cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 alp gel sen tmm bitchofbat ile konuştum yine 5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tmm kusura bakma hocam 30 saattir çalışıyordum o yüzden bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 öenmli değil sen numaranı değiştirmişsin, ulaşamadım sana eski cep numaran kullanılmıyor gülbahçesinde yapıyoruz maçı biliyomusun yerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Wishmaster said: LucifeL said: cavanagh said: QueenofSpades said: cavanagh said: foto olayı da yalan oldu o halde haftaya çekeriz güzel golleri sakla o zamana =) gol dediğin saklanmaz her hafta atıyoruz işte 3-5=pBen olurda oynarsam ve sana karşı olursa 3-5 zor be :D:D her türlü yazar sen merak etme :)ben sahada konuşurum planjonlarımla ellerimle :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sahanın yerini bilmiyosan planjonun elin fln da konuşamaz sahil yolunda 60. yıl tahran lisesinin yanında yapıyoruz maçı biliyosundur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Oynamıştı bir kere zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hadi orda görüşrüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 QueenofSpades said: SERHAT MI OYNUYO? Ah be yiğit, kaçırcam senin yüzünden şu manzaraları =)iyi olmus gelmedigin maymun ettiler beni bi saga bi sola bos kaleye plase falan.. bi de tabi göt göbek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu hafta bana para vermeyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ezdik EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Khelben said: ezdik EZ DİK biz ezmedik kendileri ezildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 screwy said: QueenofSpades said: SERHAT MI OYNUYO? Ah be yiğit, kaçırcam senin yüzünden şu manzaraları =)iyi olmus gelmedigin maymun ettiler beni bi saga bi sola bos kaleye plase falan.. bi de tabi göt göbek falan.. AH be kaçırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Khelben said: ezdik EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla mac onceden tahmin ettigim gibi gecti, onceki maclar kadar zevkli olmadi.. macin en guzel ani bizim takimin iyi mucadeleyle rakibe formayi giydirmesiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 maç kaç kaç bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 8-5 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha iyi gol olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fizban said: valla mac onceden tahmin ettigim gibi gecti, onceki maclar kadar zevkli olmadi.. macin en guzel ani bizim takimin iyi mucadeleyle rakibe formayi giydirmesiydi. (tu) oda benim hatamla oldu çıkartıcam diye kaleciyi geçen topa tersten yere yatınca dizime çarpan top yön değiştirdi gol oldu oda kendimden iğreniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 formaları senin yüzünden giydik yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gelemyein üstüme inteharın eşiğindeyim. Karşı takımda anadolu takımları gibi yenemiyolar sonra yok forma giydirdik felan yendik işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ya gaza gelmeyelim lütfen sayın Onur bey.. Oyun açısından pek fark yoktu takımlar arasında.. 439584095 tane pozisyon kaçtı zaten her iki tarafın da.. :D Onlar gol yapılsa çekişme daha fazla olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 emrah senin hiç konuşmaman lazım bide penaltı kaçırdın hehe :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 AĞ LAT TIK keleben ve ben kaçırmasak zaten kırkıncı dakikada falan bırakırdı karşı takım, 13 aylık falan oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet abi neler kaçırdık biz öyle auheauhaeu güiza title ı alcam sandım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ankaraspor bile daha fazla direnirdi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar