Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bi eleman bi telefon kulubesinin içerisinde uyaniyordu. Çikamiodu disari, karanlik falan. Yikintilarin içinde kaldigini falan farkediyordu. Telefon defterinden, yanindaki esyalardan falan neden orada oldugunu anlamaya çalisiyordu. Bulanin terazisine abanicam Not: Nasil olsa açtigim heryerde trollenip, zaman içerisinde buraya atilirdi. Hiç ugrasmadan garbagea açayim, hem adminler yorulmasin hem troller:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hatırlıyorum o dediğini, birkaç yere baktım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sen gene arayabilmissin Ben arayamadimda, nasil arayabilirim hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aramasın gözlerin o şimdi asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu hikayenin ilk kismi http://paylasonline.com/resimler/telefon-kulubesi.jpg gerisini cekiyolar simdi bitince gonderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tüm akışı bir salonda geçer, ama bunun hiç önemi yoktur. Bir telefon kulübesinde geçen bir film bile çevirmeye hazırım. Bir telefon kulübesine sığınmış bir çift düşünün. Elleri, yüzleri birleşiyor ve o anda ayrımında olmadan telefon alıcısı yerinden oynuyor. Şimdi haberleri olmadan, santraldeki kızlardan biri gizli konuşmalarını dinleyebilir. Olaylar düğümlenmeye başlamıştır ve böylece bu telefon kulübesi sahnesinden başlayarak, biz sinemacıların önünde - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 telefon kulubesi diye film vardı. sadece kulubede geciyodu film ama ona ragmen fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.shigabooks.com/shigabooks/csfolder/fleep.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 a evet o. hepsini tek bir sayfada görmek için: http://www.shigabooks.com/strips/fleep/scroll.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 were ve bone terazinize abandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Baya iyimiş hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet iyiymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hikayenin sonunu anlamadım adam tam intihar edicekken kimin sesini duyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 up! şunun sonunu anlatsın biri valla anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet abi anlatın ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi intihari hatirlamiorm bile simdi bastan okutmayin bana hikayeyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar