yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya üstünden bi kaç hafta geçti aslında ama böyle hatırladıkça sinir oluyorum apple'a çok feci kız arkadaşımın ipod'u durduk yere bozuldu artık nolduysa bilmiyorum donuvermiş resetlenmemiş kurtulamamış falan filan sonra garantisi var diye servise veriyorlar, servis de diyor ki: arkasındaki çizikler müşteri hatasının olduğunu belirtir o yüzden garanti dışında kalıyor bu ürün. -_- biliyosunuz ipod'un arka kısmının malzemesini. Kullanmaya başladıktan sonraki 5.dakikada ufak ufak çizgiler oluşmaya başlar. Aksi mümkün değil çok pimpirik olmak lazım. 1-2 Ay sonra da koy döte dersiniz umursamazsınız o arka kısmı. Olcak iş mi bu peki yav? Acaba dedim bizim Türkiye servisinin işi mi ama bilemiyorum. Çok saçma. Nefret ediyorum apple'dan. lanet olası ipod çok seksi olmasa hiçbişeyini kullanmamış olacağım adamların ama napalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 apple a o kadar para verdikten sonra bu konuda geri adım atmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 turkiye servisinin isidir o. bana cokgzel davrandılar valla store'da. kulaklıgım bozulmustu hic sorgusuz sualsiz hemen alıp yenisini verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 3 ipodumuda servise gönderdim 3ününde arkası çizik içindeydi hiçbişi demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kandırmışlar kız arkadaşımı o zaman gerçi babası götürdü sanırım neyse, alçaklar. yarısını geri aldım apple'a dediklerimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 toggie said: turkiye servisinin isidir o. bana cokgzel davrandılar valla store'da. kulaklıgım bozulmustu hic sorgusuz sualsiz hemen alıp yenisini verdiler. apple in kulakligini kullaniyosun diye acimi$lardir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 remote var uzerinde mecbur. seviyorum ayrıca apple kulaklıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Benim ipod'un arkasında o kadar çizik var ki çizikler belli olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yav sordum tekrar teknosa böyle demiş ah ben olaydım o teknosada... ne mal bir mağaza zincirine döndü bu teknosa yahu bimeks vs. varken hiç yüzlerine bakmamak lazım ilk çıkan tekno marketlerden oldukları için hala ayakta durabiliyorlar yoksa gerçekten hiç bi açıdan bi gideri yok teknosanın gitmeyin siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yav said: Türkiye servisinin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 reyou said: yav said: Türkiye servisinin işi servise tekrar verip verdiğiniz insanla muhattap olun, anlatın çizikten içinde birşeyler olmayacağını. lafdan anlamıyorsa hakaret edin o zaman anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yok oyle bi olay, sizi aksam simidi gibi citir citir yemisler valla =/ onu diyen adamin agzina oyle bi sicarsin, oyle bi cingar cikarirsin ki isinden olur ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Penthesilea said: yok oyle bi olay, sizi aksam simidi gibi citir citir yemisler valla =/ onu diyen adamin agzina oyle bi sicarsin, oyle bi cingar cikarirsin ki isinden olur ayrica. hakli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 stevei ariyorum, goturdugunuz yerin adresini ve calisanin adini soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yav said: yav sordum tekrar teknosa böyle demiş ah ben olaydım o teknosada... ne mal bir mağaza zincirine döndü bu teknosa yahu döndü mü? böyleydi ki zaten orası. müşteri haklarını en umursamayan mağaza orası. facebookta vardı benzeri şeyler ama esas şu linkte http://www.sinantaga.com/wp/teknosaya-aldanmayin/ teknosa çalışanları birleşmiş toplanmış "ulan ne salak müşteriler var, cep telefonunu parçalayarak getiriyor sonra müşteri hatası dediğimde ter ter tepiniyor" gibi muhabbetleri vardı adamların. tamam cep telefonunu gökdelenden düşürüp de gelenlere müşteri hatası dersin de, ipod'un "kullanıcı hatası" yüzünden bozulduğunu arkadaki çiziğe bakarak söylemesinler yahu. gerçi teknosa'dan alışveriş edenlere müstahak abicim (:P) Penthesilea said: yok oyle bi olay, sizi aksam simidi gibi citir citir yemisler valla =/ onu diyen adamin agzina oyle bi sicarsin, oyle bi cingar cikarirsin ki isinden olur ayrica. yok öyle bişi işte. adamlar pişmiş kelle gibi tipler, "ulan geçen bir müşteriye sinirlendim, orda evire çevire dövdüm, zor aldılar elimden" diyip bununla övünen tipler. olmadı dövemedi diyelim, güvenliği çağırırlar dışarı attırırlar zorla. "yanı müşteri müşteriligini bilecek" adamların motto'su bu. herhalde sabancı yönetimi teknosa elemanlarına öyle haklar yaratmış ki, iş "siz müşteriye ürün satmıyorsunuz, müşteri sizden ürün alıyor, önce izin istesin kibarca sorsun, adam olsun" boyutuna gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 zaaa ben de kandırmışlar babasını çok kötü yazık diye düşünüyodum meğer günahını almışım adamın gitmiş şikayet etmiş tutanak tutturmuş uğraşmış teknosayla cart curt, kızına da tanıdık servise verdim falan demiş meğersem hiç açılmamış ipod gelmiş bugün iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 teknosasa dan urun almak > montla sicmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 benim 3 senelik ipod umu bedavaya yapmisti apple besiktas taki bi yetkili servisi bundan 2 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Benim arkadaşımın iphone'u 2 kere değişti, hiç bişi olmuo abi adamlar takır takır çalışıyor walla. Hayır garantiye götürdüğü iphone'u size verse 50 lira vermezsiniz bunun hayatı kaymış bozulur 2 güne diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar