Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Facebookta her gün bir yeni apaçi grubunu görmüş olanların Suat Göker'den de haberi vardır. Profilini gördüm bugün. Adam komplo teorisi gibi. Gerçek mi yoksa biri dalga amaçlı mı yapmış anlayamadım. Arkadaş olarak ekleyeyim dedim de sonra boşver dedim. Kendisinin "her gün bir yeni apaçi" için dedikleri Mâdem FACEBOOK' Die ßi site açTınız . . . Mâdem insanlaRı ORTAK ßi Noktada Toplamaya ÇalışTıqınız e aRtık Su Kendini ßilmez Coluk CocuklaRaDa YOL Werinde Herkez Rahat Etsin OnlaRın qeReqi Yok Feysßuk'a . . RhaT RhaT Resim ßiLe koyamıyoRuz ßu kadaR Da özeNtiLik oLmazKi Ya . . . !! Lanet oLsun ßöyLe insanlaRa .. ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 alamancı galiba normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bunlar artık ilginç gelmiyor :) çoğaldılar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 IM WATCHING YOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hergunyenibirapaci favorim resmen facebook fenomeni gibi fan page :D acaip keyifli takip etmesi hahah bu suad goker geldi kufur etti filan, bi dalga geciyolar adamla fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi adamın profile bir baktımda, çok başarılı troll gibi duruyor :D gerçi köprü üstü dans videosu falan var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ülkücü abilerimize verelim, gidip dövsünler işin kötüsü böyle organizmaları besliyolar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 biri bu topiin linkini ulaştırsın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çiftleşme dansı yapan çocuk mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yazık olm cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu herifle aylardır dalga geçiyodum kimse anlamıyodu.. sonunda meşhur oldu da geçtiğim testicle anlaşılmaya başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi hahahaha inanilmaz bi sayfaymis bu iodfjheorihjeroh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs419.snc3/25253_115739755104779_110566265622128_284987_8066189_n.jpg ALLAHIM SANA GELİYORUM SFADJSADFSADJSAFSADGSADGSADGSADFSAD FSDAKASDFKASDASDGAFDSAASDDSAGADSGDSADSAGĞÜASDGASDDAASKSADFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 AHAHAHAAH umut sarıkaya yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://img387.imageshack.us/img387/313/l0117a9faafa3b6c763cd3cie4.jpg karikatürün gerçeği burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 of süpermiş resim ya açamçöemçömeçömsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hayret bunu nie kimse koymamış la Facebook Sua'D sünnet düğününde patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gerizekalıda ritme uymak diye bişey yok ki.kafasına göre dans ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bunlar "göster amcana pipini" dendiği zaman çıkarıp gösterenlerden abi kesinlikle. utanma dugusu gelişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 efsane apaçidir suaD göker meşrutiyetten her geçtiğimde üst geçitlerde gözlerim onu arıyor. ayrıcaaa bu resim nasıl konmamış hayret. STAYLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya gerizekalılar bi poğ olduğunu sanıp iyice yapmaya devam ediyolar ve bunlar türüycek yani metalci vardı tiki vardı emo vardı şimdi apaçi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 killer naptın sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 naptım cenx=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 adamlar kapatıyormuş sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar