unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 harcanmis degil seyreltilmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 askerde dayak var miş doru mu?
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hem doğru hem yanlış[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hmm, türkçe'de kullanımını duymadım ama seyreltilmiş olabilir. ben nükleer atıklardan üretiliyor diye biliyordum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet nukleer atiklardan uretiliyor, depleted uranium pellet diyorsun sen. seyreltilmis oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki: bu gun de bu gecerli oldugu halde bir kagit imzalattiriliyor size zorla, tamamen anayasaya aykiri olarak, tekrarliyorum, anayasaya tamamen aykiri olarak. imzalamama seceneginiz yok, ve fazladan askerlik yapiyorsunuz ben gonullu yapmak istiyorum diye. Nasıl ya? WTF?[signature][hline]Awake. OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 imzalicaksin o kadar soru sorma Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki: bu gun de bu gecerli oldugu halde bir kagit imzalattiriliyor size zorla, tamamen anayasaya aykiri olarak, tekrarliyorum, anayasaya tamamen aykiri olarak. imzalamama seceneginiz yok, ve fazladan askerlik yapiyorsunuz ben gonullu yapmak istiyorum diye. bunu bılıyroum herkez soyler zatı askerlık yapan bır ton kagıt ımzalıyrsun okuma sansın yok tepende beklıyrolar hemen ımzalatıyorlar muane olmaya gıttıgım sırada bıle 2 3 tane ımzaladım hıc okutmadan surayı ımzala dur okuyım dedım adam bı bagırdı ımzala dıye alalh dedım ne oluyoz :)[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın [Bu mesaj Llama tarafından 02 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aynen öyle Alexi şu anda yapılan askerliğin süresi aslında senin oraya gittikten sonra gönüllü olarak yapmayı taahhüt ettiğin, imzaladığın bir sözleşmeye göre şu andaki uzunluğuna erişiyor haa bir de ayrıca bir ifadenin daha altına imza atıyorsun orda, ya da attırılıyorsun, o da bazı kaza, salaklık, yaramazlık durumları sonucu başına gelebilecek sakatlık, ölüm gibi durumlar bu tip durumlarda sorumluluğun daima sana ait olduğuna ve askeriyenin bunda hiçbir sorumluluğu olmadığına dair listenin büyük kısmı askeriyenin haklı olarak kendini güvence altına alması amacıyla konulmuş maddelerden oluşsa da azımsanamayacak kadar madde de neredeyse "burda sana ne olursa olsun bizden günah gider, kendine dikkat etseydin" tarzı şeyler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kalhiae ne dedi çok merak ettim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İmzaladımız şeyler konusunda buraya çok felsefik şeyler yazabilirim ama forum kurallarına aykırı olur en kısacasından wtf[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 uzgunum ama her turk genci gibi sende bu aci deneyim yasiyacaksin. bir sure sonrada arkana bakip peh diyip gideceksin.. BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lol çıplak elle sobayı ellemeyeceğim, elektrik prizine parmağımı sokmayacağım falan vardı şimdi net hatırladıklarım arasında :p yani özetle ben gerizekalıyım ifadesini kabullenmiş oluyosunu o imza ile ;) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Ağustos 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 blackrose, o maddeler hakikatten geri zekalıların yaptıkları salaklıklar yüzünden askeriyenin zor durumda kalmasından dolayı oraya konmuş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ona sözüm yok bizzat ben o gerizekalı ile üstüste yattım zaten ama arada başka sorumluluklar var kaçınılan yukarıdakiler sadece "siz de diğer gerizekalıların yanında imzalayın bakim şunu" anlamına geldiği için örnek verdim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 askeriye pisuvara kafasını sokup kafasını yıkamaya çalışan tiplerle dolu olduğu için normaldir.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: BlackRose, 02 Ağustos 2004 13:42 tarihinde demiş ki: kalhiae ne dedi çok merak ettim :) Nerde la postum? Biri çalmış kaşka göz arasında? Ne dicem kafam attı gizli bi küfür ettim o kıza :) Bilinç altı falan değil llama uyan boşver o kızı.. Vatani görevini paşalar gibi yap bakarsın gittiğin yerde temiz düzgün bi kız denk gelir. Hayırlı teskereler.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eh öyle tabi. her statüden onbinlerce kişiyi aynı yere doldurunca herkese ulaşabilmek için en düşük seviyeden çalmak gerekiyor. doğal olarak tüm askerler geri zekalı muamelesi görüyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gerçi dünyada hiçbir ordu zeki asker aramaz ki. koyun asker en kıymetli olanıdır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadasım ben 10 aydır askerim astegmen 4 senelik kız arkadasımla ayrıldım 7 8 ay sevsen de 4 senenin yerini tutmaz ben naaptım sallamamaya calısıorum sende ole yapacaksın.sonra askerliin ilk gunu baya uzun gecebilir sıkma canını sakın.benim 2 ayım kaldı evime gidip geliorum ama yani kaybettimiz seyleri durmadan tekrarlamaya gerek yok burda yeniden o yuzden sana tez git gel diebilirim herkezin tartıstıgı imzalara da bi iki sey soliim ben astegmen olduum halde neler imzaladıımı gorseniz gulersiniz sallayın bunların hepsi (askerlik yapanlar bilir)EMNIYET icin.hehe.neyse askerde cok cok tekrarlıcaksın "önce emniyet sonra hareket" diye.neyse bu bir gorev yapıp bitir kurtul.iliski dediin yeniden bulursun buluruz takmayalım hayat bizim[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 seldom'a sonsuz destek verir.. takmayacaksın tak açacaksın.. öyle insanlar var ki aynı havayı soluduğuna iğrenirsin umarım herkese hayırlı olanı denk gelir.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 10da bellı olyuor gıtcegım yer 21de çüf çüf[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende asteğmen olacağım sanırım. Hayırlı git hayırlı gel, birde evliya ol =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Llama, 02 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki: 10da bellı olyuor gıtcegım yer 21de çüf çüf bir kez daha sadece hayırlı teskereler.. kazasız belasız yap gel :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hayırlı teskereler. ;)[signature][hline] Önceki 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 7.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/478831-askerlikde-nerden-cykty-yaa/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Askerlikde Nerden Çıktı Yaa... :( × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet nukleer atiklardan uretiliyor, depleted uranium pellet diyorsun sen. seyreltilmis oluyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki: bu gun de bu gecerli oldugu halde bir kagit imzalattiriliyor size zorla, tamamen anayasaya aykiri olarak, tekrarliyorum, anayasaya tamamen aykiri olarak. imzalamama seceneginiz yok, ve fazladan askerlik yapiyorsunuz ben gonullu yapmak istiyorum diye. Nasıl ya? WTF?[signature][hline]Awake.
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 imzalicaksin o kadar soru sorma
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki: bu gun de bu gecerli oldugu halde bir kagit imzalattiriliyor size zorla, tamamen anayasaya aykiri olarak, tekrarliyorum, anayasaya tamamen aykiri olarak. imzalamama seceneginiz yok, ve fazladan askerlik yapiyorsunuz ben gonullu yapmak istiyorum diye. bunu bılıyroum herkez soyler zatı askerlık yapan bır ton kagıt ımzalıyrsun okuma sansın yok tepende beklıyrolar hemen ımzalatıyorlar muane olmaya gıttıgım sırada bıle 2 3 tane ımzaladım hıc okutmadan surayı ımzala dur okuyım dedım adam bı bagırdı ımzala dıye alalh dedım ne oluyoz :)[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın [Bu mesaj Llama tarafından 02 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aynen öyle Alexi şu anda yapılan askerliğin süresi aslında senin oraya gittikten sonra gönüllü olarak yapmayı taahhüt ettiğin, imzaladığın bir sözleşmeye göre şu andaki uzunluğuna erişiyor haa bir de ayrıca bir ifadenin daha altına imza atıyorsun orda, ya da attırılıyorsun, o da bazı kaza, salaklık, yaramazlık durumları sonucu başına gelebilecek sakatlık, ölüm gibi durumlar bu tip durumlarda sorumluluğun daima sana ait olduğuna ve askeriyenin bunda hiçbir sorumluluğu olmadığına dair listenin büyük kısmı askeriyenin haklı olarak kendini güvence altına alması amacıyla konulmuş maddelerden oluşsa da azımsanamayacak kadar madde de neredeyse "burda sana ne olursa olsun bizden günah gider, kendine dikkat etseydin" tarzı şeyler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kalhiae ne dedi çok merak ettim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İmzaladımız şeyler konusunda buraya çok felsefik şeyler yazabilirim ama forum kurallarına aykırı olur en kısacasından wtf[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 uzgunum ama her turk genci gibi sende bu aci deneyim yasiyacaksin. bir sure sonrada arkana bakip peh diyip gideceksin..
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lol çıplak elle sobayı ellemeyeceğim, elektrik prizine parmağımı sokmayacağım falan vardı şimdi net hatırladıklarım arasında :p yani özetle ben gerizekalıyım ifadesini kabullenmiş oluyosunu o imza ile ;) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Ağustos 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 blackrose, o maddeler hakikatten geri zekalıların yaptıkları salaklıklar yüzünden askeriyenin zor durumda kalmasından dolayı oraya konmuş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ona sözüm yok bizzat ben o gerizekalı ile üstüste yattım zaten ama arada başka sorumluluklar var kaçınılan yukarıdakiler sadece "siz de diğer gerizekalıların yanında imzalayın bakim şunu" anlamına geldiği için örnek verdim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 askeriye pisuvara kafasını sokup kafasını yıkamaya çalışan tiplerle dolu olduğu için normaldir.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: BlackRose, 02 Ağustos 2004 13:42 tarihinde demiş ki: kalhiae ne dedi çok merak ettim :) Nerde la postum? Biri çalmış kaşka göz arasında? Ne dicem kafam attı gizli bi küfür ettim o kıza :) Bilinç altı falan değil llama uyan boşver o kızı.. Vatani görevini paşalar gibi yap bakarsın gittiğin yerde temiz düzgün bi kız denk gelir. Hayırlı teskereler.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eh öyle tabi. her statüden onbinlerce kişiyi aynı yere doldurunca herkese ulaşabilmek için en düşük seviyeden çalmak gerekiyor. doğal olarak tüm askerler geri zekalı muamelesi görüyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gerçi dünyada hiçbir ordu zeki asker aramaz ki. koyun asker en kıymetli olanıdır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadasım ben 10 aydır askerim astegmen 4 senelik kız arkadasımla ayrıldım 7 8 ay sevsen de 4 senenin yerini tutmaz ben naaptım sallamamaya calısıorum sende ole yapacaksın.sonra askerliin ilk gunu baya uzun gecebilir sıkma canını sakın.benim 2 ayım kaldı evime gidip geliorum ama yani kaybettimiz seyleri durmadan tekrarlamaya gerek yok burda yeniden o yuzden sana tez git gel diebilirim herkezin tartıstıgı imzalara da bi iki sey soliim ben astegmen olduum halde neler imzaladıımı gorseniz gulersiniz sallayın bunların hepsi (askerlik yapanlar bilir)EMNIYET icin.hehe.neyse askerde cok cok tekrarlıcaksın "önce emniyet sonra hareket" diye.neyse bu bir gorev yapıp bitir kurtul.iliski dediin yeniden bulursun buluruz takmayalım hayat bizim[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 seldom'a sonsuz destek verir.. takmayacaksın tak açacaksın.. öyle insanlar var ki aynı havayı soluduğuna iğrenirsin umarım herkese hayırlı olanı denk gelir.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 10da bellı olyuor gıtcegım yer 21de çüf çüf[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende asteğmen olacağım sanırım. Hayırlı git hayırlı gel, birde evliya ol =)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Llama, 02 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki: 10da bellı olyuor gıtcegım yer 21de çüf çüf bir kez daha sadece hayırlı teskereler.. kazasız belasız yap gel :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hayırlı teskereler. ;)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar