dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben oynasam olurdu da, işte bu hafta yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pha-seden-cava olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu hafta td ile takıştık kadro dışı kaldım deermişim :D bu hafta yemeğe gitme olayı yüzünden rezil olmamak için hemde diğer arkadaşlara da adil olsun diye gelemiyorum. size iyi oyunlar. iyi olan kazansın :p en çok beişktaşlı hangi takımdaysa o kazansın dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu arada eser, sen yine de takip et başlığı lucifel bakmassa gelir geçersin kaleye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gol yemem surf tabiki yerim derken ciddiydim zaten dasdas surf yiceme gol yerim heralde dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fizban said: Lol iyiymis ben bugun konustum bisi dememisti.. akşam 19:30 gibi belli oldu ya :) bugün geç bile çıktım arabaylan bıraktılar evime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben dengesiz olmus derken sunun icin demistim: rakip takim bizimkine gore coook daha fazla kosuyor. ama bizim takim biraz daha bitirici. konn + fde dagitabilir bizi. lucifel ile screwy'yi degistirirsek daha mantikli olabilir btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ok öyle olsun kaleciler değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Eğitim Merkezi 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN'a düştüm artık 5 ay sonra gelirim maçlara dsfd ona göre yer açın şimdiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu arada eldiven e hayır demem hala sdf =)) yoksa da kısmet degilmis bile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lucifel'den hala haber yok, foruma bakmayacağı tuttu adamın off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 holy out shagrath in 1/ fizban pha cavanagh tora shagrath wishmaster tolga screwy(kale) 2/ cthulhu konn khelben mysterious patpoker fde balon lucifel(kale) lucifelden ses çıkmassa eser gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fizban said: ben dengesiz olmus derken sunun icin demistim: rakip takim bizimkine gore coook daha fazla kosuyor. ama bizim takim biraz daha bitirici. konn + fde dagitabilir bizi. cthulhu khelben balon bu adamlar mı koşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 serene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olm serene göre kenardan izleyenler bile daha çok hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sen artık bir haftalık ban hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BAA MI DİDİN? BAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ahah yiğit ahahah. neyse ben baskete kaçtım. halı sahada görüşürz canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lucifel'e ulaşabilicek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tnkt said: Eğitim Merkezi 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN'a düştüm artık 5 ay sonra gelirim maçlara dsfd ona göre yer açın şimdiden :p geçmiş olsun hayırlı tezkereler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bitchofbat'e telefon açtım kaleye geçicek kendisi lucifel seni alamıyoruz bu hafta, daha sonra okursan diye yazıyorum, maça 4 saat kaldı daha fazla bekleyemicem daha sonra yine yer açmaya çalışırım sana maç 5-6 göztepe sahilde gülbahçesinde 60.yıl tahran lisesinin yanında bozuk para getirin 4tl bozuğu olmayandan 5tl alacaz, 1 tl haraç kesiyoz su parası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Holy said: olm serene göre kenardan izleyenler bile daha çok hareket ediyor.ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nasolsa haftaya kadar unutursun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 SERHAT MI OYNUYO? Ah be yiğit, kaçırcam senin yüzünden şu manzaraları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bütün gece çalıştım daha şimdi bakabildim gelirim demiştim ama dün gece bakamadım ama hala geçerli gelebilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar