arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Yeter ! Yeter ! Yeter ! yerden bitme goblin shaman veya kıçı kırık orc shaman atıo bundan 2 tane benim bütün party yerde.. oyunda da üstünüze 300 tane düşman geldiğinden casterlara focuslayamıyorsunuz. Ne yapsam da yemesem bu büyüyü ? party: (level 5) human paladin (aasimar da olabilir hatırlamıyorum) half orc fighter shield dwarf fighter wizard cleric battleguard of tempus[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 pause la :p direk önce onu öldür işte herkesi ona daldır.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 e arada 300 kişi var nası daldırsın adam[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 300 u de goblinse bence ver fighterların eline 2 ok casterlarlada at bir seyler iner heralde?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bende her adamda bow wardı.(1i yada 2si hariç mi ne onlar da büyü yapıodu) direk pause la ilk ataklarını wizard a çakar(yada 1-2 sini önden gelenleri durdurmak için kullanır) öyle dewam ederdim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hmm eğer shaman gözüküyorsa bide menzildeyse ekranda ilk saniyede pause edip wizardlarla magic misıl indirir genelde veya ok, sonuçta eleman ölmese bile büyüsü bozucak , yada dedikleri gibi bodoslama giricen yara yara safları :-)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 magic missile+ok aynen katılıyorum. Mümkünse arrow of biting filan kullan, canavar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 wizard a familiar al familiara invisbility çekip yolla.. ordan shamana fireball at..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 invisibility yok kasabaya uzağım quest bitince dönücem focus yapabilecek durumda olan sadece rogue var ancak shaman sayısı birden fazla.scorcher atıcam hem arada kaynar öbürleri.elbet geçerimde 36. kerede geçmek bayıyo zaten oyunda diyalog diye bişe mevcut değil..[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben tam manastıra girmiştim ki klavye zortladı. çeptır kaç acep?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 çeptır 1 dır galiba davullu kale var onun orada mağra var oradayım aslında orayı daha önce geçmiştim baştan oynuyorum bazı yerleri saveler uçtuğundan dolayı[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 kasmadı pek büyücüler, thief'le scout edip önceden area effect ve okla büyülerini bozup dövdüm hepsini.. senin terminator mantığı ;) yarım düzine fighter kullanırsa sonu bu olur.. :p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol bende aynı taktikle oynuyorum ancak 2 fireball atmama rağmen adamlar banamısın demedi[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arerial strike da süper büyü bozuyor belirteyim. iwd'de nefretti thief bunda juggernau olmuş resmen. greatsword'lu paladin'in ağzı açık kalıyor 6d6 dimajı görünce..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 buyu ve ok uzaktakıler ıcın cozum olur da sen sımdıden kassarsan bole ıkızler falan yer senı bıtıremezsın oyunu :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bende ondan korkuyorum acil stratejist lazım Sam atla otobüse gel İst. e vercem parasını valla :)[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yeter be bıktım goblin kesmekten troll doğramaktan.. yahu bu oyunda diyalog yok mu hiç ? roleplay istiorummmm quest istiorummmmm sırf combat yahu bu[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 iwd 2 de dialogu, questi biraz zor bulursun, her wizard of the coast oyununu bg gibi mi sandın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ama.. amam üstünde blackisle yazıyor :( *! hıçkırıklara boğulur..*[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Yaa her sakallıyı baban, her blackisle oyunu baldur's gate sanmayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 konaklama dahil mi? :p önceden bitirdiysen böyle kasmasa gerek aslında ama sende çok melee char olmuş anlaşılan..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 iwd tamamen hash&slash zaten bunun ilkide böleydi, ilkinin exp leride böleydi :) 1 kişiyle konuş 89 kişi öldür şeklinde ilerlicek oyun hep :) oyunun ilk chapterında kale var hani savunuyo adamlar, orda çok gülmüştüm ben. npcler: -ya abi dışarda ordu var kuşatıldık, bi zahmet abi ehe biz: deme?! durun burda, gelicem 1-2 gün sora hepsini temizlerim ben sıkmayın canınızı siz,(bak burda 30 kişisiniz biz 5 kişiyiz ama yeter nolcak) agucuk, şeklinde diyaloglar geçiyor :D ama ben severim onuda o ayrı.[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Norak, 30 April 2003 17:22 tarihinde demiş ki: iwd tamamen hash&slash zaten bunun ilkide böleydi, ilkinin exp leride böleydi :) 1 kişiyle konuş 89 kişi öldür şeklinde ilerlicek oyun hep :) oyunun ilk chapterında kale var hani savunuyo adamlar, orda çok gülmüştüm ben. npcler: -ya abi dışarda ordu var kuşatıldık, bi zahmet abi ehe biz: deme?! durun burda, gelicem 1-2 gün sora hepsini temizlerim ben sıkmayın canınızı siz,(bak burda 30 kişisiniz biz 5 kişiyiz ama yeter nolcak) agucuk, şeklinde diyaloglar geçiyor :D ama ben severim onuda o ayrı.[hline]WoW - Swg - Ao kesinlikle katılıyorum.işte o yuzden iwd bellı bı sureden sonra bayıyo bogurtu getırıyo kes babam kes kes babam kes.... yukardakı kale ıcın sen olmasan harbıden koruyamıyolarda 15 eleman sen 5 kısı catır cutur yarıyon...[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Sneak attack diye bi olay var thief e ver short swordu hide ol buyucunun arkasında vur adama vurursa bi 10-15 vuruyo zaten bide benim parti powerplay di (barbarın ve rangerın int cha 6ydı) o yüzden rahat geçiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 crystal golem i herhangi bi party member ölmeden nası öldürürüm ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar