Haanyus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arkadaşlar oyunu denemek için trial alıp oyunu indirdim. sorunsuzca yüklendi ve update oldu. server seçip "play" e tıkladıktan sonra bir süre bilgisayar işlem yapıyor. oyun pencere modunda açılıyormuş gibi oluyor ve bir süre öylece kaldıktan sonra kapanıyor. birkaç kere uninstall edip tekrar kurdum ama hep aynı şey oldu. bunun bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Windowsun bölgesel dil ayarlarından nonunicode programların dilini ingilizce çevirirseniz çok büyük ihtimal sorununuz düzelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haanyus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yardımınız için teşekkürler fakat yine açılmadı oyun. aynı problem devam ediyor. ehh burdan oyunun bariz fail olduğunu çıkartabilirim ben :) çünkü ne bir hata kodu var oyunda ne de uyarı. bu da ilerde yaşanacak teknik sıkıntılarda şirketin hiç uğraşmayacağı anlamına gelir. az daha satın alıyordum oyunu iyi yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 directx sorunu gibi geldi bana bi update etmeyi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 pc de bölgesel ayarların hepsini ingilizce(A.B.D) yap bendede öyleydi en başta düzeldi yapınca başka bişeyde olabilir tabi bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haanyus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 herseyi yaptim. turkce klavyeyi kaldirmadan oyun acilmiyor bende. herkeste boyle mi (soru isareti koyamadim :)) duzeltmenin bir yolu yokmu (nerde bu soru isareti) yardimlariniza tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Darkfall un kendi forumlarından yardım istemeyi deneyin birde, benim bildiğim kadarıyla sorununun regional settingsden non unicdeo program dilinin ingilizceye çevirilmesi ile düzelmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haanyus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tmm oyunu açtımda türkçe klavyeyi kaldırınca açıldı nedense. oyuna girmeden önce türkçe ne varsa kaldırıp sonra gireceğim anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Arkadaslar Bende Steam uzerinden Aldim Fakat Oyuna Giriyorum 15 dakika bekletiyor beni play slot diyor sorun nedir bilen varsa yardim lutfen tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ''windows region and language'den english yap Bilgisayar bölge ve dilini ingilizce (us) e çevir düzelir.'' demisler Denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Denendi oldu bilgi icin tesekkurler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 OYUN LAUNCHER'DAN SONRA SİYAH EKRAN ÇIKIP CRASH Mİ YİYOR? ÇÖZÜM İÇİN; Alfheim said: windows region and language'den english yap tişikkirler sipirmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Arkadaşlar Darkfall Unholy Wars bende kasıyor low ayarlar fakat hala kasıyor alt tab yapıyorum oyun görüntüsü kayıp gidiyor anlayamadım olayı bilgisayarımın özellikleri i7 cpu4 2.80 ghz 8mb ram 4 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ram 4 ekran karti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 8 mb ram yetmemis olabilir, 4 ekran kartini nasil calistiriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 4gb ekran karti nasil calistiriyorsun derken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 4 ekran kartı yazmışsın ya 4gb yerine. oyunu full ekran çalıştırma eğer alt tab yapacaksan. sorun çıkartabiliyor çünkü. launcherda ayarı var windowed için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 DalginlikB) windows mode deniyim birde saol(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yok hala kasiyor oyunu sadece craft ustune oynamak zorundayim disari adim atilmiyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dışarısı şehirden daha rahat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ekran karti driverini bi guncelle istersen birde internetinde fps yi etkiledigini soylemisti arkadaslar, dns felan degisikse duzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ben hiçbi şey anlamadım ya. düzgün bir şekilde yazsana donanım nedir. ekran kartı 4gb ne abi. modeli ne türü ne driveri ne. ping mi yüksek ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bilgisayardan pek anlamam kardesim hediye gelmisti bu bilgisayarda herseyi guncel baktim 8gb ram 4gb ekran karti ati birde sizin dns niz ne bende onu kullaniyim otomatikmi yapiyim_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fps 35 pink 108 durum kotumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selamlar . Steam 6gb dl yi bitirdi . Register olup acc aldim . steam uzerinden basla dedigimde launch geliyor Login olup play e basiyorum ve launch kayboluyor ... oyun 6 gb dan buyuk saniyorum . ben daha once torrent ile clienti indirip patch yapmistim . oraya girmeyi denedigimde patching failed:internal patcher error aliyorum Ne onerirsiniz ? tesekkurler Ts deyim su an ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar