kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hep beraberce yüksek doz argo konuşurken ibret olsun diye banlandığım -uçurulmak orda yörünge dışı- forum. ki spartacus mevzuu olunca en edepli adam bile kutsal kelimeleri kullanmaya başlıyor. ama demekki çeşitli sıkıntılar var, oturmamış bazı şeyler demekki. banlandım diye demiyorum, ibret olsun diye yapılması çok ters geldi. hani aynı zihniyet insanları asıyor pek uzak olmayan ülkelerde. ayrıca da xxx xxxtür, xx da xxdır. hakaret olarak kullanmadıkça gerçek anlamlarında kullanmak ne ayıptır ne de başka birşey. ne demeli yani xxxe popo diyince olucak mı herşey, xxx xxxxxx xxx falan mı diycez? xxxxxxx diyince sorun yok xxxx diyince mi var? bunlar bizim toplumumuzun yozluğunun tabularıdır diyorum, şiddetle kınıyorum. rahat olun diyorum, çünkü bu hiçbir zaman değişmeyecek, xx her zaman xx, xxx ise her zaman xxx olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kes lan koylu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: hep beraberce yüksek doz argo konuşurken ibret olsun diye banlandığım -uçurulmak orda yörünge dışı- forum. ki spartacus mevzuu olunca en edepli adam bile kutsal kelimeleri kullanmaya başlıyor. ama demekki çeşitli sıkıntılar var, oturmamış bazı şeyler demek ki. banlandım diye demiyorum, ibret olsun diye yapılması çok ters geldi. hani aynı zihniyet insanları asıyor pek uzak olmayan ülkelerde. ayrıca da xxx xxxtür, xx da xxdır. hakaret olarak kullanmadıkça gerçek anlamlarında kullanmak ne ayıptır ne de başka birşey. ne demeli yani xxxe popo diyince olucak mı herşey, xxx xxxxxx xxx falan mı diycez? xxxxxxx diyince sorun yok xxxx diyince mi var? bunlar bizim toplumumuzun yozluğunun tabularıdır diyorum, şiddetle kınıyorum. rahat olun diyorum, çünkü bu hiçbir zaman değişmeyecek, xx her zaman xx, xxx ise her zaman xxx olacak. ki ayrı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: hep beraberce yüksek doz argo konuşurken ibret olsun diye banlandığım -uçurulmak orda yörünge dışı- forum. ki spartacus mevzuu olunca en edepli adam bile kutsal kelimeleri kullanmaya başlıyor. ama demekki çeşitli sıkıntılar var, oturmamış bazı şeyler demekki. banlandım diye demiyorum, ibret olsun diye yapılması çok ters geldi. hani aynı zihniyet insanları asıyor pek uzak olmayan ülkelerde. ayrıca da xxx xxxtür, xx da xxdır. hakaret olarak kullanmadıkça gerçek anlamlarında kullanmak ne ayıptır ne de başka birşey. ne demeli yani xxxe popo diyince olucak mı herşey, xxx xxxxxx xxx falan mı diycez? xxxxxxx diyince sorun yok xxxx diyince mi var? bunlar bizim toplumumuzun yozluğunun tabularıdır diyorum, şiddetle kınıyorum. rahat olun diyorum, çünkü bu hiçbir zaman değişmeyecek, xx her zaman xx, xxx ise her zaman xxx olacak. a ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: hep beraberce yüksek doz argo konuşurken ibret olsun diye banlandığım -uçurulmak orda yörünge dışı- forum. ki spartacus mevzuu olunca en edepli adam bile kutsal kelimeleri kullanmaya başlıyor. ama demekki çeşitli sıkıntılar var, oturmamış bazı şeyler demekki. banlandım diye demiyorum, ibret olsun diye yapılması çok ters geldi. hani aynı zihniyet insanları asıyor pek uzak olmayan ülkelerde. ayrıca da xxx xxxtür, xx da xxdır. hakaret olarak kullanmadıkça gerçek anlamlarında kullanmak ne ayıptır ne de başka birşey. ne demeli yani xxxe popo diyince olucak mı herşey, xxx xxxxxx xxx falan mı diycez? xxxxxxx diyince sorun yok xxxx diyince mi var? bunlar bizim toplumumuzun yozluğunun tabularıdır diyorum, şiddetle kınıyorum. rahat olun diyorum, çünkü bu hiçbir zaman değişmeyecek, xx her zaman xx, xxx ise her zaman xxx olacak. b ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: ne demeli yani xxxe popo diyince olucak mı herşey evet olacak herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lan buna ne icirdiniz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: rahat olun diyorum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 okurken tutamadım kendimi gözümden 2 damla yaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2UZLMaaI7Y8&feature=related Unuturm diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsin Bu kadar yurekten sevmisken seni Oyle kolay degil,unutamazsin Yillar sonra bir gun seni anarsam Kulaklarin degil,kalbin cinlasin Ardindan bakipta oylece kalan Gozlerimde donmus iki damlasin Ahimin ruzgari usutur seni Benden baskasina isinamazsin Yorgun sarkilarda anarsin beni Oyle kolay degil,unutamazsin Yillar sonra bir gun seni anarsam Kulaklarin degil,kalbin cinlasin Ardindan bakipta oylece kalan Gozlerimde donmus iki damlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ağlama bak benide ağlatıcan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "eksiden birisi" said: yapıp edip yörüngeden çıkınca ağlayan bebeler yüzünden tadı kaçmış forumdur, nice yörünge atışları diliyoruz. adam orayida foruma cevirmis helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: Unuturm diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsin Bu kadar yurekten sevmisken seni Oyle kolay degil,unutamazsin Yillar sonra bir gun seni anarsam Kulaklarin degil,kalbin cinlasin Ardindan bakipta oylece kalan Gozlerimde donmus iki damlasin Ahimin ruzgari usutur seni Benden baskasina isinamazsin Yorgun sarkilarda anarsin beni Oyle kolay degil,unutamazsin Yillar sonra bir gun seni anarsam Kulaklarin degil,kalbin cinlasin Ardindan bakipta oylece kalan Gozlerimde donmus iki damlasin da ayrı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ahaha kafan mı iyi olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.popiler.org/users/78f063d9-8104-4055-9b76-2465853edccf/popi_images/939b36d5-445a-40f8-9aab-b74b361fa5b5_44064118e728db211918658yi0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 da ayri degil yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 da dediğin dalda güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 danın başını küçükken eziceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 da daya baka baka ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit macın üzüntüsünü atamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 jahrein olduğunu düşünüyorsanız bu yazıyı yazanın jahrein değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aynı zihniyet insanları asıyo ne lan asjdjgfsadfjs, yazık ya ağır koymuş herife ban yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu banlı halinse artık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar