Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karanlık Haluk Ulusoy Dönemi!

Buddha

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Ya bak bu başkandan öncesine kadar kabul etmem ama bu tüpçü kimbilir neler karıştırmıştır. Sırf fener şampiyon olsun diye teşvik bile vermiştir takımlara öyle bi adam.

Biz size 3 atıyoruz yetiyor =)

abi yetmemesi lazim cunku cidden kalitesiz bir takimsiniz. Futbolculara falan bakinca sadece canim sikiliyor manzara karsisinda, turkiyenin en buyuk kuluplerinden birine yakismayacak bir kadro var. Trabzonla falan yarismaniz daha anlamli.

sdahsgf.
Sosyal ağlarda paylaş

Boş bir yazı kimse kusura bakmasın...
Maçı dört gözle seyrettim,hakem çok kötüydü,kesin birşeyler vardı gibi bir söylemden sonra ne yapılmasını bekliyorsunuz ki,böyle bence bir iş vardılarla olmaz ki bu iş lol,o zaman herkes düşündüğünü söylesin,şike olayları bana anlamsız geliyor elinde belgen,kanıtın yoksa "bence şöyleydi,şu bilgim var" çok havada yani...
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Ya bak bu başkandan öncesine kadar kabul etmem ama bu tüpçü kimbilir neler karıştırmıştır. Sırf fener şampiyon olsun diye teşvik bile vermiştir takımlara öyle bi adam.

Emin ol Serdar Bilgili'ninde dolaylı olarak vardı birşeyleri küfür yüzünden de başkanlığı bırakmadığını söylüyorlardı Sedat Peker durumları vs.

Şöylede birşey öyle veya böyle direk veya dolaylı yoldan bu olaylara herkes karışmış olabilir Özhan Canaydın,Süleyman Seba vs vs İlhan Cavcav gibi adam bile inkar ediyor şike yapmadım diye neden adam biliyor kanıtı yok bulunmaz birşey kanıtı olsada en fazla başkanlıktan olur cezası yok.

Bir kulübe başkan olmak kolay iş değil çok sağlam lobin olucak ekonomik gücün olucako kulüpte sevileceksin falan derken belli yerlere gelmek için bazı şeyleri de yapmak zorundasın çok maçlar bağlandı masa başlarında bunu zaten biliyoruz ama Türkiye'de spora zaten siyaset karışmışken bu işlerin olması çok normal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Boş bir yazı kimse kusura bakmasın...
Maçı dört gözle seyrettim,hakem çok kötüydü,kesin birşeyler vardı gibi bir söylemden sonra ne yapılmasını bekliyorsunuz ki,böyle bence bir iş vardılarla olmaz ki bu iş lol,o zaman herkes düşündüğünü söylesin,şike olayları bana anlamsız geliyor elinde belgen,kanıtın yoksa "bence şöyleydi,şu bilgim var" çok havada yani...

Abi diyorum ben sana inanmıyorsun "O maçı bir tek sen izledin" =) Göz var nizam var demi ama =) Adamlarda salak herşeyi ap açık yapacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

sinad said:

Emin ol Serdar Bilgili'ninde dolaylı olarak vardı birşeyleri küfür yüzünden de başkanlığı bırakmadığını söylüyorlardı Sedat Peker durumları vs.

Şöylede birşey öyle veya böyle direk veya dolaylı yoldan bu olaylara herkes karışmış olabilir Özhan Canaydın,Süleyman Seba vs vs İlhan Cavcav gibi adam bile inkar ediyor şike yapmadım diye neden adam biliyor kanıtı yok bulunmaz birşey kanıtı olsada en fazla başkanlıktan olur cezası yok.

Bir kulübe başkan olmak kolay iş değil çok sağlam lobin olucak ekonomik gücün olucako kulüpte sevileceksin falan derken belli yerlere gelmek için bazı şeyleri de yapmak zorundasın çok maçlar bağlandı masa başlarında bunu zaten biliyoruz ama Türkiye'de spora zaten siyaset karışmışken bu işlerin olması çok normal bence.

Herkese laf edinde bırakın Süleyman Seba temiz kalsın. Tanıdığım en dürüst iki başkandan biri Süleyman Seba ki keşke türk futbolu ve gelecek başkanları örnek alsalardı bu adamı. İkinciside özhan canaydındır.

Şike şaibe Türkiye'ye ergün gürsoyla girmiştir. Adamın yemediği pislik kalmadı. Onu örnek alan Sinan Engin'de Beşiktaş'a sokmadığı it kopuk kalmadı.

2milyar dolarlık yayın geliri olan bir ligde illaki şike dönüyordur. Mesela bizde henüz oturmuş Klupler kanunu yok. Bu yüzden elini sallayan başkan olabiliyor sorgulanmıyorlar. Para giriş çıkışları takip edilmiyor.
Durum böyleyken her takım illaki şike yapıyordur. Gücü olan koyuyordur ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse kimseyi gerçek anlamda tanıyamaz. O yüzden anlamsız bu iyi bu süper insan falan. Ortada bir şike varsa ortaya çıkar belki. Ama burası Türkiye çıkmayacak. İki ucu boklu değnek bu ülke. Ortaya çıkarılamamasıda herkesin temiz odluğu anlamına gelmez. O yüzden yok kanıt yok ıvır zıvır bırakın bu laflarıda. Bu ülkede 10 yıl süren davalar var. Çözülemeyen bir sürü önemli konu var futbol şikesinimi çözücekler hahahay!
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bide bu gs nin şikeli uefa kupa alması var.bide cıkıp söke söke aldık diyorlar.ali şen in saglam kanalları vardı.gs ali şene para yatırdı aracı olarak.kupayı verdiler.collina yı da aldılar

aga bi an "nooluyoruz lan"dedirttin ya bana, terazini kırdım cidden sdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...