Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 anlamıyorum cidden anlamıyorum.keita kıçını yırtıyor gio kıçını yırtıyor.ama geriye kalanlarda sanki bi umursamazlık var hiç umrunda değil.böyle değildik biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ne boktan takımız anasını satiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahaaha ne guzel attı ole sivas. geçen haftanın kopyasıydı gol resmen. sadece kaleci kurtardı mehmet yıldız tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bıktım lan. bıktım resmen. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gs nin bu kadroyla buralara kadar gelebilmesi bile sürprizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tey allaaam naapıyo bu salaklar yaa inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 galatasaray yatar bence şimdi bursaya ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zihaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GAME OVER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Buyse said: 0-1 miş. 1-1 biter. bu adam biliyor bu işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ultra pisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 neill kalsın herkes gitsin bu takımdan :).keitada gitsin sevmiyorum hiçbirini artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Esnaf said: anlamıyorum cidden anlamıyorum.keita kıçını yırtıyor gio kıçını yırtıyor.ama geriye kalanlarda sanki bi umursamazlık var hiç umrunda değil.böyle değildik biz ya. Aynen böyle abi adamlar başka takımın taraftarı mıdır nedir anlamadım ki. Azıcık Galatasaray'lı olan koşar ya.. Elano niye oynamadı bu arada? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şamp ligine gidişte kesin olmayacağına göre artık,Bursa'ya temiz bi yatarız:) Avrupa Ligi garanti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gs dan son isteğim bursayı yenin Fenerbahçeyi şampiyon yapın :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAA ZAAAAA ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Buyse said: 0-1 miş. 1-1 biter. hahaha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bursanın 3 puanı garanti, Fenerliler seviniyorsa boşuna. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 GGalatasaray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 GO GO BURSA.Gs de bursaya yatar inş. bursa şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 öncü sen bile zaaa yaptın ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar