyun atmak isteyen ekleyiversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nick: thorfinn.nosfe race: protoss lig: bronze yetenek: ağır noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nick: Shadowfax.tezgel Race: Zerg League: Copper mıydı neydi :D benim neyime beta. Adamlar beni betaya aldı. 3 yıllık payment geçmişi, onlarca saçma sapan şeye ödeme yapmış, blizz'e para yedirmiş olan arkadaşıma hala beta meta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Agmahan.merk zerg otnamaya çalışıyorum bronze lig e koydu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beta için fazla key i olan var mı? bana gelmedi key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 pekaziz.mbt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ebaydan alabilirsin. en öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bono.fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 karabuyu.karabuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 halbarad.halbarad "disconnectler yüzünden bronze a düşmüşüm.. eheh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Daha oynayamiyorum fazla arkadaslardan falan atiyroum ama online olursaniz atariz.. bide nick le kayit oldugu zaman son login zamanlari belli olmuyor benim tavsiyem kaydederken e-mail ile kaydolmak.. [email protected] haa senin son loginin benim seyimde bile olmaz diyosaniz.. Nemesis.grandmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 madorca.orca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ya bu yeni patcheden sonra identifier larla eklenmiyor kimse. Maille ekleniyor sanırım. Arkadaşlar herkes mail adresini yazsın da ekleyelim. Peo senin de klasik mailin değil sanırım bnet accountun ekledim olmadı. Benim mail: Fevzi [Eeettt] sobee . com . tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 krakilin_lol at hotm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar