arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Tamam, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle oynarız. Yeni misin arkadaş, tutorialı bitirdin mi diye sorarız. Oyun değil dolmuş durağı zaten, kenarda duel sıramızı bekleriz. Kalkan çekmeye cüret eden olursa hep birlikte coşarız falan çünkü kalkan yasak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oyunu öğrenmek için single-player mevcut, multide öğrenilecek birşey yok zaten. hekşat yiyip yatılır oyun bilinse de bilinmese de. isim önerisi olarak: KAHROLASI ÇAYLAKLAR [KAÇ]Sam hayatta kalıp başka bir gün savaşmak isteyenlerin klanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 öyle demeyin dün sereglin yemedi içmedi bizi çalıstırdı sayesinde block öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla bende 2 el silahlarda block yapamıyordum.gerçi 2 el silah kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Red dün 2 hand silahı bigüzel böğürümüze sokuyodun ama ne iş, bi ara sıradan geçirdin lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kesin lan hızlı gelişen nooblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o nubluğuma seni döndüre döndüre kestim ya daha ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 speys galiba her oyunda en kötüsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tamam iyisin dün de söyledim de ben pek ciddi oynadığımı söyleyemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Werewolf said: speys galiba her oyunda en kötüsün ya HANGİ OYUNUMU GÖRDÜN LAN hon'da zaten iddiam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arcane said: Tamam, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle oynarız. Yeni misin arkadaş, tutorialı bitirdin mi diye sorarız. Oyun değil dolmuş durağı zaten, kenarda duel sıramızı bekleriz. Kalkan çekmeye cüret eden olursa hep birlikte coşarız falan çünkü kalkan yasak! asdfafgsafasdgsdfasfds şahane bi rage olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arcane sinirlenmiş, oysaki hiç gerek yok kardeş kardeş takılıyoz işte serverımızda mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 nankör herif, adamlar noob dedik, öğretelim dedik, emek verdik anlattık ettik, kılıçtan geçirmedik. Adam tepemize çıkmış haberimiz yok. Bundan sonra göreceğin tek şey kan, duyacağın tek ses havada sana doğru sallanan kılıcımın çıkardığı rüzgar sesi veya zavallı kellene doğru gelen okumun ıslığı olacak sevgili dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sizin gibi gençlere meydanlarda görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sam said: oyunu öğrenmek için single-player mevcut, multide öğrenilecek birşey yok zaten. cık cık cık ... ESRB Notice: Game Experience May Change During Online Play :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar