Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod'un arkası çizik diye kullanıcı hatası demişler

yav

Öne çıkan mesajlar

ya üstünden bi kaç hafta geçti aslında ama böyle hatırladıkça sinir oluyorum apple'a çok feci

kız arkadaşımın ipod'u durduk yere bozuldu artık nolduysa bilmiyorum donuvermiş resetlenmemiş kurtulamamış falan filan

sonra garantisi var diye servise veriyorlar,

servis de diyor ki: arkasındaki çizikler müşteri hatasının olduğunu belirtir o yüzden garanti dışında kalıyor bu ürün.

-_-

biliyosunuz ipod'un arka kısmının malzemesini. Kullanmaya başladıktan sonraki 5.dakikada ufak ufak çizgiler oluşmaya başlar. Aksi mümkün değil çok pimpirik olmak lazım.

1-2 Ay sonra da koy döte dersiniz umursamazsınız o arka kısmı.

Olcak iş mi bu peki yav?
Acaba dedim bizim Türkiye servisinin işi mi ama bilemiyorum.

Çok saçma.

Nefret ediyorum apple'dan.

lanet olası ipod çok seksi olmasa hiçbişeyini kullanmamış olacağım adamların ama napalım....
Sosyal ağlarda paylaş

yav sordum tekrar
teknosa böyle demiş
ah ben olaydım o teknosada...

ne mal bir mağaza zincirine döndü bu teknosa yahu
bimeks vs. varken hiç yüzlerine bakmamak lazım

ilk çıkan tekno marketlerden oldukları için hala ayakta durabiliyorlar yoksa gerçekten hiç bi açıdan bi gideri yok teknosanın

gitmeyin siz de
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

yav sordum tekrar
teknosa böyle demiş
ah ben olaydım o teknosada...

ne mal bir mağaza zincirine döndü bu teknosa yahu

döndü mü? böyleydi ki zaten orası.

müşteri haklarını en umursamayan mağaza orası.

facebookta vardı benzeri şeyler ama esas şu linkte http://www.sinantaga.com/wp/teknosaya-aldanmayin/ teknosa çalışanları birleşmiş toplanmış "ulan ne salak müşteriler var, cep telefonunu parçalayarak getiriyor sonra müşteri hatası dediğimde ter ter tepiniyor" gibi muhabbetleri vardı adamların.

tamam cep telefonunu gökdelenden düşürüp de gelenlere müşteri hatası dersin de, ipod'un "kullanıcı hatası" yüzünden bozulduğunu arkadaki çiziğe bakarak söylemesinler yahu.

gerçi teknosa'dan alışveriş edenlere müstahak abicim (:P)

Penthesilea said:

yok oyle bi olay, sizi aksam simidi gibi citir citir yemisler valla =/
onu diyen adamin agzina oyle bi sicarsin, oyle bi cingar cikarirsin ki isinden olur ayrica.

yok öyle bişi işte.
adamlar pişmiş kelle gibi tipler, "ulan geçen bir müşteriye sinirlendim, orda evire çevire dövdüm, zor aldılar elimden" diyip bununla övünen tipler. olmadı dövemedi diyelim, güvenliği çağırırlar dışarı attırırlar zorla.

"yanı müşteri müşteriligini bilecek" adamların motto'su bu.

herhalde sabancı yönetimi teknosa elemanlarına öyle haklar yaratmış ki, iş "siz müşteriye ürün satmıyorsunuz, müşteri sizden ürün alıyor, önce izin istesin kibarca sorsun, adam olsun" boyutuna gidiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

zaaa

ben de kandırmışlar babasını çok kötü yazık diye düşünüyodum meğer günahını almışım adamın

gitmiş şikayet etmiş tutanak tutturmuş uğraşmış teknosayla cart curt, kızına da tanıdık servise verdim falan demiş meğersem

hiç açılmamış ipod gelmiş bugün

iyi ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...