Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 unı gırme sansım yok suan ıcın hersey yapıldı kjesın gıdıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yasım 20 sence neler yapbılırım tam ıs kurabılırım tam herseyı rayına oturtup ıyı bır gelecek ıcın saglam adımlar atabılırım saglıklı dusunemıyorsun kı ulen dıyorsun seneye askerım salla askerden sonra yaparız hep boyle ertelenıyor falan fıstan dusun bırazz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 o yasta is mish bozar seni saten :P napacan is acipta 20inde :P 22.5inde acarsin (seneye gidiom dedindi galba) hem daha oturakli olur hem ilerde yasayacain duygusal iliskiler bugunkunden daha koyucu olur o nedenle gidip gelecen sona istedigin kizla takilrisin :P askerlik problemide yok :P nasi olsa kimsede geli sana senin askerligin yok yok sana is mish demez :P bi sürü güzel yani var ?:P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Norak bil ki bende sağlam bir kazanın gazisiyim. Lama şimdi benim arkadaşlar gelecek yeni 17 sinde, onlarda senin gibiydi hass modundaydı. Hatta birisi mayıs döneminde gidecekken 3 gün kala kış dönemi olduğunu öğrendi!! sınav olduktan sonra heyecanı yatıştı, tipleri görünce rahatladı tüm tanıdıklarım. Ayrıca her zaman kötü olacak diye birşey yok. Ne kadar boktan olsada sen iyiye birşeylerde olabilir mantalitesi ile bak. Git ve kurtul en güzelinden...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yarın hersey bellı oluyor nereye gıdıcegım ne yapacagım umarım ıyı yerler cıkar bana sans dıleyın[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bol şans[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Llama, 25 Nisan 2004 02:14 tarihinde demiş ki: karı mılletı ya valla bır cırpıda sıldı 7 8 aylık ılıskıyı +1 +2 +3 +59589 hatta :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Llama, 02 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki: yarın hersey bellı oluyor nereye gıdıcegım ne yapacagım umarım ıyı yerler cıkar bana sans dıleyın işallah istanbul ankara ya fln düşersin :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bol şans lama umarım istediğin gibi olur[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Bonecrusher, 25 Nisan 2004 02:24 tarihinde demiş ki: valla askerligin zorunlu olmasi çok saçma.. 1 tane swat/sas, benim gibi 10 kazmanin isini rahatlikla görebilir.. yani egitim veriliyormus orda.. ee okullar ne alaka.. bosuna mi okula gittik.. ekstradan bir de silah egitimi var.. silah egitimi ne için? laila'nin önüne tabanca kutusu olsun veya magandanin teki maç sonrasi havaya kursun sikarak insanlari öldürsün diye mi? zorunlu askerlik çok saçma.. bir atom bombasi binlerce askeri öldürebilecekken, neden hala kazma piyadelerle ugrasiliyor ki? Hangi Parayla vereceksin o adamların maaşlarını bekar adama karı boşamak kolay bir git askere öğrenirsin ne eğitimi veriliyor çoğu insan orda çatalı bıçağı tuvaletin ne olduğunu öğreniyor.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 + Unutmadan Canını hiç sıkma cidden çok değişik ve farklı bir ortam bir çok unutamayacağın anın olacak önemli olan zevk alarak bitirmek. Çok zorluklarla karşılacaksın çıkar yoolları olmayan ama bun lar senin olgunlaştıracak son günde kapıdan çıkarken daha dün gelmiş gibi çıkacaksın göz acıp kapayıncaya kadar bitecek. Son günlerini iyi geçir askere manevi açıdan rahat git. arkadanda kimseyi bırakma rahat edersin yoksa zor olur :) çok konustum :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 valla arkada bır aıle bırakıyoz gıderken valla rahatım bana tatıl gıbı gelıyor hala ama gıttıgımde ne olcak bılmıyorum umarım guzel yere duserım[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bu nedir ya 10101010101010 alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ahaha hızlı atlayanlar için. :)[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Angelus, 02 Ağustos 2004 00:53 tarihinde demiş ki: bol şans lama umarım istediğin gibi olur valla pek istediği gibi olacağını sanmıyorum. isteği hiç gitmemektir (buradaki herkes gibi) =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Kendine iyi bak, denizci olmaya bak.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Zed, 25 Nisan 2004 14:10 tarihinde demiş ki: askerlik insan öldürmek üzerine en üst düzeyde eğitim almaktır. askere gönüllü olarak gitmek isteyen adam bana göre potansiyel katildir. Bence abartılı bir yanı yok yazının bu haliyle. Iyi şanslar Llama.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 askere gidip de adam olmuş bir kazma görmedim ben. ama askere gidip ruhsal sağlığını yitirmiş çok sağlam adamlar gördüm. zed'in söylediklerine katılıyorum. kulağa hoş gelmese de doğru ne yazık ki. "neden çok asker bulundurmalıyız" sorusunun, askeriyenin bütçeden aldığı payla bir bağlantısı da var ki onu tartışmak paticik'in boyunu aşar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Umarım güzel bir yer çıkar sana Llama, hadi iyi şanslar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Llama, 02 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki: valla arkada bır aıle bırakıyoz gıderken valla rahatım bana tatıl gıbı gelıyor hala ama gıttıgımde ne olcak bılmıyorum umarım guzel yere duserım harbiden tatil gibi. yani boyle bi genclik kampi. neseli eglenceli.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Aslında bir iki sene dişinizi sıkabilirseniz herşey hallolacak çünkü ne yazıkki sevgili ordumuzda,Avrupa Birliği uyum yasalarından payını alacak,zorumlu Askerlik kaldırılmasa bile temel eğitim aldığın 4 5 ay ile sınırlandırılıcak.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hayir karamurat natoda askerlik suresi max 1 yil olabilir kurali var. abye tam uyum saglansa bile 1 sene askerlik yaptirma hakki olacak ordunun. bu gun de bu gecerli oldugu halde bir kagit imzalattiriliyor size zorla, tamamen anayasaya aykiri olarak, tekrarliyorum, anayasaya tamamen aykiri olarak. imzalamama seceneginiz yok, ve fazladan askerlik yapiyorsunuz ben gonullu yapmak istiyorum diye.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ne demek zorunlu imzalamıyorum kardeşim,dövüyorlar mı böyle diyince. Neyse en mantıklısı öyle böyle mezun olup en azından 6 ay yapmak o halde.Allahtan sınavı kazandım şimdi kayıt yaptırıp kurtulacağım[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 dovebilirler. dovmezlerse, hic ugrasmazlarsa zaten kagitlar toplanip geri gidince bir yazici senin yerine imzalayiverir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Sufi, 02 Ağustos 2004 10:07 tarihinde demiş ki: "neden çok asker bulundurmalıyız" sorusunun, askeriyenin bütçeden aldığı payla bir bağlantısı da var ki onu tartışmak paticik'in boyunu aşar. tartışmıştık önceden, gene tartışılır bence.. unity de son mesajında çok ilginç bir konuya değinmiş, bir michael moore da türkiye'ye lazım.. senin için en hayırlısı neyse o olsun llama kardeş, belki yeni geliştirilen nükleer bomba testinde 1km öteye koyarlar seni.. :) (içini ferah tut sen, muhtemelen patates soydururlar, türkiye'nin avantajı da bu ;) ) harcanmış uranyum cephane tehlikesiz filan derler ama olabildiğince uzak dur hani tank taburuydu bilmemneydi düşersen bilmiyorum nasıl oluyor ama..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 6.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Askerlikde Nerden Çıktı Yaa... :( × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar