Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun açılmıyor - yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar oyunu denemek için trial alıp oyunu indirdim. sorunsuzca yüklendi ve update oldu. server seçip "play" e tıkladıktan sonra bir süre bilgisayar işlem yapıyor. oyun pencere modunda açılıyormuş gibi oluyor ve bir süre öylece kaldıktan sonra kapanıyor.

birkaç kere uninstall edip tekrar kurdum ama hep aynı şey oldu. bunun bir çözümü var mı?
Mesaj tarihi:
yardımınız için teşekkürler fakat yine açılmadı oyun. aynı problem devam ediyor. ehh burdan oyunun bariz fail olduğunu çıkartabilirim ben :) çünkü ne bir hata kodu var oyunda ne de uyarı. bu da ilerde yaşanacak teknik sıkıntılarda şirketin hiç uğraşmayacağı anlamına gelir. az daha satın alıyordum oyunu iyi yırttım.
Mesaj tarihi:
pc de bölgesel ayarların hepsini ingilizce(A.B.D) yap bendede öyleydi en başta düzeldi yapınca başka bişeyde olabilir tabi bilemem
Mesaj tarihi:
herseyi yaptim. turkce klavyeyi kaldirmadan oyun acilmiyor bende. herkeste boyle mi (soru isareti koyamadim :)) duzeltmenin bir yolu yokmu (nerde bu soru isareti)
yardimlariniza tesekkurler
Mesaj tarihi:
Darkfall un kendi forumlarından yardım istemeyi deneyin birde, benim bildiğim kadarıyla sorununun regional settingsden non unicdeo program dilinin ingilizceye çevirilmesi ile düzelmesi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
tmm oyunu açtımda türkçe klavyeyi kaldırınca açıldı nedense. oyuna girmeden önce türkçe ne varsa kaldırıp sonra gireceğim anlaşılan.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Darkfall Unholy Wars bende kasıyor low ayarlar fakat hala kasıyor alt tab yapıyorum oyun görüntüsü kayıp gidiyor anlayamadım olayı bilgisayarımın özellikleri i7 cpu4 2.80 ghz 8mb ram 4 ekran kartı
Mesaj tarihi:
bilgisayardan pek anlamam kardesim hediye gelmisti bu bilgisayarda herseyi guncel baktim 8gb ram 4gb ekran karti ati birde sizin dns niz ne bende onu kullaniyim otomatikmi yapiyim_
Mesaj tarihi:
Selamlar .
Steam 6gb dl yi bitirdi . Register olup acc aldim .
steam uzerinden basla dedigimde launch geliyor Login olup play e basiyorum ve launch kayboluyor ...

oyun 6 gb dan buyuk saniyorum . ben daha once torrent ile clienti indirip patch yapmistim . oraya girmeyi denedigimde patching failed:internal patcher error aliyorum

Ne onerirsiniz ? tesekkurler

Ts deyim su an ...
  • Yeni Oluştur...