vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben gülemiyorum ya sakat insanlara. =* dalga gecmek gibi geliyo galiba.
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Öyle çünkü. Ben de senin gibi düşünüyorum yani.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla adam sakat değilde normal olsada gulerdim. gulme sebebim sakat olması değil, yaptığı hareketin komik olması.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yok gülenlerin dalga gecmek amaciyla güldügünü sanmiyorum kesinlikle, ilkokul cocugu gibi parmak göstererek falan. bakis acisi sadece bu, özürlü insanlarla ilgili bi sürü staj yaptim ben mesela. o yüzden daha farkli bi boyuttan bakabiliyorum. biraz daha hassas oluyorum yani.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sakatligina gülmüyorsun sonucta yaptigi harekete gülüyosun. o acidan komik evet. ben gülemiyom ama sdf.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Tamam sakat olabilir, üzücü bir durum. Ama çocuk kameraya gülmüş hoplamış eğlenmiş yani, komik de bir surat ifadesi olmuş. Niye gülmüyoruz?
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4chan insanlığımızı öldürüyor bi de hona gelin
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben başta güldüydüm de, vanil öyle yazınca üstüne de copry onaylaınca gülemiyorum artık.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hala bilemiyorum :D mizah anlayışı sanırım sakat olmayan biri de yapsa gülmezdim
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sakat veya degil. orasını goz ardı ederek soyluyorum. bana komik gelmedi. çok gördük böyle şey internette belki de ondan. ya da öle sacma sekilde eglenicegini filan tahmin ettim. bu da olabilir ama gulemedim. sakat olup olmaması ayrı mesele tamamen. onun hakkında yorum yapmıyorum. gulenlere de neden guluyosun nesi komik demem yani ama.
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben sakat olsam, biri benim yaptığım komikliğe gülmese sakat olduğum için döverim
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 harbi özürlüyü daha bi özürlü konumuna düşürüyosunuz sakat bu gülmeyin fln
Öne çıkan mesajlar