Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray @ 05.04.10 @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

İkincisi, hiçbir takımın 2. kalite taraftar forumunda dolaşmam. Kendi takımım da dahil, herkesin sevmediğine laf savurduğu bi yerde ağzımın suyu akarak "ehe mehe negomik" diyerek de yaşamıyorum. Bahsettiğim, antu denen topluluğun facebook üzerinden gönderdiği video. Bu videoyu da fenerbahçeli arkadaşlar paylaştığı için farkettim zaten.

Demiş olan adama niye hala sitede dolaşıyomuş gibi laf ediyosunuz ki.

Ayrıca siz işsiz değil misiniz şurda şu saatte salak salak antu tartışmasına giriyosunuz lol
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

BiTcH_oFBaT said:

antudakiler lugano'nun hareketlerinden video yapsın önce lol

çok komik bu fanatikler
fanatik olunda bu kadarıda komik. yazık

abi antuda takılsanıza siz, bize ne antudan?

böyle daha anlaşılır oluyor cümlen. yukarda yazılan yoruma yazdım ben bunu. anlamak zor olmasa gerek. ordaki adamları eleştirmek amacıyla ama sen sanırsam başka türlü anladın.

ha birde

birde başka bir arzunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Lingam said:

Holy hayır bende Fenerliyim önce onu diyimde:) Yani adam koşuyoduda uçsa ne farkeder:) İtekledi faul o kadar.Sonrasında olan olay sadece talihsizlik.Abartılcak bişey değil bence.
yahu iyi de bir adam allahın her maçında birilerine dirsek atarsa insanlar patlar biyerden sonra.

kendini yere atması da meşhur ama o en azından birilerine zarar vermio adamın sürekli birilerine dirsek atması can sıkıyor artık
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

Lingam said:

Holy hayır bende Fenerliyim önce onu diyimde:) Yani adam koşuyoduda uçsa ne farkeder:) İtekledi faul o kadar.Sonrasında olan olay sadece talihsizlik.Abartılcak bişey değil bence.
yahu iyi de bir adam allahın her maçında birilerine dirsek atarsa insanlar patlar biyerden sonra.

kendini yere atması da meşhur ama o en azından birilerine zarar vermio adamın sürekli birilerine dirsek atması can sıkıyor artık

İşte istediklerini sahada yapamadıkçe elleri, kolları çalışmaya başlıyor.Sinir bozucumu, evet. Hem kendini yırtınırcasına bağırıp yere atması, hemde dirseklerini devamlı çalıştırması sinir bozucu, ona bişey dediğim yok ama Hayrettin'in pozisyonunda oda sonucunun böyle olcağını bilmeden yaptı, diyorum sadece.Zaten baktı Hayrettin gidiyor Keita'nın suratta anında boka çaldı korkudan :D
Sosyal ağlarda paylaş

sene sonunda ciddi olarak ayhan-barış-mustafa sarp-leo franco gönderilsin. Arda ile servet mümkünse satılsın. Jo zaten alınmaz ama umarım gio santos alınır. şu orta sahayı adam etsinler mümkünse. sene başından beri kan ağlıyor orta saha. transfer döneminde söyledik jo ya santosa falan gerek yok adam gibi MC alınsın diye. Keşke şu altaydan aldıkları Musa çağıranı ara dönemde direk alsalarmış. adamı 2 kez seyrettim ama şu 3 tane malın yerine çok rahat oynar.

lucas neill orta sahaadaki bu yeteneksiz triodan daha iyi pas dağıtımı yapıyor ki adamın mevkisi orta saha değil.anasını satıyım hızlı pas atmalarını , topu döndürmelerini geçtim, yavaş oynayıp ona rağmen düzgün pas atmaktan aciz adamlar. Tv de falan rijkaarda ciddi ciddi adam değil diye laf atanlar ise beyne oksijen desteği alsın mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

ayhan-topal-mustafa sarp-barış-servet direk gönderilmeli topal ve servet in belki alıcıları çıkar ama diğer oyuncular ne yapıp edip elden çıkarılmalı.barış tan belki iyi yedek olur ama sarp çok gereksiz bir oyuncu.direk 2. lig oyuncusu.zamanında diyordumda yemediğim laf kalmıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...