Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya allahım of ne güzel kavga ediyolardı silkip attınız :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dökememişler becerememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dünya barışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bence farinal ve xaenin haklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hakikaten ha, şu güzelim ortamın yuvasını yıktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yunanlı denmez yunan denir ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. OFFFFFFF BU LAFIN ALTINDA KALACAĞIMA 4 TANKERLİ YÜK KAMYONU EZEYDİ Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. OHA SAVAŞTA SÖYLENMEZ Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. DÖVDÜRTÜCEM OLM SENİ ABİME. Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. ANNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal bana öm attı.xae ye çok kötü laflar hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 geç kalmışım ama hakikat için hiçbir zaman geç değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dartanian said: "roket adam" said: Dartanian said: Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( DARTANYAN ŞİMDİ FARK ETTİM. ERMENİ MİSİN LAN SEN? NE O ÖYLE YANLI MANLI İSİMLER. PUU KANKA DİYE KANKİ KONTENJANINA ALAN AKLIMA. ERNEİİYİ ALMIŞIZ YANIMIZA İYİ Mİ. Köküm yünanlılara dayanıyo. PİS YALANÇI. YUNANLILARIN İSMİ YANLA BİTMEZ. ERMENİLERİNKİ BİTER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aynı şeyi xae de yaptı farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esnaf said: offf Ben sana laflar hazırladım da ağzımın suyu akıyo şimdi sonra yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lâkin geç kalmış adalet, adalet değildir. banhammerX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Caner yanla mı bitiyo lan hem benim ismim ian'la bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ee artık benim anlamsız başlıklarımın yanında anlamlı başlıklarda var xaenin benimkileri kitlersin orda yazarız güzel bir yer olur garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 OOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal ateşe odun atıyor, çogzel gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 XAENİN BU LAFIN ALTINDA KALACAĞIMA PATİCİK COM SERVERİ EZEYDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: ee artık benim anlamsız başlıklarımın yanında anlamlı başlıklarda var xaenin benimkileri kitlersin orda yazarız güzel bir yer olur garbage WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ulan elit elit şarap içiyodum boğazıma kaçtı, demek ki önce insanın içinde olmalıymış elitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 III. REICH ÜBERMANSCH XAENIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yahu valla baktım, dedim acaba adam haklı mı, kilitlemiş miyim diye. Son 6 sayfa içerisinde bulabildiğim bir tek topic var http://forum.paticik.com/read.php?62,4791204. Garbage bölümü msn değil, kişiye özel topic açmayın diye rica edildiği için önceden, bu topiği mühüre uygun buldum. Madem böyle "xaenin topiklerimi kitliyo:(" kafalarına girdin, neden şikayetini yönetime bildirmiyorsun da sıkışınca "SEN DE KİTLEDİN BENİM TOPİKLERİMİ" diye çıkışıyorsun onu anlamadım. Bir hata yaptıysak bildirin, hatalı olduğu düşünülürse biz de düzeltiriz o hatamızı. Böyle abuk subuk yollara başvurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 XAENİN BÜTÜN FARİNAL TOPİKLERİNİ OKUMUUŞ!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ama gecko ya laflar hazırlamış normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hmmps hmmps ban kokuyor hmmpss hmpss buz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar