Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya allahım of ne güzel kavga ediyolardı silkip attınız :'(
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hakikaten ha, şu güzelim ortamın yuvasını yıktınız.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. OFFFFFFF BU LAFIN ALTINDA KALACAĞIMA 4 TANKERLİ YÜK KAMYONU EZEYDİ Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. OHA SAVAŞTA SÖYLENMEZ Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. DÖVDÜRTÜCEM OLM SENİ ABİME. Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. ANNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal bana öm attı.xae ye çok kötü laflar hazırlamış
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 geç kalmışım ama hakikat için hiçbir zaman geç değildir
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dartanian said: "roket adam" said: Dartanian said: Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( DARTANYAN ŞİMDİ FARK ETTİM. ERMENİ MİSİN LAN SEN? NE O ÖYLE YANLI MANLI İSİMLER. PUU KANKA DİYE KANKİ KONTENJANINA ALAN AKLIMA. ERNEİİYİ ALMIŞIZ YANIMIZA İYİ Mİ. Köküm yünanlılara dayanıyo. PİS YALANÇI. YUNANLILARIN İSMİ YANLA BİTMEZ. ERMENİLERİNKİ BİTER.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esnaf said: offf Ben sana laflar hazırladım da ağzımın suyu akıyo şimdi sonra yazıcam.
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lâkin geç kalmış adalet, adalet değildir. banhammerX(
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Caner yanla mı bitiyo lan hem benim ismim ian'la bitiyo.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ee artık benim anlamsız başlıklarımın yanında anlamlı başlıklarda var xaenin benimkileri kitlersin orda yazarız güzel bir yer olur garbage
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal ateşe odun atıyor, çogzel gogogogo
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 XAENİN BU LAFIN ALTINDA KALACAĞIMA PATİCİK COM SERVERİ EZEYDİ.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: ee artık benim anlamsız başlıklarımın yanında anlamlı başlıklarda var xaenin benimkileri kitlersin orda yazarız güzel bir yer olur garbage WIN
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ulan elit elit şarap içiyodum boğazıma kaçtı, demek ki önce insanın içinde olmalıymış elitlik
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yahu valla baktım, dedim acaba adam haklı mı, kilitlemiş miyim diye. Son 6 sayfa içerisinde bulabildiğim bir tek topic var http://forum.paticik.com/read.php?62,4791204. Garbage bölümü msn değil, kişiye özel topic açmayın diye rica edildiği için önceden, bu topiği mühüre uygun buldum. Madem böyle "xaenin topiklerimi kitliyo:(" kafalarına girdin, neden şikayetini yönetime bildirmiyorsun da sıkışınca "SEN DE KİTLEDİN BENİM TOPİKLERİMİ" diye çıkışıyorsun onu anlamadım. Bir hata yaptıysak bildirin, hatalı olduğu düşünülürse biz de düzeltiriz o hatamızı. Böyle abuk subuk yollara başvurmayın.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 XAENİN BÜTÜN FARİNAL TOPİKLERİNİ OKUMUUŞ!!!!111
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hmmps hmmps ban kokuyor hmmpss hmpss buz gibi
Öne çıkan mesajlar