gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Harbiden şu dosyanın editlenmiş halini upload etseniz bizde sömürsek? :) Pati_YaşarUsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 banner_g.dds bir deneyin sorun varmı, orjinal dosyayı yedekleyin ne olurne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 turuncu üzeri siyah daha iyi olurmuş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 =0= olmuo mu clan tag'ı? Pati'den daha iyi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yok bazı imleçleri kullanamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Red ile iki duel atalım dedik, bırakmadı adamlar hemen doluştu tatangalar servera, bize şifreli pati serverı lazım abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 doluşmayı bırak biz 2 kişiyiz onlar 3 kişi biri okcu olmus biri atlı biri baltayı almıs ordan burdan sallıyorlar :) kompleksli adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 İşin garibi patiler biz diğer servera geçelim dedik, adamlar bizi takip etti harbi kompleks ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 beceremedim ben bu banner işini ya aha yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lord_gorthaur said: banner_g.dds bir deneyin sorun varmı, orjinal dosyayı yedekleyin ne olurne olmaz bir sey soracam, bu banner_g dosyasi orjinalin ustune mi ? yoksa forumlarda olan diger clanlarin banner ddslerinin "g" sinin dosyasi mi? Madem banner yapioz orda sacma bir seyi degistirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bir de public grup yapmasak da private olsa steam grubu da, kimin kim oldugunu bildigimiz sekliyle bir grup olsa. Suan disardan biri bile girip bakabiliyor ve giriyor kanala vs. edit: bu nefret ettiginiz adamlar bile girebilir yani gruba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sereglin said: bir sey soracam, bu banner_g dosyasi orjinalin ustune mi ? yoksa forumlarda olan diger clanlarin banner ddslerinin "g" sinin dosyasi mi? Madem banner yapioz orda sacma bir seyi degistirelim? ben ..mountblade warbandTextures deki orjinal dosyayı kullandım ex-banner buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi bu arada bannerdaki font'u değiştirmemiz mümkün müdür hakkat? Sherwood diye bi font vardı cuk oturur vallahi. ama onda = var mı onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noventa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "Tatar Ramazan" said: Red ile iki duel atalım dedik, bırakmadı adamlar hemen doluştu tatangalar servera, bize şifreli pati serverı lazım abicim. Ben diyorum size bizim duel server gelin arışmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 clan tag falan yok heralde dimi direk nick'imize yazıyoruz PATİ_xxxx diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Akşama Noventa'nın Deathpoke serverında mı takılsak? Belki tatangalar doluşmaz oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 clanın adının YigitArdaTurkoglu [YAT], bannerının da göt yapılmasını teklif ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oylandı ve kabul edildi. resmi sitemiz; Resmi Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bizim banner bşka kişilerde de gözüküyor sanırım bnm dosyalar karıştı alakasız kişilerin kalkanlarında bizim banner var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 o bitek biz de öyle gözüküyor, yerine koyduğun bannerı seçenlerde gözükmüyor. Aslında balıklı bir banner var onu kimse seçmez sanırım, onun üstüne yapsanıza tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mount and blade klasoru nerde ya :) bulamadım adamları ha steamdeymiş ya.töbe arıyorum 2 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 flama niye bu kadar kastıgınız abi.kopyala yapıştır yapınca direk oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bugun alabildim az önce dnrdan haftasonu katılıyorum ben de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada pati serverı açılıyor haftasonuna kadar :D müjdeyi vermiş olalım, http://forum.paticik.com/read.php?2,4783362,4791879#msg-4791879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Obaaaaa serverımız geliyor, vursun davullar oynasın kızlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar