irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 forgiver said: eti meyveli topkek yiyin işte fazla da kasmayın Reksa said: en iyisi limonlu popkek. kim ne derse desin. çikolataya duyarlı erkek kısmısı. hayır yiyemiyorsunuz laf etmeyin arada bi' de çok tatlı diyen olmuş bulamadım o mesajı. çikolata lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hergün bi intense neskafe kombosu yapmadan derse giremiyorum yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Abi çikolatalar içerisinde beni en çok kendine çekenlerden biri şu intense. Browni keki bu şekilde sunmak iyi bi fikirmiş hakikatten. Okulda 60 kr a satıyorlar ona üzülüyorum. Her yerde 50 kr çünkü, 1 liraya 2 tane alabilirken 1 tane almak üzüyor beni lan ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha 50 kuruş muymuş bu? bize kantinde 75 kuruşa kitliyor şerefsizler. koliyle alıcam eve ulan, adi herifler. özel üniversite miyiz lan biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genelde 2 tane alıyorum, bir taneyi yerken diğerinide hoşlandığım hatuna veriyorum. Etkisi çok oluyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Geçende bi kutu alcaktım, kapalı kutu yoktu, 20 tane aldık. 3er 5er gidiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 "roket adam" said: oha 50 kuruş muymuş bu? bize kantinde 75 kuruşa kitliyor şerefsizler. koliyle alıcam eve ulan, adi herifler. özel üniversite miyiz lan biz. abi süpermarkete git orda da 50 kr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 her gördüğümde sinirleniyorum yeminle. kampüste süpermarket uzak bize. gidemem oraya kadar. en iyisi koliyle almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kampüsteki süpermarket şokta intense yoktu zaten gitme hiç boşuna:D kalmadı dedim adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 SeaGle said: "roket adam" said: oha 50 kuruş muymuş bu? bize kantinde 75 kuruşa kitliyor şerefsizler. koliyle alıcam eve ulan, adi herifler. özel üniversite miyiz lan biz. abi süpermarkete git orda da 50 kr 1 liraya satıyor bizim okul kantini. siz yine iyisiniz. hayatta da almam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha ya kantini işleten kadın amma paragöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kadın mı? o kasadaki adam işletiyor kantini ki. remzi abi gitti o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bira siparişi verirken başlığa bakıyordum. 2 tane isteyeyim dedim, kalmamış abi... intense ticaretine mi başlasak napsak. karaborsaya filan düşer belki sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi bunu ünlü biri falan mı yedi nası bu kadare popüler oldu kodumun şeyi bişeyede benzemiyor ne haltsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 su an o bana bakiyo ben ona bakiyorum, yedim azcik hosuma gitmedi. burda oyle boyle ovmussunuz ki, bildigin cukulata la, neresi browni bunun. tam bi viralsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 eti topkek en güzeli. çikolatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 7 sayfa olmuş kimse kapiuçino dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 buda şey sanırım cnbce izleyen nutellacı şişman laytfeminist internet kızlarının yeni trendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sadhahsd ekşisözlükteki bütün kızları tarif ettin helal çons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Helcaraxe said: eti topkek en güzeli. çikolatlı Kaç yıldır bunu geçebilen olmadı. Bravo dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 popkek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolsuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hımm anketi %50 %50 yaptım. overrated diyerek. çok tatlı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 utopia said: kadın mı? o kasadaki adam işletiyor kantini ki. remzi abi gitti o geldi.hakkat ya kadın nerden çıktı uzun saçlı var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aşırı tatlı olabilir sorun yok da bildiğiniz hiçbir özelliği yok, çay+çikolatayı ağızda yavaş yavaş emerek de aynı hazzı yakalamak mümkün neyini abarttılar bu kadar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yalnız bu kadar muhabbeti döndü hala yemedim, neyse bu kadar tutuluyorsa birinden bi lokma alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar