Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kitabın türkçesine başlamıştım bir süre sonra bıraktım bidaha da elimi sürmedim rezaletti. türkçesiydi tabi bu orjinaliyle ne kadar fark vardır bilemeyeceğim
Mesaj tarihi:
işin komik yanı serinin özeti faiths&pantheonsta yazıyo aynen:) yeni başlamak isteyen varsa bu kitabı indirsin okusun aynı hesap yani:)
şu an yalanlar prensi ni bana tek okutan şey;
1. sonuna gelmiş olmam,
2. mask (çok seviyom bu herifi ben yaa:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
2. kitabının ortasında bırakmıştım seriyi dayanamayıp. (ki hiç bi kitabı yarıda bırakmam)

ÇOOoook kötüydü.

Kurgu desen yok, anlatım desen frp logu gibi anasını satiyim. "Midnight şuraya gider, magic missle atar, kelemvor kılıç sallar, bilmemne"

Haydaa
Mesaj tarihi:
yav sinirden açtım okudum bhall'ı kestikleri yerif fln,gerçekten sinirlendim,bhall avatarının tırnağıyla vursa kelemvorun 2ye bölnmesi lazım herif kılıcı sallıyo vuramıyo,nedir yaa.

bide bşi sorcam tanrılrın 1den fazla avatarı olabiliyomu,bhaalın avatarı slayer değilmiydi böle 4 tane pencesi olan koca ağızlı büyük iğrenç bişi,çok karizma bi görüntü,slayerrrr.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 02 Ağustos 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim bildiğim tot'da normal avatarları ile gelmiyorlar dünyaya. normal ama kendi özelliklerine göre uyarlanmış insan/diğer ırklar vb vücutları ile geliyorlar. ama emin değilim tamamen sallamışda olabilirim :)

onun dışında tek bir avatarları yok tanrıların (hepsinde olmayabilir tabi) mesela lolth un yarı drow yarı örümcek bir avatarı var, birde aşırı güzel drow dişisi avatarı var (elbisesi canlı örümceklerden oluşuyor). kitaplarda yazıyor ama yakınlarda kitap yok, net kafedeyim :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
  • Yeni Oluştur...