gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yalnız avrupa'nın fiyatlarını tl'ye çevirip kıyaslamak biraz mantıksız bence. Sonuçta mantık olarak bizim 1 tl onların 1 euro'su(tamam değer olarak değil, ama birim olarak). Ayrıca adamlar servis verirken yanında tv,internet üzerinden telefon v.b bir sürü servis sağlıyorlar. Tabi orada bizimki gibi monopol piyasa yok. Millet kakalayabildiğini kakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: Yerine göre değişiyor. Benim hızım iyidi ama 20gb civarında hızım düştü, 27 gün hayat azap oldu. valla hacı benle bir arkadaşımda var hiç düşmedi hızımız 1000lere çıktığı oluyor hatta geceleri bazen :D Etiler ya da Emirgan'da oturuyorsanız alın işte buralarda düşmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 su an 10mbit/512kbps ye 40 dolar civari oduyorum, wideband adinda 50mbit/5mbit cable tax dahil 110$ civari olmasi gerekiyo. oyle sanildigi gibi sudan ucuz degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Avrupadada amerikadada artık ucuz değil peki nedeni nedir ? Tabiki kapasite... herkezde 100mbit olduğunu düşünün ? internet ağı göçerdi downloadlardan.... şuanki max alabildikleri OC-768 (OC-3072 var ama çok yeni) omurgalar var bunlarda 39,813.12 Mbit e denk geliyor olması gerek oda bitek atlantikten geçiyor :) 7500km lik bi bağlantı hehe Türkiyede 1 tane oc-48 var geriye kalan Merkez bölgelerde oc-24 var GErisini siz düşünün... kapasiteyi Dünya genelinde Hosting Şirketleri ancak bazıları 10Gbit hat alabiliyor yani oc-192 onlarda belli şirketler... Bence benim düşüncem... Ben razıyım kardeşim Eğer Fiyatı düşürüp te herkez 100mbit kullanıpta ben hızım yerlerde sürüncekse yurtdışı bağlantılarım felç olacaksa 100mbit olsun 500TL olsun veririm ben parasını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çalıştığım şirkette 6-7 mb/s hızında dosya indirince iş çığrından çıktı, otuboku indirince zevki de kaçtı. Mümkünse o kadar hızın olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 10mbit var saniyede 1.1mb ile indiriyorum, yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Farinal said: 8mbite 49 tl veriorm bende. mallar düşürmüyorlarda hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bg de up/down: 40m/10m baglantı 40 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 smarthan said: Farinal said: 8mbite 49 tl veriorm bende. mallar düşürmüyorlarda hızı ben de 60 veriyorum ama 90 küsürdü sanırım indirim yaptılar bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 topicin ana fikrini çözemedim ben, bendemi sorun uyumalıyım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar