blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 merhabalar. arkadaşın tavsiyesi ile slam dunk izledim, 101 bölümdü galiba. baya eğlenceli geldi ama anime noobu olduğumdan pek fikrim yok neler vardır başka. futbol, basketbol, boks vs olabilir. (captain tsubasa haric dasf) bekliyorum tavsiyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 çizgi dünyasına taşıyın plx :) hajime no ippo izle boks istiosan baya da uzun yani seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ha bu arada captain tsubasanın ilk versiyonunu izledim ben sadece. 2002 world cup varmış. tsubasa barcelonaya falan gidiyomuş falan filan. o bölümler iyi mi, değer mi izlemeye? ps: lan ben ne yamuk adamım vizyona açmışım yine. çizgi dünyası pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Adachi Mitsuru'nun herşeyi. Mangaları çok çok iyi bu herifin ya. Çizimler ortanın altında ( Karakter tipleri her serisinde aynı) ama mangaların kendisi çok iyi. Özellikle HxH, Katsu, Touch ve Cross Game iyiler. Cross Game yeni olduğu için animesini bulman kolay olur ama daha sönük bence diğerlerine göre. Katsu boks, diğerleri baseball. Ama baseball diye okumamazlık etme, hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Prince of tennis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kenichi vardı dövüşlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hajime no ippo =) bokslu mokslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ev arkadasimla dalga geciyodum hep prince of tennis izledigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 prince of tennis iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hajime no ippo. kaşlara gurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 giant killer diye bir anime basladı spor temalı guzele benziyor ilk bolumu cıktı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bu kadarmı var anime.. prince of tennisi izledim .. hanamichiyi izlemeyen ölsün zaten .. eh boksuda sevmem ... eeee yokmu başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Buzzer Beater - Basketbol Air Gear - Paten One Outs - Baseball Hungry Heart Wild Striker - Futbol Eye Shield - Amerikan Futbolu Monkey Turn - Motorcross Major - Baseball Bamboo Blade - Kendo Dear Boys - Basketbol Tavsiye edilenler haricinde bunlar var güzel olan, aralarından Eyeshield'i mutlaka izlemeni tavsiye ederim çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sQu said: Buzzer Beater - Basketbol Air Gear - Paten One Outs - Baseball Hungry Heart Wild Striker - Futbol Eye Shield - Amerikan Futbolu Monkey Turn - Motorcross Major - Baseball Bamboo Blade - Kendo Dear Boys - Basketbol Tavsiye edilenler haricinde bunlar var güzel olan, aralarından Eyeshield'i mutlaka izlemeni tavsiye ederim çok güzel. One Outs'u spor diyerek küçültemem aklıma gelmişti ama söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 araba yarışı olarak initial-D serisi ve Wangan Midnight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha kimse slum dunk dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ilk mesaja baksaydın keşke adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 TSUBASA!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bilmiyorum gördünüz mü ama Tokyo TV haftalık programına bakarken gördüm. Bleach'i geçmiş izlenme sıralamasında bu hafta. Naruto'nun ardından 2. sırada. Inazuma Eleven Yeni bir anime ve Tsubasa tadında bir havası var. En azından gol olması 2 bölüm sürmüyor. :D Komik, eğlenceli bir anime. Konu Ortaokul öğrencilerinin 11 kişisi bile olmayan bir futbol klubü üzerinden başlıyor. Şimdiye kadar Tsubasadaki gibi özel vuruşlar dikkatimi çekti. Kaleciler ise özel kurtarışlar sergiliyor. Ana karakterlerden en öne çıkanı şimdilik takım kaptanı ve kaleci Endou. 5. bölüm yayınlanmış ama ancak 3. bölümü izleyebildim. 4 ve 5 indirme sırasında. Şimdilik eğlenceli gidiyor. Açılış müziği berbat :D Uyarmadı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Giant killing var yeni çok hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hajime no ippo dünyanın en iyi animesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 vaperon said: Bilmiyorum gördünüz mü ama Tokyo TV haftalık programına bakarken gördüm. Bleach'i geçmiş izlenme sıralamasında bu hafta. Naruto'nun ardından 2. sırada. Inazuma Eleven Yeni bir anime ve Tsubasa tadında bir havası var. En azından gol olması 2 bölüm sürmüyor. :D Komik, eğlenceli bir anime. Konu Ortaokul öğrencilerinin 11 kişisi bile olmayan bir futbol klubü üzerinden başlıyor. Şimdiye kadar Tsubasadaki gibi özel vuruşlar dikkatimi çekti. Kaleciler ise özel kurtarışlar sergiliyor. Ana karakterlerden en öne çıkanı şimdilik takım kaptanı ve kaleci Endou. 5. bölüm yayınlanmış ama ancak 3. bölümü izleyebildim. 4 ve 5 indirme sırasında. Şimdilik eğlenceli gidiyor. Açılış müziği berbat :D Uyarmadı demeyin. Göz atayım bir, güzel ve bilinmedik bir öneri. Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Prince of Tennis için dünya şampiyonası sezonu duyuruldu 2022 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 niye kimse kuroko önermedi ya? çok mu bebiş kalıyor maviş gözlüm bu heriflerin yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar